15

Анонимен

преди 5 години

"Според австралийски наръчници за хранене червеното месо трябва да се ограничи до максимум 455 грама на седмица. Това се равнява на три или четири парчета варено месо с размер на длан."Да се ограничи? То това количество е непосилна мечта за 80% от населението на България...

14

Анонимен

преди 5 години

Е то това е една пържола.. все пак е хубаво да се уточни-няма как за 5лв. килото, месото да е от нормално отгледано животно(както едно време със зеленаж и зърно).

13

Belge

преди 5 години

СВЕТЪТ 85% РАЗБРА ( СТАНДАРТИТЕ СТАНДЕТИЗИРАХА НЕСТАНДАРТНИ УМОВЕ )ВСИЧКО С ПЕСТИЦИДИ НИТРАТИ ТОКСИЦИ ХИМИКАЛИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ГМО е СТАНДАРТ НОРМА ,днес се доказва от учените (ЧОВЕШКИЯ МОЗЪК СЕ ПРИСПОСОБЯВА КЪМ НРСТАНДАРТНИ НЕДОКАЗАНИ НАУЧНИ ПРИЕТИ СТАНДАРТИ .

12

свинята

преди 5 години

ям по кило свинско на ден, а през уикензите по 2 кила, това е диетата!!

11

Анонимен

преди 5 години

до 7 Абе, що за *** може да пише с четворки, вместо "ч" ? Това сме го учили в буквара- първи глас! Егати сбъркания "българин"!!!

10

Анонимен

преди 5 години

Че той моят шпек в гащите е 200 грама. Значи ли, че е вредно да го давам на буля повече от два пъти седмично?

9

Анонимен

преди 5 години

Хаха догодина ако съм жив 2 шопара/цигари и наркотици не!!

8

Анонимен

преди 5 години

До рак може да доведе месото, което ни внасят от ЕС- блъскано с отрови, размразените военни резерви на някоя европ. страна, представящи ни ги като 'охладено' месо.Преди векове хората са се хранели само с месо, но рак е нямало.Като ядем зърнени, плодове и зеленчуци с ГМО няма да се разболеем от рак сигурно :)

7

Анонимен

преди 5 години

Баща ми без месо не сядаше на масата. Постно никога не е хапвал. И въпреки тази си слабост към свинските пържоли доживя до 85 години. Много интересно защо не се разболя от рак или каквато и да е друга болест а по4ина заради вътршноболни4на инфекция която полу4и докато беше в една демократи4но капиталисти4еска болница да го лекуват от настинка. Но тои не хапваше хими4еско месо а домашно отгледани животни. В химията е проблема не в месото.

6

месара

преди 5 години

някой да знае за някой нов протест, месо ми се е дояло, а събора на бузлуджа беше отдавна......

5

Анонимен

преди 5 години

Видяхте ли, бе месото е виновно за рака, а не Е-тата и другите *** с който ни тъпчат.

4

\m/

преди 5 години

Кока Кола може, месо и червено вино било вредно - хаха, да бе да :)))

3

До 2

преди 5 години

Май си прав за пропагандата-колкото по-скъпо става месото, толкова по-усилено обясняват,че е вредно

2

Анонимен

преди 5 години

Това си е чиста пропаганда, защото вече няма кой да отглежда животни и сега се чудите как да отучите народа да яде месо. Не е важно колко ще живееш, а как ще живееш. Да се лишаваш от нещо което обичаш за да живееш 2-3 години повече, което не се знае дали е така, това е най-голямата глупост.

1

Анонимен

преди 5 години

Ако не ядете много месо ще трябва да ядете салата с хербициди и ГМО и не може ами със сигурност ще *** от рак.