40

Неа

преди 6 години

Уважаеми коментатори , да реагираме като при яйцата . Просто не купувайте никакво масло . Наскоро купих едно което миришеше на непрани чорапи ....директно го хвърлих и край ...

39

шматка

преди 6 години

До 40За какво ти е име.От 10-8 ни тровят

38

dodger

преди 6 години

че то останаха ли хора, които купуват масло по-7-8 лв пакетче. То е по-скъпо от пушена сйомга!

37

Анонимен

преди 6 години

тя цялата жалка територия БГ е менте камоли хранителните продукти

36

Тинев

преди 6 години

Ала-бала! ПОСОЧЕТЕ ФИРМИТЕ! Хората да знаят стока от кои фирми да не купуват.Иначе всичко е фалш-фалш-фалш. Посочете!

35

Анонимен

преди 6 години

Е добре де, маслото фалшиво, ама кажете кои са мрките, сега тв водещите и проверяващите знаят, ние не. Да не сме врачки.

34

123

преди 6 години

В храните се слагат консерванти за да може хранителния продукт да е годен за ядене по-дълго време, но те са вредни за здравето. Много повече деца се раждат с психични отклонения и вродени аномалии. Раковите заболявания все по-често се появяват при младите хора.

33

Анонимен

преди 6 години

До Ala_BalaПълни глупости пишеш. Съседна гърция е член на ес, но там млените продукти са добри, за разлика от ***, който се продава по нашите магазини, произведен от наши фирми.

32

риторично

преди 6 години

До Анонимен 18басси и маслото вредно сега.....то не остана какво да ядем, бе, медииитеее?????Яжте лЮтеница! :)

31

не само

преди 6 години

До Анонименне само в сащ - и в русия и във всички държави, които мислят за народа си - но... само в БееееГ ако кажеш кой произвежда отровни храни се смята за престъпление

30

аа

преди 6 години

Не им вярвам на тези Активни Потребители . Нали техният гуру ни убеждаваше от телевизията , че заразените яйца са безопасни . Само , че по някаква причина в Европа не ги смятат за такива . Нито е ясно кой ги прави тези изследвания , нито кой ги плаща . Или смятаме , че това е един вид благотворителност , без икономически подтекст . истината може да се окаже много грозна.

29

Анонимен

преди 6 години

това ако е в САЩ ще обявят директно марките.

28

ля ля

преди 6 години

не знам защо замазват положението с маслото! на пазара има поне 30 марки българско масло които само като ги стиснеш и ти става ясно що за масло се продава!!няма никакъв контрол ама никакъв!!!

27

Анонимен

преди 6 години

След бруталното поскъпване на млечните продукти, понеже така била тенденцията, сега тези явни спекуланти и далавераджии ни трябвало да бъдат физически изтребени! Това са убийци! Кой яде масло - децата! Как не ви е срам?! Това е положението с всички храни от псевдодемократичната ни държавичка! Затова всеки бяга! Мутри уууууууу!

26

65

преди 6 години

Кои са тези марки?Или пак ще се потули случая като преди8_9 години с киселото мляко ,в което имаше мас и палмово масло.Изтеглиха го за една нощ от всички вериги .Никой не разбра как.Чвора изчезна за малко, появи се с нови кофички и всичко приключи.

25

хмм

преди 6 години

В края на статията има линк към пълния доклад и марките масло. Но защо не са тествали President, Elle & Vire и (макар че не съм купувал) онова с краварката? Ссички тестове на Активни Потребители са на продукти в ниският/среден ценови клас. Интересно ми е как се представят продуктите от по-високият клас. Как са киселите млека за по левче, краве сирене за 13-17лв и т.н. Ясно е, че в ниският клас голяма част от продуктите ще са със съмнително качество, но струват ли си по-скъпите наистина?

24

Ala_Bala

преди 6 години

Хората от Западна България ходят в Сърбия - Ниш да си купуват сирене, масло и кашкавал също и месо. Дано под натиска на американците да не влезе в т.н. Европейски Съюз, защото и там ще стане същото, като им дадат европейските си технологии и идеята за безкрайния растеж и печалби. Всичко дойде от Европа - алчност, лъжи и корупция!

23

Български Бизнесмени

преди 6 години

Вместо да се чудите как да се правите на алхимици!Вземете инвестираите малко в затворен цикъл!Вместо да се чудите от коя страна да внасяте сухо мляко и суб продукти ,вземете гледайте крави.Ако нямате пари има банки.Ако ви е малък пазара в БГ почнете с рекламата си по чужбина ,натиснете държавата да ви съдеиства ,че иначе тъпчене на едно място.

22

The Ghost

преди 6 години

И аз както много други потребители се чудя за опасните марки масло. И ето резултатитеaktivnipotrebiteli.bg/тест/160/Изчиства-ли-се-от-фалшификации-кравето-масло-(2017)

21

хахахха

преди 6 години

Българския бизнес е много нагло животно!Първо не плаща заплати !После не произвежда това за което иска пари ,а го замества със суб продукти,да му смъкне себестоиността!И когато и това не стига започва и с другите номера!С този начин на правене на нещата и в Сомалия няма да пробиете!