94

Бг.реалност

преди 5 години

,,Румяна Арнаудова отправи апел към жертвите на домашно насилие да не се страхуват да подават сигнали"Ох Румянкеййй,Твоята държавичка и милите полицайчета не са в състояние с *** заведение дънещо маанета в 1:00 посред нощ да се справят,ти си седнала апели да отправяш.Апели Румянке отправяй към държавата за ясни,строги закони които да се прилагат и тогава и апелите ти ще намалеят.

93

Иветоо

преди 5 години

Ивето, да ти беше дошъл мозъка навреме. Няма нормален който да прави тези неща, та я сега кажи защо се върна.

92

Мъж

преди 5 години

Здравейте. Само младите, простите и ограничени жени харесват лоши момчета. Но защо е този феномен? Защото лошите момчета са уверени. Гугълнете "ефект на Дънинг-Крюгер" . Най- общо казано гласи следното: по- простите хора са по- уверени в собствените си умения и възможности от колкото по- интелигентните такива.

91

Човек

преди 5 години

До Анонимен 9Полицията може да вземе мерки само при лична жалба. Ако жената подаде жалба и след това я оттегли, полицията не прави разследване. Ако трето лице подаде жалба, пак няма детайлно разследване.Жалко, но факт ... така ни пази полицията. Ако ти не подаваш жалби и не настояваш, че те пребиват - нищо не се прави.

90

Анонимен

преди 5 години

Защо не се е върнала с детето си при своите родители? След като няма брак с този мъж, и полиция, и социални служби щяха да й помогнат да изведе детето си от този дом и да се върне в София.

89

До живот в панделата

преди 5 години

Този има налудничав поглед, какъвто често се среща при злоупотребяващите с психотропни вещества, а на една от снимките си личи, че момичето плакало. Може да е била наивна, но си личи, че е нямала избор и подкрепа от никакви близки. Няма образование, няма доходи, детето е малко... Жените в България са в много тежко положение, ако се озоват с малко дете, без подкрепа от родители и с един психар до себе си. Един мъж може да не те бие, но може да те смазва психически по всякакъв начин.

88

Анонимен

преди 5 години

Тази жена родители нямала ли си е? Как са я оставили на 15 години да заживее с такъв *** като тоя?

87

Анонимен

преди 5 години

Младият мъж е признал всичко, като е изразил съжаление за стореното. Според неговото обяснение спорът е бил заради детето и грижите, които полагат към него.-------------------------------------------------------------------------------------------------------И какви грижи може да полага затворник, пияница и наркоман, че са спорили за грижите. Виновна си е била Ивета. Такъв като тоя и 1 секунда не се трае!

86

...

преди 5 години

Жените са тотално изперкали. В случая тая. В моя случай - оня ден си пиша с една у фейса, лафим си, такоа и в един момент я питам къде да отида за да се видим. Оная ми казва къде, остави си и телефона. Казах й че я харесвам, кефи ме, готина мацка и затова я каня на среща. И изведнъж бате оная изтрещя - вика "И ти ли? Всичките сте еднакви, как един мъж не можах да си намеря" Сигурно ако бях й казал "Идвам и ти чупя муцуната и да ти размажа главата", щеше да се навие на среща, знам ли я......

85

Викащ

преди 5 години

Аз се обаждах бе, холандецо ама на не на холанската полиция и познай какво , мърлата от 112 ме пита ти киой си, викам комшия, а тя вика ми те може да не искат полиция да им се меси в случая а случая беше че жена пищеше деца реват и един сялянин крещи ще ви изколя бе ей .... полиция така и не дойде ...добре че верно не ги изкла ..после щяха да се редят телевизии и да се кахърят как никой не бил се обадил как всеки се натискал...ей това ни е мърлявата държава....

84

Анонимен

преди 5 години

до 84 Че ти от Луната ли идваш, бе? Не знаеш ли че българинът е тотален непукист? Оня ден седя на пейката с брат ми в квартала и един пиян лази из треват и тръгвам да му помагам...и брат ми ме хваща за рамото и ми вика" Ти откачи ли, бе? Я си стой на ***. Виж само сега Колко хора ще минат покрай него и само ще коментират без да му помогнат. Гледай само." За 20 минути минаха 30-40 човека, само го гледаха и отминаваха.И брат ми ми каза" Видя ли сега? Никой за никой не е човек."

83

Анонимен

преди 5 години

Точно заради детето е трябвало да го напусне, а не да се връща. Сега остави детенце сирачи, майка в гроба а баща в затвора.Явно е нямала подкрепа от родителите си.Момичета проучвайте мъжете преди да се влюбите ! Не си погубвайте живото.

82

Анонимен

преди 5 години

Това младо момиче нямаше ли родители да си я приберат и да забранят на тоди *** да се доближава до нея и детето. Ако самичка не е могла да се справи, да беше потърсила помощта ан психолог.Жалко.

81

Анонимен

преди 5 години

У нас полицията се задейства само ако трябва да покрие полицай или да услужи на някой от властта.Сега сигурно ще чуем, как органите са си свършили работата, но за съжаление (или поради малшанс) момичето взело, че умряло.

80

Шокиран

преди 5 години

Егати коментарите!!!!сякаш сте за насилието а не против!!!!чуват викове скандали и дотам!!!!непукист и!!!!

79

Деба и говорителката

преди 5 години

Не очаквайте кой знае кво, след като е живял на семейни начала с говорителката на прокурора.

78

Марин

преди 5 години

Една позната преди време ми каза, че жените си падали по лошите момчета. Продължавайте така мили " дами".

77

DO 27

преди 5 години

Nqma obshtestvo brat, nqma i dyrjava! A tq kukumqvka sysedkata obqsnqva 4e bilo kratyk skandal...samo 10 minuti HAhahahaha...tq kakvo iska: 2 chasa strelba s kalashnici i topove li 4e da se obadi na policiqta?! Kolkoto vinoven ubieca tolkova sa vinovni i vsi4ki tiq - sysedi zaradi mylchanieto si!!! Ako nqkoi se e bil obadil v policiqta e mojelo da spasqt momi4eto bez nikakyv problem....no obshtestvoto ni e bezdushno...robsko mislene,...az da sym dobre, drugiq *bal sym go!!!

76

край на историята

преди 5 години

Каквото търсила, това намерила. Жалко, младо момиче, но тя си го е избрала, даже и дете му е родила. Жени.

75

Гошето

преди 5 години

Изразил съжаление - ясно - условна ще е както винаги.