258

мухахах

преди 5 години

До рускиняМоже и да са малко но български стоки по магазините в Италия намирам. Руски -никога!

257

шматка

преди 5 години

Защо ми цъкате минуси.Автопазара е разделен на ценови сегменти и когато се сравняват коли се сравняват с други от същата категория.Т.ъпо е да сравняваш Лада Дачия или Голф и Астра с коли на цена 70 000+.Между другото Гранта и Веста имат доста негативни коментари и от самите руснаци но за толкова пари това получаваш.Дачия Логан да не би да е по добра

256

дедо Цоко

преди 5 години

Смеят се краварите, защото си мислят, че всеки може да си позволи Кадилак, Линкълн или Мерцедес. Между другото, Лада Гранта за такси или служебна кола е перфектна

255

Waffen SS

преди 5 години

"""Защото винаги са живели в къщи от трупи.""Да така е от трупи са с диаметър към 30 см и тези,в които съм влизал бяха тогава някъде на по 50 години.Трябва да подчертая,че не бяха от фазер и летви.Но всичко това няма нищо общо с колата.Аз не виждам защо някой се интересува от колата ,нима го карат да я купува.Пътувал съм през снега с Урал,на който имаше изследователска лаборатория направена по всички изисквания, ами нямаше препятствие за него

254

Шаман

преди 5 години

До АнонименА Шевролет Матизь да не би да е кола за милионери.Що оня Вълка си купи френско Бугати а не американски Матизь.

253

рускиня

преди 5 години

До мухахахНяма нужда да постиш нон-стоп. Твоя глупост е пролича още от първия постинг.Лошото ,че освен че ***, но и лакей. Надявам се по твоя логика "магазините се пукат по шевовете от български смартфони, телевизори и коли. "

252

Анонимен

преди 5 години

Лада отдавна вече не е руска марка, така русофилите да не се напъват, а собственост на консорциума Рено-Нисан, цялата технология, дизайн, маркетинг и т.н. е техен. Лада е практически дискаунт бранд за Русия и няколко други бивши съветски републики. Да това е кола за бедняци, това е замисала, така ще бъде позиционирана и на пазара, нито е първия нито ще е последния такъв случай.

251

Анонимен

преди 5 години

В последните години всички модели на коли в щатите са с размерите на европейски мини-бус. Когато мине някоя нормална кола покрай тях, изглежда като играчка. Повечето шофьори, се виждат само от шията нагоре.А другото правило че ако можеш да си изплатиш колата в десетилетието в което я купиш, значи не е кола.Между другото Нива би по продажби Ландроувър във Великобритания през 2015.

250

Факт!

преди 5 години

Цитат от сайта Инвeстор БГПоддоставчиците на Тесль:Притеснени сме заради забавени плащания.

249

мухахах

преди 5 години

Според руските ***:Ладичката е най-великата кола и пътищата на цяла Европа са пълни с нея. Е , тук-там по някое Пежо и БМВ за "цвят":)Европейските магазини се "пукат по шевовете" от руски хладилници, телевизори, печки, смартфони и проче битова техника:))Болниците в целия свят са само с руски скенери и ЯМР:)По летищата в света само Ту и Ил /Бойнг и Аербъс са фалирали:))))))))/В супермаркетите саамо здравословна руска храна без ГМО и консерванти:)))Правилно ли казах, тролчета руски?:))

248

Анонимен

преди 5 години

Естествено, че основният автомобил за държава с името ***, е за просяци.

247

Анонимен

преди 5 години

До реалистМинимална заплата на ЧАС в САЩ е 7,25 $. В щата Калифорния е 11.00 $ ЗА ЧАС.. Повтарям -МИНИМАЛНАТА!

246

реалист

преди 5 години

кои са тези американци, които печелят по 45 хиляди на година, след като заплатите им са смешни и те са предимно *** и са горди от себе си, ако могат да произнесат и напишат някоя и друга дума правилно. Всичко това е пропаганда да си мислим, че там е рая на земята и нашите вестници, понеже ги държът западняци, естествено, припяват.

245

Анонимен

преди 5 години

То пък ше каеш, че руснаците не живеят в дървени къщи... То и идиомът да построиш къща на руски е срубить хату, тоест буквално да си насечеш къща. Защото винаги са живели в къщи от трупи. По-богатите, де... А другите в землянки.

244

шматка

преди 5 години

До 249Явно си заспал някъде в средата на '80те.Не съм фен на Лада но тя по нищо не отстъпва на останалите кочини от този ценови сегментМного ще ми е любопитно ако мириканците направят кола за 5500 $ на какво ще прилича и с какво качество.

243

Анонимен

преди 5 години

До някойако се строши трябва да можеш да я отремонтираш с тел, клещи и женски чорапогащник -И кой те излъга, че точно тая лада можеш да отремонтираш с клещи и тел?

242

мухахах

преди 5 години

До 255Ти мен не ме мисли. Ако взема да описвам екстрите на колите които карам със сигурност 500 знака тук няма да ми стигнат:)

241

до 251

преди 5 години

До мухахахСамо да запитам с какви коли собствено производство може да се похвалиш? Чушкопек с собствена тяга? Още използваш външна тоалетна , а виж как се напъчил. Я беж да си смениш ***,че насмърдяват.

240

Факт!

преди 5 години

До анонименЕърбъса е с френско-американски Лиип.А и двигателите зависят от модела.Англия фалира.ахахахха

239

Hollywood

преди 5 години

От личен опит : САЩ са едно *** в целуфан . Единствено само пътища могат да правят и то на ЗАпад, тъй като там природата е благосклонна. На Изток всичко е в дупки. Дървени, мукавени къщи, за които искат сума ти пари, колите им а ***. Буици и Шевита като влезеш вътре изглеждат луксознии ама след 20к мили всикчо започва да трака и бутоните се олющват. КАкво се произвежда в САЩ ? Нищо. Всичко е от Китай. Доста коли се правят в КАнада и Мексико. Да го лигавят сополив....-Сергей Брин кой е ?