55

Пловдивчанин

преди 6 години

А човека си е в правото. Трябва да бъде обещетен по един или друг начин.Абе направо , какво се занимава с корумпирани институции тука. Да си потърси правата в Страсбург !

54

Пловдивчанин

преди 6 години

Аз ще карам курс за хеликоптер.По 15000 ги има двумески. Пък да затворят всички артерии в Пловдив и без друго движението в града е АД.

53

Анонимен

преди 6 години

До българиня направо вземи го разкопай и изгради по ред окопи с противотанкови заграждения и телена мрежа. И минно поле обезателно.А, и да не забравиш родата, раздай всекиму по една каска, мешка, манерка и шанцов инструмент и на тръсти... пардон, в окопите. По 24 часов наряд през ден до победата.

52

българин

преди 6 години

Пак добре че е сложил само колчета. Аз бих си засипал мястото с камъни, пък когато общината реши да го разчиства, ще извикам полиция и ще ги съдя за самоуправство.

51

"-"

преди 6 години

Мъж загради шосе в Пловдив и не пуска колите! Негово било!------Тоест, мойто си е мое, а чуждото - общо!-))))))

50

Правда

преди 6 години

Браво на този гражданин! Много дълго е чакал и все още му е останало търпение! Постъпил е по правилата, уведомил е всички институции , но те явно са помислили че се шегува. Това е абсолютно беззаконие от страна на общината и подигравка с търпението на хората! Подкрепям го напълно! А за причиненото неудобство не се косете, всеки ден сме свидетели на много по големи задръствания с часове, а това е било просто символично, за да покаже че вече чашата е преляла и е дошло време за действия!

49

\m/

преди 6 години

Супер късметлия! Никой ли не го е метнал в канавката заедно с колчетата и лентичките му?!

48

До Оня

преди 6 години

Жив и здрав! Но съм любознателен за реакцията ти, ако някога се появи някой доказан наследник на Асеневци, Шишмановци или на Баязид, с всичките му документи, сертификати и т.н., надлежно подписани и подпечатани, и прояви претенции към целокупната ни територия, тогава к'во? Но помниш и знаеш ли, че по времето на 3- и 5-членките, когато се връщаше земята и поради ред причини нашенеца я доказваше по спомени на очевидци, за да се удовлетворят всички мераци страната трябваше да е 3 пъти по-голяма.

47

ДС

преди 6 години

Къде бяха тези собственици преди години? Всички се бутаха в бкп за да "намажат" нещо, а честните българи не са живи вече.

46

Анонимен

преди 6 години

До Оня 43Абе другарю ти голям собственик стана. Всички Българи имат наследствена земя . Например някой има земя под болницата и край да я закрива . Такива де.би.ли като теб нямат край. Пази боже сляпо да прогледне.

45

Анонимен

преди 6 години

Не е швед, на него не му се полага дори собствената му земя.

44

az

преди 6 години

До ОсвирепялЛипсата на държава амбицира всеки истински селджук да си показва нрава, защо не го пробва това в САЩ като си толкова освирепял? Ще те направят на 2 ст. шерифите и ще плащаш яко глоби, след това иде колективния иск на всеки засегнат в импровизираното ти задръстване и накрая като ти вземат всичко ще ти уври чутурата.

43

bibbo

преди 6 години

Човека ми е приятел, всичко това го направи с цел , някой в тази държава да си помръдне пръста по случая. И затварянето беше символично! Всичко беше за 5 мин.Дано най- накрая някой се сети и финализира случая!

42

Анонимен

преди 6 години

Какви права, като е построен път? Да му го реституират ли? *** от всякъде! Всички собственици на земеделска земя загубиха по десетина процента заради построени през годините пътища.

41

Оня

преди 6 години

Ей разбирачи ако е ваша земята ще пеете друга песен. То се иска малко акъл да го осъзнаете на човек като си нямааа

40

ясно

преди 6 години

Явно адвокатът му не му е обяснил, че няма никакво право и шанс за да смуче от парите му.

39

какви права

преди 6 години

Пътища с асфалт и бетон над половин кубик не се реституират.

38

Анонимен

преди 6 години

Избиите му зъбите

37

Анонимен

преди 6 години

Да си купуват винетка щом минават от там.

36

До Глава имаш ли?

преди 6 години

Виждам, че мисленето ти не е по-различно от това на хората, докарали човека до това положение. Дали има пари и възможност да води дело извън страната е без значение. Въпросът е защо трябва да жертва още пари и нерви, при положение, че вече 20 години го прави? Той не се гаври с теб или с хората, който са в задръстването. ДЪРЖАВАТА го прави!