7

Анонимен

преди 6 години

Ох тая с черната рокля , малиии

6

Анонимен

преди 6 години

Ти знаеш ли как въобще ги вербува за такива? Защо говориш, колкото да не заспиш! Отиваш до магазина да купиш на децата банановаа каша и тя е там с една единствена цел. Да станеш, като нея. Тя е готова да мине, ако ще през теб и цялото ти семейство и близки, но ще те вербува, докато не станеш, като нея. Освен ако не я побъркаш преждевременно. Ако се подлъжеш ставаш, като нея. Ако ли не те преследва и заплашва. Ако и държи твой близък ставаш още по- лесен за манипулация.

5

Анонимен

преди 6 години

косвени жертви на скапания преход и дакато некой в българия им е добре а на други не им пука стотици хиляди българки бачкат в нощните заведения в холандия белгия германия както и италия испания това са ВАШиТЕ ДЪЩЕРИ МАЙКИ принудили се да заминат заради едни хартиики заради една скапана система

4

Анонимен

преди 6 години

Много работа, много търпение. Лесно рани ми са. Трудно доверчиви са.

3

Анонимен

преди 6 години

Душата им е болна, там се крие много.. много болка, която се е насаждала с времето, през годините. Страшно е! Моли ли са се някой да им помогне..., да ги чуе..., да стане чудо.. да избягат..., добър човек да ги спаси. Там в душата има кървави рани, които са трудно лечими и още по-трудно зарастват. Да си повярват, че са способни, а в годините им е насажда но, вменявано че не мога нищо и че са невежи. Страх.., стоически страх от това да не се с грешат..,да не е като хората.Това е много разбиране.

2

Анонимен

преди 6 години

Точно така. Не вярвам в "помощта", която ще им се оказва тук, в България. Това няма да е качествена помощ, ако ще я извършват държавни институции и безплатно. Травмата у тези хора е огромна и ако ще работят нещо против тяхното желание, ще се почувстват още по-зле!

1

Анонимен

преди 6 години

Каква закрила? Те трябва първо са със съвсем друга самоличност. Със друго минало пред предстоящи колеги, хора когато се вписват в работна среда и прочие. Аутсайдери са до един момент, след това започва за тях трудния период на социализирането и новия живот. Това е денонощна работа. И голямо търпение и разбиране.