34

123

преди 5 години

До Ястреб ОсманлиятаСъгласен съм с тебе и аз и крещя постоянно на жената и последният път разбих една врата, ама нея как ше я ударя. Та аз мога с един удар човек да убия. Мъжете които си бият жените са комплексари и нещастници. Такива като им се озъбя и бягат като невидели.

33

Jj

преди 5 години

До 9Не полицията ни е виновна.... А обществото и това, че виждаме една жена като предмет и като нещо, което е по-долу и което можеш да биеш и унижаваш. А как да виниш това момиче, че се е връщала при този неандерталец при положение, че детето е при него. Да го остави ли? Ужасна работа, но трябва мнооого големи промени в манталитета да настъпят в главата на ***. Опс - май истанбулската конвенция това искаше да постигне, но нее... долу конвенцията!

32

До БПЦ

преди 5 години

И за теб ще го допусне

31

Osman

преди 5 години

Били са на ресторант, а той е почнал да я бие още там, като е продължил по пътя и в тях. Разбира се никой не е казал гък от свидетелите. Така е в ***. ***, ако не го бият него или крадат си мълчи, даже гледа сейра и тайничко си се кефи. А какво има да признава? Плицията кой друг е подозирала? Лекарите ли? *** работа.

30

Анонимен

преди 5 години

Още едно потвърждение, че не всичко трябва да е на всяка цена. Много хора стоят заедно в името на детето, не давайки си сметка, че са стигнали такава линия на нетърпимост един към друг и че по този начин само вредят на детето,което става свидетел и заложник на на всичко. Но това са все пак изконни български традиции - "Трай си, защото какво ще кажат хората" и "Трябва да останете заедно заради детето".

29

Анонимен

преди 5 години

А така тоньо бой не бой се. След 8 години си на вън. И жена ще намериш и още деца ще правиш.

28

Аналитик

преди 5 години

Тоз явно е хубав човек - професионален изверг, а пък тя явно не е пращяла от акъл, щом не е избягала навреме от него. Намерили са се!

27

джендър

преди 5 години

джендърите са виновни, дето ни развалят децата и ги учат, че мъжете не могат да пребиват жените си когато им скимне...добре че не приехме Истанублската конвенция

26

Иван

преди 5 години

До Ястреб ОсманлиятаЯстреб Османлийски, ти се смяташ за добър човек защото не си бил жена си, като постижение, а ти примерен човек за всички. Брей, брей. Кой знае каква е истината, а ти си позволяваш да се пъчеш за примерен тука и тънко да повеляваш как-трябва-да-стоят-нещата.В Чехия и други страни имат празник в който бият жените си с пръчка, леко на шега но едно време е било не толкова на шега. Не ми почвай как си по добър от другите.. не ми.. не се знае кой какъв е и чия жена е радостна

25

Анонимен

преди 5 години

Искам да обърна внимание на един факт - момичето е на 19, с дете на 2 и не знам си колко години. Значи е забременяла на 16 още... Та тя е била дете, дете е и сега (нищо ч ее пълнолетна) Уцелила е кофти човек, първо влюбване може би... Не е имала база за сравнение. Но няма ли родители, няма ли баща, майка??? Няма ли съседи, които да подадат сигнал??? Какво е това общество бе??? Всичко трае, мишоци, дето само църкат по форуми! Срам! А на малката - да почива в мир!

24

Анонимен

преди 5 години

Изконни български ценности! Ето защо не искаме да приемаме Истанбулската конвенция!

23

Анонимен

преди 5 години

Важното е че семейство Плевнелиеви са добре.

22

Анонимен

преди 5 години

Аргументът "заради детето" оставя детето и без майка.Така е ,като премахнаха смъртното наказание.Страх лозе пази все пак...

21

11

преди 5 години

смърт за смъртта. Ще се измъкне с по малка присъда от излежаната долния ***

20

Анонимен

преди 5 години

Посегне ли ти! Край.., забравяш го!!! "Бяла страница" в живота ти не съществуващ.Разбрани и добри мъже бол.

19

Ястреб Османлията

преди 5 години

Женен съм от 30 години, дори един-единствен път не съм и посегнал, въпреки че е имало моменти да ме вбеси и да ме накара да се катеря на права стена от яд. Но винаги съм се въздържал не само да не и посегна, но и да не кажа нещо, което може да я нарани. Никога не можах да разбера мъжете, които си бият жените, обиждат ги и ги ругаят, и след това влизат да спят в едно легло с тях. Не знам как ги гледат в очите после. Тъжна история, но за съжаление това е ежедневие в много "семейства".

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18Повечето жени си падат по разпърчени ниерези, затова.

17

Анонимен

преди 5 години

Трябва да сте безкомпромисна и по отровна от него! Трябва да сте по жестока от него. Докато ви трови в забележки, без причина вие го тровете психически. След това той ще рухне и физически. И вече нищо няма да може да ви направи.

16

Анонимен

преди 5 години

Криминално проявен наркоман, общ работник на строеж, агресивен - и веднага си намира жена, която го търпи, докато не я убие. Толкова нормални хора стоят сами и нямат деца само по тази причина. Този на Виола също беше наркоман, какво толкова им харесват?

15

Анонимен

преди 5 години

Направили ви неуместна забележка да ви види гърба и чао. Ако направите компромис със себе си това ще ви сполети, след време.Трябва да сте безпощадно безкомпромисна, спрямо него. Ще ви отрови живота!