104

Новите съседи 2- ри

преди 6 години

След член 155 следва ...69- ти

103

повредиха земята

преди 6 години

Имайт е впредвид подава региона че практиката досега налага масови убииства вкл на милиони с цел изпращане на загиналите да лекуват тежко увредената ни земяЗасега се крепите на убииства на пилета к,кокошки ,прасета крави риба които са част от човешката цивилизация и са развъждани нарочно с тази цел..

102

STOP car scanners

преди 6 години

АМАН от негодници на власт АМАН подава ИСпания..Увредиха тежко земята ни с нагло вредни скенери,камери,сателити,милиони станции облъчват зверски принудиха водачите да сканират с нови скенери денем и но=щем .магистралите са увредили милиарди кубиески метри въздух..сега искат вътрешни войни да правят.Активирани са милиони аномалии .Каталуния има проблеми с облъчвания от нагло вредни обемно проникващи скенери..

101

До 110

преди 6 години

До 110Искат тази независимост.3 Смятам,че България не бива да се дава като пример за зряла демокрация по никакъв случай,макар че дори и тук важи правилото за 50% гласували при референдуми.Отделението не е свързано само с еуфорията да се отделиш. Всичките им големи банки и фирми напуснаха Каталуня. Жив пример е UK, пискаха и сега не знаят какво се случва. Движеща сила на повечето каталунци е икономиката, а не чувството за принаджленост към друга нация, но напуснат ли икономиката им ще се срине

100

До 110

преди 6 години

До 1101 Защо да не се взимат ? И македония е била с идея за свързващо звено между Сърбия и България в един проект за обща балканска държава. Трябва ли затова да се откажем в последствие от Македония завинаги ? Колко е било силово не съм сигурен защото нито протести съм видял нито убити. На медиите много не вярвам2 Има отношение когато хората сравняват случайте с Крим и Каталуня, а не в това дали искат незазвисимост или не. Хората искат да се отделят не е издържан аргумент защото по-малко от...

99

Анонимен

преди 6 години

Ситуацията става още по - напрегната, но си мисля, че имаше много естествен начин изобщо да не стига дотук. Просто трябваше да не се преговаря от името на силата и заплахата, а цяла Испания да протегне ръка на каталунците и да им покаже разбиране и съпричасност. Страхът, болното его, оплитането в тънки сметки, надцакването докараха нещата дотук и не виждам някоя от двете страни да има работещ и ясен изход от тази спирала. Дано греша !

98

Анонимен

преди 6 години

Рахой е много противен тип.Както и всички испанци - мързеливи и злобни.

97

АМИ , ПРАВИЛНО ,БЕ..

преди 6 години

СУСПЕНДИРАНЕ---ОЗНАЧАВА "ПРЕКЪСВАНЕ , ПРЕКРАТЯВАНЕ"....или премахване!ПРОСТО --ИСПАНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО СЕ ВЗИМА В РЪЦЕ ..И ЩЕ СИ УПРАВЛЯВА КАТАЛОНИЯ ....КАТО, ВСЯКА ДРУГА ИСПАНСКА ПРОВИНЦИЯ!"КВОТО ЗА ВСИЧКИ --ТОВА И ЗА ГОЛ-ХАСАН"...........НЕМА МЪРДАНЕ ОТ ЗАКОНА!!!

96

Емигрант

преди 6 години

"суспендиране"- що за дума в българският език. И това ми било журналисти, що за "матрял". Всичката е такава в България- пардон Чалгаристан, а сме седнали другите да оправят.

95

За славянина...

преди 6 години

...Е, разбираме те.......Ти нали си свикнал с вкуса на руските ла""на......голем проблем Ти е сега да свикнеш с Европейските вкусове изведнах...!!!???НАИСТИНА ...."По вкес и по цвет--товарищи -НЕТ!"

94

до 129 от славянин

преди 6 години

Къде ''по-престижно'' е атлантически г.й да те из.ере на българска територия!

93

до 130 от славянин

преди 6 години

Да сте мислили когато цепихте Косово от Сърбия, сега вече е много късно и каквото сте посели, ще го жънете! Вашите камъни вече падат върху вашите глави!

92

ВСИЧКО Е ЯСНО!

преди 6 години

ТАКА ЗАПОЧНА И ВСВ.....СЪС ВОЙНАТА В ИСПАНИЯ , КЪДЕТО КОМУНИСТИТЕ ,, СЕ ОПИТАХА ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА!ТЕ-КОМУНИСТИТЕ --НЕ СА УМНИ --ПРОСТО РАБОТЯТ ПО КЛИШЕТА И УТЪПКАНИ ПЪТИЩА!ЦЕЛТА ИМ Е ПАК--ДА ПРЕДИЗВИКАТ РАЗЦЕПЛЕНИЕ В ЕС!ТОВА Е ЗАМИСЪЛА НА ЦЕЛАТА ДИКТАТОРСКА ТРОЙКА ---ИРАН , СИРИЯ , РУСИЯ И КАДИРОВ!ПАК ОТ ТЯХ--ТРЪГНА И ЕМИГРАНТСКАТА ВЪЛНА, защото беше добре организирана и насочвана от НЕТ-а!!!

91

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

преди 6 години

КОГА КАТАЛОНИЯ Е БИЛА "НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА",БЕ...ХА,ХА,ХАААААААА.....ПРОСТО РУСНАЦИТЕ ОТ КГБ И ПУТИН , НАЛИВАТ ПАРИ ЗА ДА РАЗБИЯТ ЕДИНСТВОТО НА ЕС!!!!!!ДУПЕ ДАВАТ ...САМО ДА ГО НЕМА ЕС!...ха,ха,хаааааааааааааааа....АДСКИ ИМ ПРЕЧИ!!!

90

Shopp™

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТЧудно защо след това от Брюксел показаха ЕС на Украйна през крив макарон----------------Украйна има безвизов и безмитен режим с ЕС бре, лай нар!Коя рузка пръдла те из с рана Българска територия!

89

prnst

преди 6 години

революция и независимост без кръв или мощен гръб не става...

88

Аз

преди 6 години

До Moltes graciesСамо че разликата тука е огромна приятелю! Ако турците са турци то те си имат държава-Турция.Да си одат там както през 1989.А тук положението е друго.

87

шматка

преди 6 години

До 125И 5000 крепости не са можели да ни помогнат.Кога ще проумеете че не е имало османско нашествие а ислямско.Използван е ресурса на целия Арабски полуостров.Никъде нашествениците не са били назовавани по етнос.Това е така защото тук са се изсипали орди от целия ислямски свят.Без някакъв голям християнски съюз не сме имали шанс.

86

много си права

преди 6 години

До нашенкаАма към тия три царства трябва да добавиш и още няколко деспотства!А боляри,дето се правят на "независими" с по 300 войника чет нямат!Ако България с нейните 3,000 крепости беше единна,историята щеше да е друга!

85

нашенка

преди 6 години

А бе хора,какво се дръглите,вижте историята,България падна под турско робство когато беше на 3 царства,стига с тия разделения,евала на нашите дето писаха"обединението прави силата",страх ме хваща като си помисля за тия шалвари дето идат насам,