10

Анонимен

преди 6 години

Два шамара му стигат.

9

Анонимен

преди 6 години

И колко се плаща, все пак????Безсмислена статия!

8

Анти ГЕРБ

преди 6 години

Всичко ще си дойде на мястото, само ако парите за здравни осигуровки са на лична банкова сметка. Тогава всеки ще се лекува без да плаща до момента, в който свършат парите на сметката му. Но това няма да стане по обясними причини /нали се сещате за електората/. А това, което е вече от 19 г. си е чист социализъм. Едни внасят много, други малко, а някои хич, а после хоп... парите се разпределят на калпак. То е все едно, като ми трябват пари а нямам, да си тегля от чужда банкова сметка.

7

Анонимен

преди 6 години

До Азбуката 5Този минимум от 450 евро на колко бруто заплата се плаща?? Като казваш Б-то кажи и Ц-то без да смучеш от палците! Можем само да си мечтаем да имаме подобно здравеопазване като това в Германия, Англия, Швеция, Норвегия, Франция и тн! Но повечето от нас са от 80-те % и родолюбието им се изразява чрез кражба и измами на сънародниците им! Ето за това сме у дупката и ръмжим та някой да ни спусне въжето!

6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2Пишеш типично-български изсмукани от еди къде си глупости! Данъците в Швеция са високи но не и 60%. Зависи от това колко взимаш! Ако си безработен/социално слаб не плащаш нишо! А в скапаната ни България плащаш макър и да изнемогваш! Това е голата истина!

5

Азбуката

преди 6 години

До ////450 евро МЕСЕЧНА здравна вноска (МИНИМУМ!)Като казваш А, кажи и Б

4

////

преди 6 години

vav GERMANIA nisto ne plastas zdr.osiguravka pokriva , bolnicni polucavas 80% ot zaplata, OT 14 godini sam v germania , i niamam namerenie da stapia v BG, 2004 napusnah bg ,

3

Shark

преди 6 години

Какво ще дължа бе изр-Уди долни! Всеки месец ми удържате от заплатата здравни вноски. Веднъж само съм влизал в болница, и си платих 700лв. Толкова ли не съм събрал 700 лв за толкоз години работа, а бе Мър-ши?? Къде да парите от здравните осигуровки на хората? Никой нищо не дължи, ВИЕ СТЕ ТЕЗИ, КОИТО НИ ДЪЛЖИТЕ! И ЩЕ СЕ ИЗДЪЛЖИТЕ, ТАКА ДА ЗНАЕТЕ, С ЛИХВИ И ТО!! НИЩО НЕ ОСТАВА НЕЗАПЛАТЕНО, ПОМНЕТЕ!!!

2

Анонимен

преди 6 години

Да може и безплатно, но когато данъците са 60%, както е във Швеция. Иначе ще плащаш като поп, какъвто е редът в цял свят.

1

Анонимен

преди 6 години

Нищо!Трябва да е безплатно, другари "патриоти"!Както беше безплатно едно време при др Тодур Живков.