35

Анонимен

преди 5 години

Четете ли? Австралийски учени са изследвали австралийски зобени животни. Прадядо мибе живял на агнешко и ярешко, мина 90-те. Веганите са промити фанатици.

34

Анонимен

преди 5 години

Да идат и да го разказват това в Монголия! Или на гаучосите в Аржентина. Може и на ескимосите.А с тези хормони, дето ги блъскат на говедцата си в Австралия, на едни господа им растат цици, на госпожите им - мустаци! На онези им уважавам само "Фостърс" и понякога някое вино, което не е киснато в дъбови стружки.

33

Анонимен

преди 5 години

"Месото е много вредно, направо отрова за човека!"Това е и причината всички тревопасни да са гении...Оппааа, май не са... Неслучайно казват "тъпо като уфсъ"...Теорията ти глътна вода като Титаник.

32

Анонимен

преди 5 години

Месото е много вредно, направо отрова за човека! А и да се избиват животни и после да се изяждат е ужасно!!

31

до 23

преди 5 години

вероятно искаш да кажеш аминокиселини

30

до 29 от 26

преди 5 години

продължаваш да говориш пълни глупости, защото нямаш никакво разбиране какво "незаменим протеин" означава от гледна точна на човешка физиология, затова още веднъж, ако си завършил 8-ми клас, не знам кой копумпиран даскал те е пуснал! утре си препрочети учебника по биология за 8-ми клас!!

29

до 26

преди 5 години

Хайде образования! Кажи ми кои протеини ги има само в месото! Образовай ме... мало.умник

28

Анонимен

преди 5 години

"Нищо чудно, че сме европейска държава с продължителност на живота на една африканска такава!"Това е от стреса и немотията. Което пък е от управниците. Които пък са такива заради ЕСССР. Който пък е такъв заради Кравария.Ех Йелоустоун, до кога ще те чакаме...

27

до 26

преди 5 години

извинявам се, но ти 8-ми клас имаш ли завършен?! не съм 23, но по мое време, в 8-ми клас се учеше какво е заменим и незаменим протеин в часовете по биология. така, че вземи се пообразовай малко преди да се излагаш по форумите!!

26

до 23

преди 5 години

Кои са тези назаменими протеини? Всичките тези незаменими протеини ги има в зеленчуците! Откъде ги добиват тези протеини животните бе умник?

25

до 7

преди 5 години

на 1 като твоя баща, които ядът месо и доживяват до 85 се падат 100, които ядът също много месо и я докарат до 80 я с подагра, диабет, инсулт, инфаркт и пр. С тея празни примери ще ме уморите, същата работа и с цигарите. Да месото е вредно и особено телешкото! Никой не казва да не ядете изобщо месо, ами че над половин кг телешко на седмица не е при поръчително! Егати про.стия народ! Нищо чудно, че сме европейска държава с продължителност на живота на една африканска такава!

24

тлъст политик

преди 5 години

данъкоплатците снасят добре, ям телешко от порода кобе, почва от 500 лева килото... а за тях трябва здравословна храна - градинска трева!

23

Анонимен

преди 5 години

Месото дава на човек протеини които са НЕЗАМЕНИМИ!!!Не яденето на месо е убийствено.Друг въпрос е че в австралия лапат по 0.5кг пържоли на едно хранене.То и с вода да прекалиш ще се удавиш........

22

Тъпанар

преди 5 години

То ако нещата в глобален аспект продължат по същия начин, след 30 години ще обясняват колко са вредни и плодовете и зеленчуците.

21

Анонимен

преди 5 години

Навремето, пак през 60-те години, когато се разчуло, че правят швепса "Златен портокал" от тиква, а не от портокали, в пресата се появила и статия, която обяснявала колко полезна за здравето е тиквата. Но не знам дали е имало виц и на тази тема.

20

До 2 - продълж.

преди 5 години

Вицът:На събрание говорили за вредата от белия хляб. Изведнъж, някъде в дъното на залата се чул плач. Партийният секретар попитал кой плаче. Станал един човечец и казал:- Аз.- Защо плачеш?- Плача за другарите от Политбюро.- Защо плачеш за тях?- Ами плача, защото те се грижат за нас - пускат по магазините само "Типов" хляб и "Добруджа", за да сме здрави! А те само бял хляб ядат. Ще се изпоразболеят и ще вземат да умрат!

19

Е

преди 5 години

За 80% от българите няма опасност. Те са толкова бедни че ядат месо само по празниците.

18

До 2

преди 5 години

През 60-те години на 20-и век е имало една зима, през която за известно време спрели от продажба белия хляб. И точно тогава във в."Работническо дело" се появила статия, която обяснявала, че белият хляб е вреден. Дори в някои трудови колективи партийните секретари се престарали и организирали общи събрания, за да разясняват и те на трудещите се колко е вреден белият хляб. И тогава народът отреагирал с виц:"На събрание говорили за вредата от белия хляб. Изведнъж, някъде в дъното /продължавам/

17

ЕС-осовец

преди 5 години

яжте свинско, спасете еврабия от ислямизация!

16

гошето

преди 5 години

Мале... снощи измулях 300 гр тартар бифтек... отивам бързо да акам. Да се маха моментално това опасно месо.