57

Solar Power

преди 6 години

Ще използвам времето си да играя на рипъли малко :) Очаквам над 15% скок !Виж пост 60

56

Solar Power

преди 6 години

До Анонимен"По времето на социализма и Тодор Живков нямахме тоалетна хартия и банани и ставаха много убийства, а днес в ЕС при демокрацията бизнесмените спасявват човешки животи!"Като изключим комунистическите чистки в края на 50-те когато са избити хиляди, най масовите убийства стават точно през управлението на соца. Просто намери време и се разрови в историята. Аз не мисля да ти давам линкове безплатно :)

55

Solar Power

преди 6 години

До Некъф"че всеки в България който има над 1 милион лева и не е музикант, спортист или реститут заслужава да бъде разстрелян."Е защо ? Аз може да съм обикновен човек но играя с биткойни и ето на събрал съм 431 биткойна. Започнал съм със 119 лева. Играй и ти ! Никой не ти пречи. Защо на смотаняците винаги някой им пречи ?

54

venix

преди 6 години

Най-вероятно е пречил на мутраците от ГРОБ... кой знае...

53

Анонимен

преди 6 години

Петъо Айряна е изкупувал греховете си с това дете ,това истината! Значи така, Росен е педофил изверг който се влюбва до гняв в зряла жена и затова че не може да е негова изтребва цялото й семейство , а Айряна като е прал парите на наркобосове и е щракал с пръсти с тях и е станал дясна ръка на най отляният СИ./Каджия е обявен за светец ???? Егати държавата .ГЕРБ се превърна в корпорация холдинг ,също като ДПС ! ТЕЖКО ВИ ГОРКО БЪЛГАРИ ,ОЩЕ ЩЕ ВИ МАЧКАТ !

52

Ала_Бала

преди 6 години

Кои ли ще носи тежкия ковчег...Цветано, Бойко...?

51

Анонимен

преди 6 години

Откъде са тия пари, с които поддържа живота на момиче в кома? От лични спестявания? От много успешен честен бизнес?

50

Некъф

преди 6 години

Горсов, когато Христов почна да ти дава пари не се спря да играеш комар по казината, че и с цялата си наглост докато детето ти бере душа си купи с дарените пари Мерцедес А класа.Както на скоро прочетох един коментар, че всеки в България който има над 1 милион лева и не е музикант, спортист или реститут заслужава да бъде разстрелян.

49

123

преди 6 години

Еми бързо живял, бързо умрял. Нищо не е безплатно.

48

ivo.kolev.357

преди 6 години

A ti proigra parite na hazard!

47

Анонимен

преди 6 години

Масоните публично са мн големи филантропи, а задкулисно крадат като невиждали! Не се заблуждавайте!

46

Анонимен

преди 6 години

Изкючително грозно е също така да проиграеш парите, дарени за дъщеря ти от хиляди хора в казиното...така че се скрий от дупката, от която те извадиха някакви псевдо-журналисти.

45

Търновец

преди 6 години

А на колко хора съсипа живота, представа си няма това хазартно вещество.

44

Анонимен

преди 6 години

Този пък комаржия от коя конюшня се обажда? Вместо да похарчи парите за спасяване на детето си той ги изигра на комар. И какво я е спасил да се мъчи ли? Този живот който живее момичето е все едно е умряла. Нито знае къде е нито знае какво прави нито е между живите жива нито между мъртвите мъртва. Жив труп! Спасил!!!

43

Анонимен

преди 6 години

Мутрите го ликвидираха и сега техните слуги медиите му избелват образа, за да си прикрият следите. Класическа схема.

42

гъзльо

преди 6 години

американските *** марш в щатите.. опа забравих, че не ви е**ват за сливи там хахахахах

41

деморкат западняк

преди 6 години

една мутра по-малко - тъжен ден за българската демокрация

40

Анонимен

преди 6 години

Журнал дьо Диманш:България е една малка Русия !...и клон на руската КГБ Мафия. Не случайно три десетилетия след така наречената Промяна и въпреки членството в НАТО и ЕС, тя си Троянски кон.за справка: виж съскащата по форумите русофилска диаспора

39

Шопо

преди 6 години

Тоя мутрак преди години заедно с горилите си завладя ,,Захарни заводи,, Горна Оряховица с автомати !!! Бог Саваот обаче не прощава...

38

супер дупер

преди 6 години

дори не го знам кой е, ама като прочетох малко - поредната разкарана ***!Така е едните умираме бавно в демократичния икономически геноцид, другите живеят на наш гръб, като царе и изведнъж приключват.Кармата си знае работата, доволен съм от развоя! Повечко *** да се изчисти, по възможност да се започне от Банкя..