278

extremist

преди 5 години

ИЗВИНЕТЕ, С КОЛКО КИЛА БИТКОЙНИ МОГА ДА СИ КУПЯ АМЕРИКАНСКА КОЛА

277

extremist

преди 5 години

ЯВНО ПОДИГРАВКИТЕ ОТ САШ СА ОБОСНОВАНИ ОТ ФАКТА ЧЕ ТАМ ВСИЧКИ АВТОМОБИЛНИ КОРПОРАЦИИ ФАЛИРАХА И ЕВРОПА ГИ ОТЪРВА. ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ Е ПОД ДОСТОЙНСТВОТО НА АМЕРИКАНСКОТО АВТОМОБИЛОСТРОЕНЕ ДА ПРОДАВА КОЛИ ПОД 45000$

276

extremist

преди 5 години

СЛЕД КАТО ПОГЛЕДНЕМ ДОБРЕ НА ВЪРХУ СТАТУКВОТО НА ПЛАНЕТАРНИТЕ ДВУКРАКИ ОБИТАТЕЛИ СЕ ВИЖДА ЧЕ 5500$ ЗА КЪВТО ЩЕ ДА Е ТАРАЛ*ЯСНИК Е ПРИЕМЛИВА СУМА

275

extremist

преди 5 години

САШ СЕ ПОДИГРАВАХА ТОЧНО ТАКА НА КИТАЙ ПРЕДИ ГОДИНИ С "ЕВТИНИТЕ КИТАЙСКИ СТОКИ ЗА ПРОСЯЦИ"......ВЕЧЕ НЕ Е СМЕШНО А

274

extremist

преди 5 години

Автомобил за просяци - КАКВИТО ЩЕ БЪДАТ АМЕРИКАНЦИТЕ

273

extremist

преди 5 години

НА МЕН ЛИ ДА МИ СЕ СРИНЕ БИТКОЙНА, НА МЕЕЕН ЛИИИ

272

майтап,бе Уили!

преди 5 години

Тези майтапи с руските коли са майтапи на гол ***.Който е чел фейлетона на Арт Бъкуалд за японските коли,разбира за какво става дума.В този фейлетон генерал от САЩ през 1949 г.дава на японски генерал чертежи на отпаднала от пазара американска кола с покана да я произвеждат в Япония и се гаври.След 20г.амер.генерал отива при японския,вече президент на корпорация и му казва-"Идвам по поръчение на правителството -спрете да произвеждате вашите проклети японски коли!"Фейлетонът е много забавен!

271

Василев

преди 5 години

Какво й има на колата???Съвсем нормална кола за всеки човек с по-ниски доходи, ако наистина е 5 500 долара!!!Малко подигравкитре на американците са през сълзи, като знат каква автомобилна промишленост имаха и какво направиха японските и немските автомобилопроизводители!!!Просто се изгавриха с великата автомобилна индустрия и в САЩ осртанаха два завода и половина!!!Агент Франк Сийгъл!ЦРУ!!!

270

Анонимен

преди 5 години

В Русия обаче не изкарват средно $11 000 годишно. Средната заплата там е малко по-ниска от българската средна. Изкарват 1070 лева месечно или $7550 годишно.

269

Ню Йорк

преди 5 години

До Анонимен 273Живееш в софийска панелка,овен вмирисан!Ню Йорк си виждал само на снимка или по телевизията.Ако наистина пишеше оттам,някой руски *** досега да ти е отрязал главата и изпратил на *** в колет за осми март.

268

ист

преди 5 години

Кой калибър е екстрата на Гранта. Или си е подвижна граната.

267

Анонимен

преди 5 години

До крайСмешното е, че руснаците 11 000$ ги взимат за.............. три години.:))

266

да

преди 5 години

До До Анонимен 266Су-35 който вече не се търси, понеже е морално остарял, върви за около 15 млн. долара, до сега са го купували главно араби, вече и те не го искат. За 15 млн. долара могат да се купят към 8 и половина - 9 порше панамера.

265

Анонимен

преди 5 години

До ??? 278И как ги "изкарваш", ако не е тайна? В Русе(и) доста "изкарвате", май...

264

Анонимен

преди 5 години

Все повече просяци ще има в сащ - не е имали скоро война...К'во да сторим, като хамериканците използват колите(камионите???) за ламаринено удължение на оная си работа.

263

???

преди 5 години

До крайАз изкарвам 170 хил. лв годишно. В Русе. Не продавам наркотици, не се занимавам с контрабанда и проституция.

262

Анонимен

преди 5 години

Доживяхме и кола за еднократна употреба. Купуваш я , караш я няколко дена и като се изцапа или и свърши бензина в хвърляш на ***.

261

край

преди 5 години

Хората се смеят на руснаците че изкарват 11 хил. долара годишно. Смешно, А?а къде сме ние? колко от нас изкарват 18.700 лв. годишно. Средната годишна заплата в България е под 13 000 за 18 г. Та направо да се залееш от смях?!?

260

кхкхкхх

преди 5 години

До ШаманШевролет МАтизьь е всъщност Daewoo. Не е американско, нищо че се продава за шефролет. Пак е по-добро от гранта.

259

Анонимен

преди 5 години

Русофясали бг неандерталци живея в ню йорк *** деградирали за ваше сведение в момента минималната заплата тук е 14 долара на час а от 1ви януари става 15.така че руски *** ви желая от сърце нова руска окупация след толкоз *** на мужишки *** си я напълно заслужавате с поздрав мужиков