64

Анонимен

преди 6 години

Какво значи суспендиране?Българска дума ли е, или чужда?

63

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

До Анонимен 82Виж тук съм безсилен да ти попреча в самозаблужденията.Изтъквам факти които се потвърждават от настоящи действия, пък ти ако щеш вярвай в Дядо Мраз или Дядо Коледа - все тая !

62

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

До Анонимен 78Само ще припомня едни думи на Горбачов - "Запада излъга и се подигра много жестоко с Русия като обеща че НАТО няма да се разширява на Изток и това никога няма да му бъде простено"

61

Анал либераст

преди 6 години

лъсна миризливия двоен стандарт на Гейропа. за Косово можеше, но за Крим и Каталуния не може и е противоконституционно !!!!за добро или за лошо когато хората искат да се самоопределят, нека да бъде така, особено когато са болшинство

60

Анонимен

преди 6 години

Такива като тебе са правени ама не от плюнка а от кучешко ***. Ако дойдат руснаците първо ще се посереш а после ще излезеш да се кланяш

59

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

До Анонимен 72Те вече са там !

58

двойни стандарти

преди 6 години

Испания призна насилственото откъсване от Сърбия и създаването на Косово!?тогава те и другите васали не помислиха ли за последствията?

57

най-правилно

преди 6 години

би било да се направи нов рефрендум на който хората свободно да заявят дали искат да излезнат т испания и от ес (няма как хем да се отделят от испания хе да са в ес) . ак поне 65 % са за независимост тогава испанците трябва да им разрешат мирно да се отделят.както се разделиха мирно чехи и словаци

56

Анонимен

преди 6 години

Кърджали първо ще обяви независимост а после ще се присъедини към майка Турция. Западен Берлин как беше посред гдр?

55

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Хи-хи-хи, още едно фашистко правителствдо в Европа. Що ли ми се струва, че скоро време ще наричаме Испания, Украйна 2 ?

54

ясно е

преди 6 години

До Анонимен 66Омразата е болест..

53

Анонимен

преди 6 години

Освен да я СУСПЕНДИРАТ Мадрид трябва да КОНДЕМНЕ Каталунските КРИМИНАЛС за да може да ТРИУМФНАТ Испанската НЕЙШЪН

52

don

преди 6 години

С о Р о С е в основата на тези процеси.Разделиха КипърНаправиха КоосовоЛиквидираха ИракРазделиха ЛибияВойна в СирияУтре ако България бъде анексирана от Турция никой няма да се съпротиви. Доказано е ,че Франция и Англия винаги са подкрепяли Османската импери.В момента ни се внушава ,че Русия ние е враг Това са глупости на управляващите които не знаят какво ги очакваГоворят в момента за Кърджали - защо правят напрежение не знам такава държаваВидин се обявява независимост . и така нататък

51

до 53

преди 6 години

Думата Суспендиране идва от Англоезичната дума suspended която си означава прекратен преустановен.Но ти какво очакваш те журналистите не знаят правилен Български особено в този сайт ,който наема хора незавършили журналистика или едвам изкласили .За 700-800 лв заплата която дават, по качествен материал няма да намерят.Освен пълни диваци знаейки развален Английски и работейки с Google Translate!!!

50

До 56

преди 6 години

До 56Пич, не те заплашвам, а давам пример, който повечето ще разберат. Вземи албанците в Македония, вземи Белгия, вземи северна Италия, вземи унгарците в Румъния, вземи Шотландия, вземи какво стана с Югославия. До кога това..докато станем 200 държави в Европа ли ?

49

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 51Браво Рахой действай според конституцията.Една шепа хора размътиха главите на милиони...Затвор за метежниците.ами то и "една шепа" хора "управляват", ако се замислиш...

48

Анонимен

преди 6 години

Рахой обяви: Започва суспендиране на автономията на Каталуния.ше те намразят всички каталунци ве глу*пак! "ограничаването" не е довело до нищо добро "ограничаващият" в дългосрочен план!

47

пенко

преди 6 години

Знаете ли кой защити днешната власт на Рахой в 1936г. -... Ми Хетлер бе ...такива и онакива -опоненти !!! До коя година Франко на Рахой бе на власт??? Защо люксембургският европейски "съюз" днес пази франкистите? Прав е Стоичков - Сорая е франкист и Рахой също !!! ... НЕ СА НУЖНИ ИНТЕРБРИГАДИСТИ.... НУЖНИ СА СНАЙПЕРИСТИ !!! КАТАЛУНИЯ... ОБЪРНИ СЕ ЗА ПОДКРЕПА КЪМ БРИГС !!!

46

дo 54

преди 6 години

Пич, фактът, че ни заплашваш с независимост на плюнка като Кърджали говори достатъчно за тебе. Това е единствената опорка на турските тролери в този сайт когато стане въпрос за отцепване на области.

45

Анонимен

преди 6 години

В грешка си гр.Кърджали е над 40х.д, а община Кърджали над 60х.д