14

Анонимен

преди 6 години

До ГюнтерКакъв Сорос, ето, на корполентното момче му се явява шанс да излезе на европейската сцена и да освободи малко конците на нашите мъпети

13

Гюнтер

преди 6 години

Кой ще управлява,всички знаем ще реши Шорош

12

EUSSR

преди 6 години

По йезуитска организация от тоя еврейски съюз никога не е имало в многострадална Европа. Не случайно англичаните с гръм и трясък се изнасят, а Вишеград са бомбата която вече цъка. За съжаление това е "светлото" евро бъдеще.

11

Европейка

преди 6 години

Никой няма да бъде каран да прави нещо,което не иска-Меркел.Значи ли това ,че квотите за натрапниците отпадат и първата скорост си прибират дж агалите?Преди дни приеха,че който не взима мигранти,няма да получава евросубсидии.Няма ли противоречие?Кое е вярно брюкселски лицемери?

10

Морков

преди 6 години

До АнонименВладеенето на езици не те прави умен, но ти дава предимство. Освен това за да си филолог по даден език се изисква голямо учене, останалото е добра слухова памет. Ти да си видял някой от политиците на Англия, Франция, Испания - западна Европа да демонстрират владеенето на чужд език, не нали.

9

Терсенето

преди 6 години

Несъществуващият термин цензора, обяснява всичко. Австалия ще я гледаш на глобуса у дома. А ако евентуално стигнеш до там ще стрижеш овце на надница, във някоя кошара на надник.

8

Анонимен

преди 6 години

Не е добре да ни дават такива нажни въпроси.ще ке чуе как се проваляме

7

Анонимен

преди 6 години

"Кой ще управлява в Брюксел ще се реши по време на шефството ни"Aма няма да се реши от нас. Ще се реши от брюкселското задкулисие.

6

Анонимен

преди 6 години

Нищо не казвате за Боко Тиквата в тази публикация, бе!Европейски съюз, Българско председателство, важни проблеми - и да го няма Банкянския!?Ама той ЩЕ ПРОЧЕТЕ (хи-хи!) статията и тогава да му мислите! :):)

5

Анонимен

преди 6 години

Два много,да не кажа фундаментално важни въпроса,относно съществуването въобще на ЕС,ще се решават в рамките на председателството на на най-раболепната и корумпирана"държава" в империята.Всичко е премерено много точно,за да се използва безпрекословно демонстрирания слугинаж на упралението на териториалната единица,с наименование,"българия" и нейния отсъстващ "народ"!

4

Стамат

преди 6 години

Как кой?Юдеи, масони, илюминати, рептили... С една дума изчадия адови!

3

Анонимен

преди 6 години

Няма да се учудя да изберат лично другарят Бойко Борисов да управлява ЕС.Все пак е един от най-начетените хора там, говори много езици и няма да има нужда от преводачи.

2

Анонимен

преди 6 години

С това заглавие правите вятър на еднокнижника. Все едно той ще назначи евроуправляващите.

1

Крадо Варолев

преди 6 години

Предлагам да изберем специалистът по всичко, телевизионната звезда и мерудията на всяка манджа - Владо Каролев - Кирливия.