8

Анонимен

преди 5 години

"900 язовира чакат ремонт, половината от тях спешен."---Ще почакат ... По-важно е да се ремонтира "Графа". При язовирите няма "задел" за ТОЗИ, за който трябва. Ама, че "Граф Игнатиев нямаше нужда от ремонт, това е друга музика. Помните ли бул."Мария-Луиза", от гарата до "Орлов мост" колко пъти го преправяха!?

7

Анонимен

преди 5 години

Агенцията която прибира парите от напояването да плати сега!!!

6

мак

преди 5 години

Този проблем не е от вчера, защо за толкова години е направено толкова малко? Дават се пари за глупави неща, а за важни все няма средства.

5

12345

преди 5 години

Откога Петър Горновски - баш велик задар на масоните, без строително образование и с фирма за сапунчета, взе много да разбира от строителство и най-вече от язовири...?Не е ли малко странно, най-меко казано!

4

Анонимен

преди 5 години

Години наред хората бедстват под вода без къщи и мебели, инвалиди остават на произвола.... и на този фон гербаджии дават 10 милиона за строеж на парк в столицата. А иначе декламират, че нямало пари?!Безумията им минават границите!

3

П

преди 5 години

Пожарникари-пенсионери отговарят за язовирите!! Вече 2 год. "откриват" нови язовири, за да усвоят едни пари!

2

данъкоплачещ

преди 5 години

Ако имаше читава държава с истински българи-политици и некорумпирани съдии,СДС-айдуците начело с ДрагалЪвския и Сашо Нереза щяха отдавна да чукат камъни на някоя затворническа кариера,за подсилване на язовирните стени.

1

КОЙ ДОСЕГА...

преди 5 години

" отговаряше " за тези язовири? Къде е " великият политик " Ахмед Доган да ни каже ?