99

@

преди 6 години

Както винаги, пак става въпрос за едни пари.Каталунците искат сами да си харчат данъците. Най-богатата област са.Каква демокрация, каква независимост, какви права?Те си живеят царски. Стандарт на живот, както социален, така и икономически който сигурно няма равен на земята.Правителството на Испания направи серия от грешни ходове и настрои каталунците. Сега ще сърбат каквото са надробили. Но полезен ход нямат.

98

Анонимен

преди 6 години

Къде е госпожа Нюланд да раздава понички на демонстрантите?

97

Йода

преди 6 години

Както казваха джедайте: Никога не подценявай жаждата на хората да бъдат свободни.

96

Той

преди 6 години

До АнонименА ти какво каза

95

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

Абе , славянино.....ТИ КАТО НЕ ЗНАЕШ РУСКИ ....КЪВ "СЛАВЯНИН".. СИ ТОГАВА ??!!Да не си от славяните с брадите от Иран и АФганистан ,бе...ха,ха,хаааааааааааааа

94

ФАКТ!

преди 6 години

До до 117 от славянинНяма как повечето държави да запазят целостта си защото са създадени от различни етноси и раси в следствие на насилствено присъединяване и зле обмислени подялби на територии след Световните войни от "Великите сили".Досега ги подържаха с пари ама парите почнаха да намаляват заради крадене и влагане в Азия и Африка с цел да подържат колонии и да цоцат ресурси!Ама балъмите вече са на свършване!

93

ФАКТ!

преди 6 години

До СтрахилЕС е един *** договор за въглища и стомана.Има два проблема вече на никой не му трябват въглища и вторият Китай им превзе пазара за стомана въпреки договора!Логичният край на ЕС идва!

92

ФАКТ!

преди 6 години

До ФАКТ--НЕОСПОРИМНе знам руски а не мога да взема виза защото нямам познати там.Ако намеря бачкане добре платено и по специалността веднага отивам качвам се на първият експрес!

91

ФАКТ!

преди 6 години

До СтрахилНищо не ми плащат правя го защото политиката на Русия е правилна а на Запада не е!Работа в България не става за нищо зле платена е!

90

ФАКТ--НЕОСПОРИМ

преди 6 години

АЗ---НИЩО НЕ ДАВАМ!!!/....щото един от Хасково --умрел от даване.../НАМЕРИ СИ НЕКОЙ ДА ТИ ДАВА.....АМА САМО ЗА ДУПЕ --НЕ СТАВА !Работа има у България , за целия китайски народ......САМО МЕРАК ДА ИМАШ!

89

ФАКТ!

преди 6 години

До ФАКТ--НЕОСПОРИМВеднага бих заминал за Русия на секундата!Дай ми причина да го направя ако имах работа веднага заминавам!

88

ФАКТ!

преди 6 години

До АнонименЦялата Турция ще мине към Бълогария и ще се покръстят щото знаят че без нас нямат шансове!

87

ФАКТ--НЕОСПОРИМ

преди 6 години

ЩОМ ЕС ОЩЕ ТЕ ХРАНИ......ЩЕ СЪЩЕСТВУВАШ ,ДОКАТО И ТОЙ Е ФАКТ!Щом си още тука ..и не си избегал у Русия --ЗНАЧИ У "***" ТИ Е ДОБРЕ , И ТИ МИРИШЕ НА ХУБАВО!!!Хайде кажи ми друга причина---- да не си у Русия...??!

86

ФАКТ!

преди 6 години

До Руско маслоДай ми причина кендзефа ЕС да съществува!

85

Анонимен

преди 6 години

Вчера в Кюрдистан, днес в Каталуния утре в Кърджали.

84

до 117 от славянин

преди 6 години

Съвсем естествено е никое правителство (а не народ) в ЕС да не признава референдумът за независимост на Каталуния, нали ако признае такъв референдум, във повечето страни от ес ще стане същото като в Каталуния! А непризнаването на референдум е точно отричане на правото на свобода!

83

Анонимен

преди 6 години

До 109 извинявай ми за кой очилат стада дума щот май почти всички са очилати,само онова симпатичното момиче дет Стойчков го обиди не ходи с цайси.

82

Руско масло

преди 6 години

Путин , нема да миряса , докато не срине ЕС...!САМО ЧЕ ГОРКИЯ ...НЕ ЗНАЕ КАК и ДЕ ЛИ НАЛИВА ПАРИ У ЧУЖДИ , ПРАЗНИ ТЕНДЖАРИ !

81

Анонимен

преди 6 години

Ей хора спрете да пишите измислеци,потъпквала се демокрацията и свободата затова никой извън каталуния не ги признава и не ги подкрепя,а извинявайте само вечно разбиращите антисистема българи които нямат и идея за какво става дума важното е да са против.

80

Анонимен

преди 6 години

От 115 "Испания", извиние за правписаната грешка