23

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

и сега, след като са го ударили голем и мек у масата, тоя ще осъди държавата в страсбург за ксенофобия и нарушаване на правото на избор, и ще му платиме толко , че ако иска и "септемврийска слава" ще се прекръсти. мног умно.

22

Анонимен

преди 6 години

Хомосексуализмът е болест, не нормално състояние.

21

Анонимен

преди 6 години

След приемането й, всякакви такива опити за груби шегички като тези по-долу, ще бъдат подсъдни. Свиквайте-----------Ти свиквай, че след такива закани като твоята вечер няма да се прибираш спокойно в тъмното у вас!

20

WTF?

преди 6 години

До АмериканВ Америка Обама прие закон за армията. На всички войници желаещи да си сменят пола им се прави операцията безплатно с държавни средства. Така че не е "мног скъпо" за всички. За някои е без пари/ Иначе браво на съда.

19

Съдът

преди 6 години

Ами той(тя) утре може да се почувства като куче !?Това значи ли че трябва да му издадем документ че е куче ?!

18

--------

преди 6 години

По този повод и новите европейски изисквания на пазара вместо мартениците Пижо и Пенда са пуснати комбинирани мартеници под името Дженда!

17

Гошу

преди 6 години

До АмериканДа, имат си специална мoда, разни юпита на високоплатени работи да си се обличат в някакви ултра-странни дрехи, комбинация между мъжко и женско облекло, да си се гримират, да слагат спирала, очна линия и червило :) Луда работа са и никой не му се струва странно това :) Съгласен съм, че там се изперква по най-шокиращия начин :)

16

Гошу

преди 6 години

Моля журналистите и коментиращите да си разяснят понятията, за да не се бърка и без това обърканата пенсионерска аудитория. Ето тези двамата за които пише сега са трансджендъри - тоест мъж, който се чувства жена и жена, която се самоопределя като мъж. Ако си направят операция за смяна на пола ще станат вече ТРАНССЕКСУАЛНИ, а не трансджендъри или ***, както повечето ги наричат, макар *** да значи само ПОЛ (мъжки или женски) и нищо друго. Който е минавал граници знае в декларациите че го има

15

Американ

преди 6 години

До Анонимен(1) В Америка цената е астрономически висока, а застрахователите не плащат за такива операции. Освен това тези дето се обличат "наопаки" обикновено са си наясно с пола и не искат да го сменят, просто са луди в отношение на облеклото. Прочее, най-големите откачалки в Света са японците - толкова са подтиснати от прекомерно бачкане, че изперкват по ососбено идиoтcки начини.

14

Боби

преди 6 години

Да бяга с 200 в Истанбул....да се позове на тяхната си конвенция за ***, да го признаят и да си намери някои Али да се ожени за него и хич да не се върне в България. Тук на такива си им казваме п+едали и не се занимаваме с тях.

13

Стамат

преди 6 години

Да отиде в Холандия, Швеция, Швейцария. Там ще го/я легализират веднага!

12

Анонимен

преди 6 години

Целта е да разраснат епидемията на самоличностните разстройства за да има работа за фармаколози, хирурзи,психолози .Колкото по объркан е народа по лесно се командва !

11

Анонимен

преди 6 години

Интересен факт е че почти 70 % от определящи се за транс или считат от противоположния пол НЕ МИНАВАТ ПОД НОЖА в САЩ ! Просто си ходят с женски дрехи, тъй като лекарствата не само са скъпи а й опасни за психичното им здраве-промяната на баланса на хормонално ниво може тотално да обърка нервите на човек .Другата причина която е че в комбинация лекарства и хирургическа трансформация увеличава риска от депресия от нежелан резултат ,който довежда повече шанс за самоубийства . Целта е да разраснат епидемията на самоличностните разстройства за да има работа за фармаколози, хирурзи,психолози .Ко

10

Не щем конвенцията

преди 6 години

Биологията има значение. И аз искам да съм птица и да мога да летя за да пестя пари за бензин ама не става. Аргументите ми са силни, но биологията не дава !

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7: Това, че бат' ти Бойко е продажник, никой не се съмнява. Но и той няма се опита да прокара Истанбулската конвенция, освен ако не си е загубил ума. Иначе това ще му бъде последната п'ростотия.

8

Влади

преди 6 години

Предлагам: на хомосексуалните двойки да се Забрани да осиновяват деца! Едно, че дават лош пример(между другото, момчета ,расли при майките си само, на 50% стават нежни).

7

Анонимен

преди 6 години

Да съди държавата.

6

Анонимен

преди 6 години

Истанбулската конвенция ще бъде приета със сигурност, и вас никой няма да ви пита!Много мощни наднационални лобита стоят зад нея, и жалкото ви правителство няма думата, дори ако искаше да се противопостави (а то не иска)!Видяхте че дори в най-яростната му опозиция - БСП има разцепление на европейско ниво!След приемането й, всякакви такива опити за груби шегички като тези по-долу, ще бъдат подсъдни. Свиквайте

5

zed

преди 6 години

браво на старозагорския съд ...

4

наблюдател

преди 6 години

Значи излиза, че може да се направиш на гламав, че си жена и да си ходиш в женските тоалетни, бани, съблекални и да търсиш коя да ти точи меча.