17

Анонимен

преди 6 години

Laji na gerb prokuratura kato e nevinen toja saachto si pidade ostavkata i boiko mu ja vse gen tonev bog da go prosti 2oo mil tn koi schte gi vraachta diana majonesata ke4opa li tja s mutrata sascho naidenov uj 18 lv sakuski na bolnite v vienna bolniza laji i osadeni njama v bg

16

ТАНЕВ

преди 6 години

ТУК САМО ПРОСТАЩИНА СЕ ЧЕТЕ. ОТ ПРОСТИ ХОРА.

15

Анонимен

преди 6 години

Колкото повече Суджук паша и Шайката му се пънат във властта, с толкова по-голям шут ще излетят от нея. Краят им се вижда. Те са си виновни, да не бяха крали и лъгали толкова, никой нямаше да ги ненавижда толкова.

14

БСП са гад.ини

преди 6 години

А, бе, да ва *** в червените некадърници, вие като сте били на власт да не би всичко в държавата да беше що-добре? Айде поне си мълчете, че всеки път се наааквате здраво.

13

Анонимен

преди 6 години

Без коментар.

12

Анонимен

преди 6 години

Бойчов никога не е напускал лобито на СИК. Пусна Братя Галеви да избягат срещи 5 милиона, с Маджо и Маргините си е приятел, удушил е всички бивши бандюги да му плащат, значи е жертва на лобита. Ако добавим и Валката Златев, който му плати първия мандат, приятелството е в основата, а не лобита.

11

Питам

преди 6 години

До Анонимен 8 А нашия празник на кукерите какъв е? Да гонят дявола и злото.Нашите задминаха с дивашкото си подскачане бушмените от Амозонка.

10

Анонимен

преди 6 години

Николай Петров не е жертва на лобита, а е жертва на "нечистоплътието" Мирослав Ненков

9

Мнение

преди 6 години

Много питат тези от БСП. Борисов само с тях ли ще се занимава?Човека си има достатъчно грижи.

8

Анонимен

преди 6 години

Хелоуин е. Празникът на вещиците. Цецка и Менда са яхнали метлите.

7

додо

преди 6 години

Бойко, стига си им обръщал внимание на тези махленки.Вместо да се правят закони или нещо добро за хората само клюки и скандали-ега ти простотията!!!

6

Анонимен

преди 6 години

ДЕЛЯН Е МАСОН, НЕ РАЗРЕШАВАТ ОТ СИНЕДРИОНА.

5

Защо

преди 6 години

На Делян не му приеха оставката, а на професора...му дадоха пътя?

4

Скочила значи?

преди 6 години

Зам.-шефката на левицата била скочила,за да задава излишни въпроси, та ха дано да направи впечатление на наивните симпатизанти на БКП.Вместо да скачат, за да питат това и онова, позитанковците да се съобразят с календара!Хелоуин е!Свечерява се!Да яхват метлите и да се отправят към тяхното място за празнуване,което е така подходящо за днешната дата - онази паница на връх Бузлуджа, която неотдавна някакъв чужденец беше причислил към десетте най-зловещи изоставени сгради в света.На добър час!

3

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 6 години

ЗАД ОСТАВКАТА СТОИ КРАЖБАТА НА 1,2 МИЛИОНА ЛЕВА.ПРИ ТОВА ИМЕТО НА ПРОФЕСОРА СПОРЕД НЕГО БИЛО ЧИСТО, А ПОСТЪПКАТА - МОРАЛНА.

2

ognyanz

преди 6 години

На Николай Петров му подадоха оставката, а Бойко не знаел нищо за шуробаджанашките 1,2 млн.лева. Кой е следващият?

1

българина

преди 6 години

А за ало ваньо кога ще има възмездие, от тримата остана жив един