41

Управляващи,мислете!

преди 6 години

Някой все пак прави ли разлика между понятията фашизъм и неонацизъм?Полезно ще бъде, ако управляващите в Европа си зададат въпроса защо се събуди този интерес спрямо идеологии от миналото? Причината едва ли е в нечия лошотия. По-скоро, определени общности се чувстват застрашени и за това има обективни причини. Търсят се варианти за осигуряване на защита и някои от тях опират до тези идеологии от недалечното минало.Щом не искаш фашизъм и неонацизъм, елиминирай причините, които ги предизвикват!

40

До 42 от Хитлер

преди 6 години

Ако комунузъм е това, което аз съм бил в детството си, то нека се върне за моите деца....Страх ме е за детето ми. Майка ми не се е страхувала за мен....Да имало е лагери за хората против властта. Единици. ОК. Но в крайна сметка за какво са се борили. За това сега? Ами малко им е било....Интересно ми е сегашните управляващи по-демократично ли постъпват?

39

До 42 от Хитлер

преди 6 години

А какво да проповядваме приятелю. Демокрация, ***, флага на дъгата, правозащитни организации, САЩ?...Интересното е, че все още има хора, които не виждат накъде отива света благодарение именно на това, което ти наричаш демокрция.

38

Анонимен

преди 6 години

Трябва да има съд за публично проповядване на комунизъм -другото лице на фашизма

37

Хитлер

преди 6 години

Който си мисли, че по време на всички войни единствено Германия през ВСВ е правила зверства, е промит мозък....Който си мисли, че в руските лагери на пленниците е предлаган самовар и пирожки е промит мозък....Който си мисли, че Русия някак по-хуманно избива е промит мозък.....Който сега си мисли, че САЩ хуманно упраеляват света със сила и армия е промит мозък....Който си мисли, че Путин хуманно окупира е същото....Та къде е сгрешил Фюрера

36

Анонимен

преди 6 години

От хитлер до анонимен 20....Не аз трябва да чета, а ти ***....Арийската раса да господства не означава да остане само тя на земята....Да ти кажа, че сега господстват евреите, които ни тръскат джобовете с главите надолу. А скоро щв бъдат арбите, за които сме смъртни врагове. По-добре ли се чувстваш?

35

Българинъ

преди 6 години

Както самият Хитлер казва малко преди края на войната, "победителя никой няма да го кара да доказва твърденията си"! Колко е бил прав! Тези от нас, които са имали възможността да разговарят лично с българите, посрещали и имали си взимане-даване с войските на Вермахта в България знаят, че воините на Хитлер са били изключително добре възпитани, точни, плащали са си и са се отнасяли към българите с респект! А Хитлер -ами той обедини България с Вардарска, Западните Покрайнини и Беломорието! Факт!

34

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да го въртите и сучете, Хитлер е бил напълно прав и това се вижда днес.

33

До 33

преди 6 години

Били сме "ценни хора" с май в залата. За това ли сме втора ръка?!

32

Анонимен

преди 6 години

Какъв фашизъм, та чак неофашизъм? Аман от прости джурналисти! Вземете да прочетете какво е фашизъм, Хитлер не е бил фашист, нито в Германия е имало фашизъм! Хитлер основава Националсоциалистическата германска работническа партия, а нейните последователи са известни като нацисти! Простотията с фашизма е измислена от комунистите, първо за да не правят аналогии с партията-майка и второ защото прозира, че всъщност двете идеологии са 99% еднакви.

31

Слава на Русия

преди 6 години

Хитлер сбърка! Бялата раса е Россия! На запад от Висла започват мелезите! В Россия има повече руси и синеоки хора отколкото в която и да е страна, с изкл Полша и Беларус! Другите ценни хора сме Българите но се пази в тайна, а има и доста ромали, които развалят пейзажа!

30

Анонимен

преди 6 години

Всички неонацистки организации в Европа през последните години се финансират от Кремъл.

29

;)

преди 6 години

"Поляците май са забравили какво им се случва, като се съюзяват с Англия и Франция. Скоро Владимир ще им припомни!"Абе Русия и СССР са били съюзници на тези държави и в 2-те световни войни, пък и в още няколко. Съюзът им дори си има име - Антанта. Чети историята, преди да пишеш глупости!

28

Анонимен

преди 6 години

Нацизъм, фашизъм, комунизъм, социализъм... Къде е разликата?

27

Анонимен

преди 6 години

"публична пропаганда на фашизъм или друг тоталитарен строй"Това ми хареса. Значи трябва да арестуват всеки, който носи червено знаме със сърп и чук и други такива символи на онова презряно време.

26

Анонимен

преди 6 години

До АнонименХитллер е отговорен само за загиналите 59 хил. поляци по време на полската кампания. За смърта на 50 млн. европейци вината носи този който обяви война на Германия - Чърчил.

25

bolbov

преди 6 години

От тези дребни случки се вижда, че фашизма е бил доста едра риба,но Сталин ги праща в историята. жалко,че в тази битка загива цвета на комунистическото движение в Европа, което по късно доведе до неговия разгром.

24

София запад

преди 6 години

Ние пък си го тачим! Фюрера!

23

Анонимен

преди 6 години

САЩ финансират фашизма в Източна Европа да се бият с Русия с чужди ръце..

22

Осман

преди 6 години

И какво като има пропаганда за фашизъм, или само либерализъм може да се проповядва. Който не e извратен хомосексуарен еврогейталак и не клеца 90 годишни бабички със език в задницата е фашист и популист !?