108

k

преди 5 години

Украйна има традиции в гладуването - 1891-92, 1922-23 и сега от 2013 ще погладуват още малко и ще узреят за поредния майдан Украйна е един прекрасен пример за това колко струва "приятелството" на САЩ !гледайте сега как бързо ще го изтрият - не може да се говори срещу САЩ !!!

107

Анонимен

преди 5 години

Русия е велика страна.произвежда най добрите самовари и бомби.що не я харесвате бе тъ п анари

106

Анонимен

преди 5 години

по стар руски обичай, всички са фашисти. това им дава абсолютното право да избият до крак местното население, да им окрадат земите и да сложат *** имена на градовете (кьонисберг - калининград).

105

Анонимен

преди 5 години

с укопатор дружба няма.

104

к

преди 5 години

гладомора от 1891-92 е много интересен феномен който естественно е изрязан от офицялната историяАлександър III, решава да разкара евреите от Украйна и им организира гладоморинтересното е че САЩ с хаим-боазки интусиазъм се хвърлят да "помагат" - изпращат храни за около 1 милион долара - огромна сума за онова време и дават заем от 2.5 милиона на Александър III - Александър III похарчва тези пари за оръжие и за украинските еврей остава на геврека дупката, което довейда до ярост евреите от САЩ

103

Анонимен

преди 5 години

те в русия на власт са фашисти, че какво остава за малката украйна? украинците, слава богу, нямат ресурса да трепят хора из целия свят.

102

Анонимен

преди 5 години

Украина преди 2014-та беше управлявана предимно от марионетни про-руски правителства , руският подземен свят и икономически лобита . Всичко , което се случваше на майдана , преди и след това беше режисирано и инсценирано , както бяха инсценирани атентатите преди втората чеченска война и войната с Грузия . Миналата година бяха осуетени руски преврат в Ч.Гора и атентат в Сърбия - да Русия наистина изобщо не е фашистка държава , сравненията с третия райх са просто случайни

101

Анонимен

преди 5 години

руснаците си защитили интереса?? смея се с пълно гърло. такъв си го втъкнаха, че няма излизане близките 100 години. дори и да успеят да присъединят донбас или луганск, точно на 2 метра от другата страна на границата ще имат смъртен враг, който нарочно ще създава американски военни бази. а американците от край време искат да сложат ръка на руските ресурси. и само търсят повод. вярно е, че русия беше провокирана доста гадно да извърши глупостта с крим, но вече няма връщане назад.

100

Гост

преди 5 години

До Hafen die Wahrheitпонеже все още не мога да разбера какво точно казваш с ника си, би ли ми го превел на български? що се отнася да Минските споразумения, "***"/вероятно имаш предвид Русия/ не е страна по тия споразумения.

99

Анонимен

преди 5 години

В Украйна.На власт са ФАШИСТИ! Луди хора са Украинците.Че не ги изместиха с оръжие тия фашисти погубили толкова народ Само и само да са на власт!

98

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Аз съм на страната на истината и правото.Аааа, това с истината го остави на мен!Санкции на ***, докато изпълни това, което е подписала при Минските споразумения!

97

Анонимен

преди 5 години

-да заплашвате с геноцид руско населениеЗа твоето руско настъпление, една по голяма неокастрена гьостерица и бой, бой докато не запеят ... Юбер Алесс!

96

Ахаа

преди 5 години

По кои договори е разрешено-нацисти да са национални герои-да затваряте журналисти без съд и присъда- да отвличате и биете професори в подземията на СБУ-да заплашвате с геноцид руско население-да държите в арест капитан на кораб Норд 5 месеца без съд-да спрете водата на завода собственост на Окраински олигарх в Крим, и децата да се евакуират и да са болни ГЕНОЦИД-по кои закони развявате нацистки флагове и символи-по кои закони носите маскиПокdжете си лицата бе,нацисти пр оклети.

95

Анонимен

преди 5 години

95 - и всичко това беше организирано от руските служби , за снайперистите е 100% доказано

94

SpaceX

преди 5 години

96 оно рупа ли рупа пише си наизуст каквото си е наумило или по точно каквото му е втълпил кремълският зомбящик

93

SpaceX

преди 5 години

90 Е ка да не е имала ядрени оръжия като точно с Будапещенския меморандум се задължава да ги предаде на Русия която заедно със САЩ и ВБ ства гаран на националнста и сигурност и гарант по ненакърнимостта на държавните и граници

92

(-_-)

преди 5 години

Кой ще остави ядрено оръжие на някаква измислена държава, създадена вчера? А, договори и прочие не важат при преврати, граждански войни и прочие. Защо никой не осъди тая пуста Русия в някой от международните съдилища по тия въпроси?

91

Анонимен

преди 5 години

каквото и да се говори и дъвче тук - факт е, че двете държави не са в приятелски отношения от 5 години. непродължаването на един договор не променя нищо. едните ще продължават да си измислят нацията, другите ще продължават да им крадат земите. а народите им ще бягат на запад и ще си крият паспортите като мишки по летищата.

90

Анонимен

преди 5 години

хахаха, ако русия ''наследява'' ссср, тогава с най-голямо удоволствие бих искал да видя заличаването на тази държава завинаги от световната карта. с всичкото огромно зло, което причиниха на човечеството.само че ако сте чели договора за прекратяването на ссср - всички държави се съгласяват да си разпределят общите ''блага'' и за в бъдеще да са приятели помежду си.

89

hypocritical bastard

преди 5 години

75 - да не забравяме пакта за ненападение с Финландия , пакта за ненападение с Япония , хиляди брутални нарушения на Женевската конвенция като клането при Катино Поле и още знайни и незнайни договори и споразумения