89

Отзвук

преди 6 години

"Законите" у нас през последните години нямат нищо общо с правните норми, а по-скоро с мешере. Медии дадоха списък на едва завършилите средно образование "съветници" по право "прависти" в НС

88

Анонимен

преди 6 години

Странно, когато един инженер прави сграда, не се сърди на силния вятър ако я бутне! Просто я прави такава, че да издържи на ВСИЧКИ ПРИРОДНИ КАТАКЛИЗМИ!!! Да правите някакъв "съюз" и да крещите, че някой друг ще ви го разруши......това си е чист оксиморон!!!! ЗНАЧИ ТОВА НЕ Е НИКАКЪВ "СЪЮЗ".............а събириток на съвсем различни народи без идея, без мисъл и без переспективи!!!

87

Анонимен

преди 6 години

До помнещ 93, в наше време ВСИЧКИ РАБОТЕХА И ЖИВЕЕХА ДОБРЕ! Е, имаше една каста, малко по-привилигировани,НО ТАКИВА, БЛИЗКИ ДО ВЛАСТТА И ЖИВЕЕЩИ ПО-ОХОЛНО ГИ Е ИМАЛО, ИМА ГИ И СЕГА И ЩЕ ГИ ИМА ВИ-НА-ГИ!Затова ВСИЧКИ ламтят за власт, а не ходят да копаят на село, нали!! А в ОНОВА "робство" ВСИЧКИ ИМАХА РАБОТА (даже ромите), ХЛЯБ, ОБРАЗОВАНИЕ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ПОЧИВКИ, КУЛТУРА И ИНТЕЛЕКТУАЛНО РАЗВИТИЕ

86

помнещ

преди 6 години

До ХАХАХАХА 69ХАХАХАХА, на 69 години съм и вече мисля и за внуците си да не би да изпуснат шанса който имат сега да са нормални хора в нормален съюз и да попаднат в руското зловонно блато благодарение на комунистически *** като теб. 41 години съм живял под руско/комунистическо робство и не ми трябват центове за да мразя Кремъл и комунистите. Мразя ги безплатно.

85

Анонимен

преди 6 години

Ами след като сте толкова велики, а Русия нищожна в материален и духовен план, нападайте я, приключвайте с нея и установете джендеризма по света завинаги!Живтоа мина, вие още само говорите! Факт!

84

помнещ

преди 6 години

До Членска карта 7 (83) : "... умом не понят."Ясен е етническия ти произход" Няма лошо, но трябва да го афишираш за да се разбере че мнението ти е субективно (руско). Нямаш право да заблуждаваш хората че си българин и изразяваш мнението на българите.

83

помнещ

преди 6 години

До Членска карта 7Това къде го чети? В одобрената от руснаците история написана от "историци" от типа на Баева и Пантев? Известно ли ти е че в отряда на Яуш Хунияди от войските на Владислав Варненчик по голямата част са били български войни. Защо ще грабят собствения си народ? Даже има хипотеза че Ян Хуниади е български болярин избягал в Унгария. Походът е бил кръстоносен за прогонване мюсюлманите от нашите земи така че няма логика в руските лъжи, които ръсиш.

82

Членска карта №7

преди 6 години

До помнещИ аз ти писах за Владислав Варненчик и кървавата му диря от Видин до Варна... Кървава, кърашик турска и българска кръв...

81

Анонимен

преди 6 години

Английският номер пробва за отвличане вниманието от брекзита, че поляците имат проблем с демокрацията според Брюксел.

80

рускиня

преди 6 години

До Боби"......Ей хора изказвайте се правилно. една теза скао са повече пони да ги номерираш...."(цитат):):):):)

79

помнещ

преди 6 години

До Българин отново 67Нещо си ме объркал друже. Мисля точно като теб. И много добре знам кого е разгромил Пилсудски, разбира се "великата" червена армия и успява да върне на Полша голяма територия заграбена от "ненаситната гъска" Русия. По долу бях писал и за Владислав Варненчик, така че нямаме разминаване в мненията си за Полша и Русия.

78

Анонимен

преди 6 години

т.р.о.л.ч.е - пак режат неща, които не са обидни, но пък са верни.Що ли? Най-вероятно точно защото са верни и неудобни.

77

До Анонимен 80,

преди 6 години

мило платено сороско ***, от 25 години у нас се краде от народа и Русия няма нищо общо. От вече 11 години пък се краде от еврофондовете и от бюджета. Избрани крадат, разбира се. Обикновения човечец до тях няма да припари - няма кой да го пусне.А в случая с дестабилизацията на ЕС е редно всеки път да се сещаме, че на кривата ракета космосът й крив. Като го гледам какъв е стабилен ЕС, чак страх мче хваща накъде ще се сгромоляса и кого ще помете.

76

Членска карта №7

преди 6 години

до 80Никой не те кара да обичаш Русия, но защо се чувстваш длъжен да я мразиш умом не понят!

75

Българин отново

преди 6 години

В 67 вместо До 55 чети До 52.

74

Така като гледам

преди 6 години

Източна Европа се е стабилизирала на дъното и сега Русия иска да я дестабилизира и да я вдигне от дъното. Така ги виждам аз нещата :)

73

Анонимен

преди 6 години

Защо така наречените русофили много обичат Русия ? - ами много просто защото само при тази система може да се краде и да има далавера.

72

Анонимен

преди 6 години

мога да кажа, че русия сама и умишлено си влоши отношенията с бившите соц.страни и в частност с нас.сама си го направи! сама превърна голяма част русофилите в русофоби!когато нямаш уважение и зачитане на другия, няма и да ги получиш обратно!

71

Боби

преди 6 години

До рускиня 68Така го написа че нямам думиЕй хора изказвайте се правилноНай-простото правило е в едно изречение една теза скао са повече пони да ги номерираш

70

Анонимен

преди 6 години

Хахаха, това ли ти наредиха да кажеш?