47

със сигурност

преди 5 години

Всички бели стават за жени

46

диверсии правят

преди 5 години

предварително с е проверяваше дали готвения за убииство експерт е въоръжен.Следва придвижване на полицаите до жертвата.Обсебенит е въоръжени се държат в жълт видим обем докато не направят белята.Вижте сниман обем около оня който стрелял срещу нападнало го униформен от колата..Провеждащи диверсията не виждат сцената но я слушат и следят обемно..Сле д исключване на оръжието автомобилите трудно палят.

45

Има диверсия

преди 5 години

ПО онова време ползваха експериментални оръжия з а обемно проникващо обсебване на полицаи с цел набеждаване и арести на важни експерти вкл от най секретните ни части .Диверсантите/англо говорящи/ следяха и насъскваха полицаите с холограмно оръжия.Ползваха обемно обсебващо оръжие което при активиране обсебваше обем около полицаите с цел убииства .При прослушване на записи се чува отлично кога с е включва оръжието жертвите почват да говорят несвързано с променен тембър на гласа.

44

Не си струва

преди 5 години

Умния и мъдър силен мъж остъпва. Чичето ми беше казал никога да не се биеш за момиче и да я гониш да тичаш по дир нея. Жалко , мацето бие на очи ама видя какво стана. Не си струва за едно .че да умреш.

43

тоти

преди 5 години

Има ножове и нокторезачки...явно е отишал не да му реже ноктите а главатаи това си е чисто обийство .Незнам на кви се правимев или всички сте *** като тия шапкажии.

42

Емо

преди 5 години

Не виждам защо Ангел трябва да се разкайва. От изложеното дотук ми се вижда ясно следното: полицаят изневерява на жената, с която живее; после прави секс 2-3 месеца с друга и иска нещо повече; после започва да тормози и заплашва мъжа, с когото е живяла и живее въпросната дознателка; намира му адреса и телефона вероятно чрез незаконна справка в БДС-а; директно му заявява че ще се саморазрави с него. И го прави. Само аз ли виждам поне четири нарушения на закона? Изневярата отделно.

41

Бай Петко

преди 5 години

*** смърт на *** ,нагъл и изперкал полицай.Какво е търсил в Пловдив да нахалства в чуждо семейство,нали си е имал свое-живял е с детската учителка.Изживял се е като расов нерез на когото всичко е позволено.Тази фатална дама не му подхожда по никакъв начин.Утешил я е малко докато мъжът и е на мисия,ОК -достатъчно.Командоса е действал при тотална самозащита -на живота и на семейното си щастие.

40

Анонимен

преди 5 години

Иронията е, че жената след време ще се задоми и ще продължи напред,а мъжете приключиха курса.

39

aнонимен

преди 5 години

Тези от МВР като цяло са самозабравила се банда!!!!! Никаква работа не вършат. Само се крият по храстите и снимат за глоби!!!!Сега момчето от армията ще страда излишно заради една к....а и един самозабравил се полицай......

38

Ицо

преди 5 години

Уникални кадри в МВР и бивши военни... ЛЮБКА на 30-тина години дознателка с двама любовника единия на 68 бивш военен, а другия само забравил се редови провинциален полицай(полицайче) снимащо се на бюрото със слънчеви очила.... Ясна ли е вече картинката, срам, срам, срам.... И ми излязли после да обясняват за скъсани те си кубинки

37

Пичкар

преди 5 години

И сега?Единият у гроба,а другия у затвора.А кака Люба ше си строши шошонката от кецкане,*** хората братми.

36

Burzum

преди 5 години

По принцип ченгетата са една идея по прости от военните ***.....ама важното е ,че гювендията на старини ще разправя на унуките каква убавица е била и кви левенти са се клали за нея....

35

Шошо Бошо

преди 5 години

Боли ме *** кой кого е утрепал! Мен умрялата държава ме уби достатъчно за да изпитвам и най малкото състрадание към този или онзи! Държава ли казах!?? ......съжалявам!!!!

34

:):)

преди 5 години

убийство е, съд ще има и присъда.Но. Едно големо Но. Тоз убития къде е хукнал в Пловдив. На 45 г какъв нагон го е накарсл да се ежи на младока от спец наза. Седи си у дома и си гледай жената и децата къде си хукнал да се ежиш. А съм сигурен че и тримата се знаят още от Карлово. Този момък твърдо е бил в Карловската бригада преди да стане Рсмбо в Пловдив. Обаче каката не е отишла в Сопот а в Пловдив....извода ????

33

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Аз пък не мога да разбера,как ще ходиш да се саморазправяш с мъж,чиято жена харесваш..Те да не са някъви животни та да се бият за женска? Има си маса сядат и се разбират. Щом тя не може да вземе решение, развод и толкова. Какви са тези триъгълници? Явно толкова им бил акъла.

32

Анонимен

преди 5 години

Аз пък не мога да разбера,как ще ходиш да се саморазправяш с мъж,чиято жена харесваш.Ако тази жена го е харесвала,щеше да бъде с него,а нямаше да си стои при мъжът.На 45 години човек,а какви детски работи върши.

31

Анонимен

преди 5 години

Тука неам думи. Военни брато, и двамата военни. Манталитет. Жалко за убития. Ако пък някои се радват на това убийство, пак неам думи.

30

Анонимен

преди 5 години

Само простите хора решават проблемите си с груба сила така, че да ги хванат. Иначе, само тези на коиуто им стиска решават проблемите си с груба сила, а умните го правят без да ги хванат.

29

Анонимен

преди 5 години

Пича не е трябвало да си слага главата в торбата за една жена. *** много. Ако е бил персонално засегнат е трябвало да си ги очисти скрито и потайно докато са заедно със жена му. А той е действал на гореща глава. Не е професионалист, вероятно.

28

Бива ли заради жена

преди 5 години

или мъж да си съсипеш живота? Ами ако имаше дете, апартамент, кола- на името на двамата? И така сме се развеждали, но и през ум НЕ ни е минавало НЯКОЙ някого да убива!!!( или другите простотии- да залива с киселини..)Явно, че тези бойци са на мнго ниско ниво- това е ЧОВЕК, не е собственост.Ходела с двама; казваш й ( му) "чао" и нИКОГА не се връщаш.. Не да се молиш, обясняваш....заплашваш.. и това.. заради някакъв секс...Простотия.