109

демократ

преди 5 години

аз не виждам проблем българите да станат 4, а защо не и 3 милиона

108

Анонимен

преди 6 години

До 104 Винаги съм бил антикомунист, убеден при това, но криво седи ,право съди! Дай ми салам Кучешка радост и Камчия, аз ще ти дам днешна луканка, хем от скъпата.За сравнение между зравеопазването тогава и сега и дума не може да става. То затова хората мрът като мухи...То бива човек да е ***, ама...

107

помнещ

преди 6 години

До помнещ 114Продължение: Така че набори, такива като нас трябва да обясняват на младежите които нямат представа от социализма какво е в действителност тази мракобесна заблуда за наивници, защото виждам че попадат по влиянието на нечистоплътни хора с руско/комунистическо съзнание.

106

помнещ

преди 6 години

До "Възрастен" и "Друг пенсионер" благодаря ви набори за подкрепата. Много е важно хора като нас преживели "хубостта" на социализма с рязането на тесните а след това на широките панталони, стригането нула номер за дълга коса, печатите по краката на момичетата за къси поли, лагерите за "хулиганите" Ловеч, Белене, Янчова поляна и колко още. Освен това мизерните заплати пенсиите от по 23-25 лева на нашите дядовци и баби, униженията от много по некадърни люде само защото са партийни секретари.

105

Друг пенсионер

преди 6 години

До помнещ 93 Браво колега.Закопа комунистите с истината. Аз съм но 67г. и мисля като теб. Не всички пенсионери сме с промити мозъци.Някога не съм гласувал за БКП , та камо ли сега да гласувам за БСП.Слава богу още съм си с акъла.

104

Така е

преди 6 години

Русия не само се опитва да дестабилизира Европа , а и успява.Я вижте нашите *** как вкупом надигнаха глави.

103

Полски

преди 6 години

Поляците добре усещат нещата и не ги е страх да ги кажат направо! Русия действително иска да си върне загубеното влияние в източна европа и имам чувството,че само нашите управляващи не го схващат! Ключова роля за това играят русофилите предатели,които са се внедрили навсякъде!

102

Спор няма че

преди 6 години

*** е виновна за хомическатс атака в сърцето на Европа!Въпросът е кога Европа ще се събуди и наложи истински санкции на Нео нацистка раССия?!

101

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 107Сега не е по-висока раждаемостта но това което искам да кажа е, че промяната към ниска раждаемосг започна по време на соца. Баба ми преди 1944 е имала 4 деца. При соца хората масово имаха по едно дете и това продължава и днес.

100

Анонимен

преди 6 години

я ПА ТОА ??

99

Анонимен

преди 6 години

До Възрастен104 сега да не би да е по- висока раждаемостта на българте?

98

от досието

преди 6 години

Без да ме светне полския дипломат, ПРАВ Е. Това съм го установил, както и другите 99% от Българите.Но има проценти от населението, които им е изгодно - едно да говорят, друго да мислят трето да вършат, ТЕ СА: - агенти на ДС,КГБ, зависими от БСП, и партии, за пари,зависими от деца, внуци, зависими от рубли, зависими от опиати, зависими от лекарства, зависими от пенсии и много други.

97

Полша

преди 6 години

Тфа държава ли беше? Има българска поговорка "Каквото сам си направиш, и врага ти не може да ти го причини".Полша да си приема *** конвенцията, да си дупчи великата полска зема за шистов газ, да си носи такерите с втечнен газ, да си рупа ГМО царевичка. (полската кухня е отвратителна) Турция отказа през нейна територия да минават американски танкери с газ.Да не прави мръсно на Меркел за СП2, че Пша нямат достъп до газ и губят транзит.През зимата да ги топли сериалът "Ответен удар"

96

Възрастен

преди 6 години

Живял съм по време на соца 45 години и напълно споделям мнението на помнещ. Само хора на които им беше достатъчен парче "типов хляб" и салам "кучешка радост" (все социалистически понятия) могат да благотворят социализма. Между тях разбира се бяха и ромите, които благодарение на соца се размножиха до критични размери, докато ние раждахме по едно дете защото жените трябваше да работят за да свържем двата края. При соца нямаше нито свобода, нито здравеопазване нито благоденствие. Всишко беше фалш.

95

Анонимен

преди 6 години

Полякът е напълно прав. Това което казва е абсолютна истина. Достатъчно е да четеш от време на време този сайт, за да я проумееш.

94

Българин отново

преди 6 години

До рускиня 74: "Образована" госпожо, американският Харвард е основан през 1636 г. и може да се похвали, че повече от 70 Нобелови лауреати са свързани с него. Та кога е основан "Ленинградския" ун-т и с колко Нобелови лауреати е свързан? Впрочем, къде в класацията на най-иновативните университети са споменатите руски? Как се казват руските Бил Гейтс и Илон Мъск или как се казва руския компютър? И не са ли поляците, които са направили с Москва това, което Наполеон и Хитлер не са успели, "госпожо"?

93

помнещ

преди 6 години

До помнещ (93)Боже, като гледам минусите ясно е че руските хибридни десантчици са налазили форума като ***.

92

помнещ

преди 6 години

До Анонимен 94На 69 години и 4 месеца съм. Работил съм 43,5 години непрекъснато плюс 1,5 години казарма ( след завършването на МЕИ като обикновен редник) без да смятам месеците през лятото в които съм работил.Не ме е изучила Партията. Дядо ми обикновен селянин е изучил сина си висше а дъщеря си средно образование по царско време. Така че не ми разказвай руско/БКП/БСП опорки за онова време. Да за ромите Живков се погрижи с детските за наша сметка та до сега

91

То6

преди 6 години

НЕБЛАГОДАРНИЦИ !

90

А ЗАЩО

преди 6 години

До помнещЯ МРАЗИШ САМО...В УКРАЙНА ИМА НАЕМНИЦИ ОТ ЕС И ЩАТИТЕ--ОТИВАЙ ЗА ДА Я УНИЩОЖИШ ТАЗИ РУСИЯ,КОЯТО ТИ Е ЗАСЕДНАЛА КАТО РИБЕНА КОСТ В ГЪРЛОТО--ЕДИН СЪВЕТ--ПИИ СИ ХАПЧЕТАТА ЗА КРЪВНОТО И ДИАБЕТА И СЕ РАДВАЙ ,ЧЕ И ДНЕС СИ ВИДЯЛ СЛЪНЦЕТО,ЧЕ ДАЖЕ И СНЕЖЕЦ...И ЗНАЙ ,КОГАТО АТОВЕТЕ СЕ РИТАТ-МАГАРЕТАТА СТОЯТ И ГЛЕДАТ...ЧЕ ТЯХ МОГАТ И ДА ГИ УБИЯТ...