23

Мед мафията цака

преди 6 години

НАпомняме че нагли престъпници на власт в София са въвели правилото _ КОлкото повече и по трайно болни толков аповече хиляди милиони се крадат от народа за Белите мед мафиоти.С тази цел населението се отравя повсеместно с хлор токсични канцерогенни разтвори продавани от ВиК вместо питейна вода.Отровените ходят на лекар и пият с кофи тн "лекарства" месечно..Лекарите които продават яко препарати на наркомафията/мед мафията/ ходят без пари до Дубай и другаде като награда.

22

До 20

преди 6 години

Може би си прав.В здравеопазването, в отбраната, в полицията и образованието търговията е недопустима.От както направиха образованието търговия, здравеопазването търговия, а отбраната и полицията уж не са търговия, но и там върви алъш вериж, всичко се скапа.

21

Анонимен

преди 6 години

В Пирогов отношението към болните хора е ужасно.Ако беше частна болница, би следвало да е фалирала от години.Нещо гние в тази болница, а и в цялото ни здравеопазване.Дереджето на болницата явно е сследствие на общия батак в държавата, но това не бива да е оправданиеНе знам какво, но трябва генерална промяна и да се реже изкъсо...

20

вярващ

преди 6 години

Исус Христос изгонил търговците от Храма, в България здравните заведения са регистрирани по ТЪРГОВСКИ закон. Резултатът е ясен, от 2010г. пълно безхаберие и кражби /цитирам Арнаудова/. ТРЯБВА СПРАВЕДЛИВОСТ !

19

Който яде

преди 6 години

банани е здрав и не му трябват болници. Целта на модерния европеец е да изяде възможно повече банани преди да умре поради липса на болници.

18

Тежката цена

преди 6 години

на това да си `европеец`... Който си плюе на рода неминуемо става бездомен ***, макар първоначално да се чувства гражданин на света :)))

17

Анонимен

преди 6 години

По същия начин източиха държавните предприятия. Частни фирми на входа и изхода източваха предприятията с помощта на директора на държавното предприятие. Трябват спешни закони, намерили са начин да крадат отново от държавата и парите да отиват в частни джобове.

16

Анонимен

преди 6 години

Първо болниците после и останалото...Ефекта на доминото започна..Бавно но сигурно ше стане същото и с държавата.

15

Анонимен

преди 6 години

Русия фалира, че един руснак с името Пирогов ли няма да фалира. :D

14

Ами...

преди 6 години

демокрация, сър...

13

питам аз

преди 6 години

при Бойко кое не е фалирало?

12

Анонимен

преди 6 години

аве тая само димки пуска, 1 не осъдиха. И не може ли да заловят Шефа на болницата в Каспичан, Пирогов е м. високо...

11

Мето

преди 6 години

Държавата създаде една уродлива система, а сега ще търси отговорност от лекарите за тази уродливост. Ето това е наглост. От самото начало нещата са сложени върху гнила основа. Правилата са абсурдни и се чудят защо никой не ги спазва.

10

запознат

преди 6 години

Какви яки пачки печатат някои лекари в Пирогов не е истина. Цели каси има в Пирогов изнесени, в които се плащат от пациентите нещата, които не се покриват от здравната каса, а иначе те се слагат на конвейр! 30% да взима от иначе надвишенат аим цена всеки лекар и цифрите надскачат и най-богатите държави!

9

Lals

преди 6 години

Bg zdravna kasa veche i v smartphonite na bg grajdani....apps zdravna bg karta za lichni razplastania v zdravnata bg kasa v bg i v chujbina...bg zdravna dokumentacia, fakturi za izvarshen medicinski pregled, service j drugi manipulacii na bg grajdani v vashite smartphoni s office programa... :-)...praktichno, udobno razplastane po bankovi smetki do 30 dni ... :-)

8

Анонимен

преди 6 години

Действайте експедитивно,без никакво неоснователно забавяне и направете проверка и на всички бивши директори на каси и болници.

7

Анонимен

преди 6 години

И университета за лекари в София беше затворен заради далавеври с таксите и пак няма виновни професори.

6

абсурдистан

преди 6 години

Ми да ,първо ги докарваме до фалит , та после да може "купувача" нашия човек да ги купи евтино ,че и държавата ще му помогне ! - ала бала ЧеЗпортокала !пощите са наред и летището - всичко до дупка ! та да завещаят на внуци и пра пра внуци Цяла държава барбар с робето.

5

Анонимен

преди 6 години

Фалит по търговския закон и началниците и министрите в затвора за кражби.

4

Анонимен

преди 6 години

Другари с такива крадливи доктори и Държавата ще фалира. Как си обяснявате , въпроса с фалшивите клинични патеки. Знам, че много от пишещите въобще не знаят какво е клинична пътека. И така директора примерно във Враца дал всички печеливши дейности на частна болница, която на всичко отгоре е в общинската сграда. Е и как директора на общинската болница да не е милионер, а вие сте *** и елементарни.