113

Читател

преди 6 години

В заглавието пише "Независимостта на Каталуния ще е факт", а в текста щяло "най-вероятно" да стане така. Различни хора ли ги пишат тея две неща и не си говорят помежду си или един и същи който се опитва да накара хората да четат ужким сензационната новина?

112

Анонимен

преди 6 години

102, Милошевич не защити сърбите, а почна масово етническо прочистване на албанците! В Каталуния положението е коренно различно от това в Косово. Каталунците имат изключително много права и никой не се опитва да ги избие с оръжие!

111

Анонимен

преди 6 години

Зад Пучдемон седи дългата ръка и финансирането на Кремъл, чиято цел е да отслаби цяла Европа. Не е случайно, че всички националисти в Европа по някакъв странен начин симпатизират на една чужда държава наречена Русия.

110

Анонимен

преди 6 години

Доколкото знам, те са се присъединили доброволно към Испания, как така ще им забраняват да се отделят доброволно ? Веднъж ако влезеш, няма излизане ?

109

Андрешко

преди 6 години

Америка провъзгласи независимост в противоречие на английската конституция и всички държави я признаха,не виждам причини Каталуния да не бъде призната като отделна държава.

108

До 104

преди 6 години

Не кастилците, а правителството. Рахой е от Галисия, не от Кастилия.

107

реалност

преди 6 години

"опита за ликвидиране на демокрацията" го провеждат именно каталунските националисти.

106

Ташко

преди 6 години

Тоя Пучдемон, да не излезе агент на някоя чужда държава? Ама те, от Каталуния, най-добре знаят какви последствия може да очакват с тази независимост.

105

Анонимен

преди 6 години

интересно Путин що се дърпа от едно реверендум4е в Казан на пример ... а и как ли ще реват ***

104

Анонимен

преди 6 години

Кастилците ве4е однеха автономията и никакво оделяне няма да има

103

Анонимен

преди 6 години

Ще се откопчат от хватката на империята, това е сигурно. Но кога? И без бой нема да мине.

102

Анонимен

преди 6 години

Вярно е, в Косово шиптърите масово тероризираха сръбското малцинство, Милошевич вкара войска там pза да го защити...Хахахаха, маймюнславянке чети повечко бре, пък по малко пий боярищник.

101

Анонимен

преди 6 години

99-100 сам си пишеш робе , нещо съвсем си се умешал

100

до 98 от славянин

преди 6 години

Така е, вулгарино, проведе се такъв референдум, само че резултатите от него устройваха законотворците и затова го признаха за валиден и конституционен, ако резултатите от него обаче бяха други можеше да има сериозни проблеми с конституционността му!

99

до 95 от славянин

преди 6 години

Не разбрах от писанието ти къде е подготвеността ти по въпроса за Косово, защото нея я няма! Точно Тито шиптаризира Косово с либералната си политика и последствията от шиптаризацията му са известни!

98

Анонимен

преди 6 години

96 Робе проведе се такъв Референдум и решиха да останат , но може пак да се проведе особено около Брексита , както знаеш шотландците гласуваха да остана в ЕС .

97

Анонимен

преди 6 години

Понеже ще напускат ЕС, каталунците щели да се местят в Евразия.

96

до 93 от славянин

преди 6 години

Няма да се учудя ако във Великобритания може да се проведе такъм референдум и шотландците решат да се отцепят референдумът да го обявят за антиконституционен, вулгарино, въпросът е дали резултатите от такъв референдум устройват законотворците!

95

Анонимен

преди 6 години

92 Бъди спокоен запознат съм достатъчно добре . Впрочем Косово и Метохия защо така го водят сърбите официално както например и Крим се водеше Крим и град Севастопол , та в Косово и Метохия или Космет на съкратено по сръбски имаше достатъчно права и свободи по време на Тито разбира се в рамките на социализма , но юголсваския социализъм който се различаваше коренно от нашия , защото те можеха да пътуват по света , динара беше конвертируем , магазините пълни.

94

Анонимен

преди 6 години

Сега е момента да поискаме и ние референдум за отделяне на България от политическата й диктатура и да поискаме управление от ЕС !