60

Пробвала

преди 6 години

Сливочное масло в "Берьозка" - това е масло.

59

Тоя па 69...хахото..

преди 6 години

Какво си носил при Тато ,бе...какво си ял....??!Не помниш ли..??!Вносното месо от Аржентина, Монголия и замразеното от складовете на НАТО от ФРГ!Найлоновите ризи , шушляци,турските дънки и кожуси и цветните джапанките , които купувахте от КОРЕКОМ -с $ и марки!Да ти казвам ли и кво имаше в саламите ---КАЗЕИН- от който правеха копчета и лепило!

58

Анонимен

преди 6 години

До Край 64 Ти даваш статистика от преди 89г и сега !всеки даже и слабоумния може да направи разликата между преди и сега какво ядем и носим!Ха ,идете и кажете, че Живков е бил лош държавник !

57

Анонимен

преди 6 години

Храбрите чиновници зорко и самоотвержено бдят на своя пост. Пиле не може да прехвръкне без те да знаят. Българският гражданин е най-голямата ценност за страната ни и те няма да позволят, щото косъм да падне от главата му. Всички ний сме горди, че за нашето здраве се грижи цялата държавна машина. Ура, другари! Ура-а-а-а-а-а-а-а.... Другарки и другари от ДНЕС ТОЧКА БГ. Много думички ги заменяте със звездички. Космонавти ли работят там или астрономи?

56

Край

преди 6 години

Това със звездичките от долу са животни които се колят по коледа и се ядат на пържоли или с кисело зеле. При демокрацията е забранено да се изписват - цензура. Някой им викат дилян пеевчета.

55

Край

преди 6 години

Купувайте с краварката в ъгъла или Голдендорф от тучните полета на Ирландия. Според западните ни приятели ние и за говедари не ставаме и трябва те да ни продават маслото си. Малко статистика Едрия *** в България през 1990 г. е бил 2 350 000 а към момента е 568 000. козите и овцете от 18 000 000 през 90г. до около 1 000 000 към момемнта . От 1989 г. броят на свинeте е намалял 7 пъти, а птиците са 2 пъти по-малко.За това ще ядете кебапчета от клюнове и масло от нефтопродукти.

54

някой

преди 6 години

Бълг. краве масло не купувам от години.Прави ми впечатление обаче, че с 15-20 процента се вдигнаха едновременно цените и на българското, и на вносното масло.Т.е. и "Deusche Markenbutter", и "Prezident" май изобщо не са вносно, а българско масло, защото освен че им вдигнаха цената, и качеството им се влоши.Хайде, "Активни потребители", кажете откровено - има ли вносни масла и какво е тяхното качество?За цената знаем, че е спекулативно висока.Има ли качествено масло на нашия пазар изобщо?

53

Анонимен

преди 6 години

ФАЛШИФИКАТОРИ ТЕ СА --Милтекс КК ЕООД, Хранинвест ЕООД и Профи милк ЕООД

52

До 59

преди 6 години

Еми влез и прочети, бе! Пише си и има таблица. Аман, бе!!!! Амсалак

51

Анонимен

преди 6 години

Има ги в нет-та. Сред тях е дежурната Хранинвест, с палмовото масло и вода в продуктите си. Колко пъти ги хващаха с тези добавки и ...нищо. Продават си опасните бо.клуци на малко по-ниски цени и ги боли...А има и други марки под тяхната шапка, от Варненско, с палмово кисело мляко.

50

Анонимен

преди 6 години

Ами посочете кои са, де!Напълно безсмислена информация!

49

МАР

преди 6 години

"Фирмите, които показаха отклонение в пробите с маслото, са същите, които имаха проблеми през предходните две години, въпреки санкциите на КЗК и други инстанции." Ами като не помагат санкциите на КЗК и др. кажете имената, за да ги накаже една последна инстанция /НАРОДА/. Тогава тези системни нарушители ще търсят нови пазари на Марс, или сами да си го ядат.

48

анонимен

преди 6 години

защо тихомьлком се вдигна цената на маслото 250 гр за над 6 лева сега се оказва че не е масло а маргарин и не казват марките ами аз изобщо не купувам масло сьщотое и с яицата 6 бр над 2 лева после били отровни какво става в бьлгария тихо се водивоина срещу бьлгарите с цел да измрем и да не тежим на никого

47

СМЕШНИ

преди 6 години

ПИШЕТЕ МАРКИТЕ НАРУШИТЕЛИ НЕ ГИ КРИЙТЕ КЪДЕ Е ГЛАСНОСТТА И СВОБОДАТА НА СЛОВОТО

46

men

преди 6 години

а отровната норвежка сьомга пълна с какви ли не химикали нема ли да я споменем?

45

Язека

преди 6 години

Oткакто стана 25лв/кг, вече не го ядем...а от гледане няма да се разболеем.

44

Анонимен

преди 6 години

преди ментета бяха незаконни .сега ги произвеждат законно.фирмено някак си .тровят

43

Неа

преди 6 години

Ама излиза че хората които не могат да си позволят да си купуват тези *** са по здрави от тези които могат да си позволят ...

42

Анонимен

преди 6 години

Фирмите ги има в линка накрая. Иначе много се кефя как всичко е ретро, от баба от дядо и от едно време, а хората верват ли верват...

41

Анонимен

преди 6 години

А цената?! Във Франция Президент е 2 евро, тука е 8 лв...!