26

Анонимен

преди 6 години

Неоспорим факт е, че развитите общества са възпитани в любов към животните. Отидете в Швеция, Норвегия, Холандия, Швейцария, Германия... навсякъде можеш да ползваш градксия транспорт с кучето си, а кучкарниците са по-добре оборудвани от нашите затвори. И това не е за сметка на качеството на живот на хората, напротив, това са най-богатите страни с най висок стандарт.Да сравним сега всичко що е под 45 сев. ширина. Насилието към животните се приема за нещо нормално, също както и към хората.

25

Анонимен

преди 6 години

И това е се нарича журналистика!? Още веднъж браво на днес.бг, че ни доказаха каква платена жълта медия са. Недоказани твърдения, лично отношение, обидни квалификации, отразяване само гледната точка на страната която си е платила - тотална скръб сте, саморазпускате се, вие сте срам.

24

Онзи

преди 6 години

Много се изкривиха( извратиха) нещата последно време ! Онзи *** тренира куче с живо коте- обществото роптае. Другия наврял 300 кучета в тесни клетки- обществото възмутено ! А само преди дни, банда освирепели *** ,почти не убиха няколко горски- обществото нищо не каза !

23

Анонимен

преди 6 години

До изуменСамо изкривен кучелюб-фанатик като теб, може да пише такива простотии, които ясно доказват, че за теб кучетата са несравнимо по-важни от хората. Такива като са някакви особняци, живеещи с кучета и котки, които смятат за свое семейство, говорят им мамо и тати и всичко това защото нямате нормални отношения с други хора. Така че да повреден си и то много, непоправимо, ти си тотален брак, за нищо не ставаш.

22

Анонимен

преди 6 години

Със сигурност нещета не стоят така, но днес.бг трябва да оправдаят субсидията от четири лапи. Цялята статия е пълна с абсурдни взаимнопротиворечащи си констатации. Кой ще си унищожава целенасочено бизнеса? Кой ще продава кучета от 250 лв. до 700 лв. и няма да се стреми да имат приличен вид? Кой ще си купи недохранено куче? Какво търси служител на НАП в незаконен развъдник? Как ветеринарите установиха, че кучата преживявали по месец? Дано Христо Манолов осъди яко всички замесини в случая!

21

изумен

преди 6 години

До До 14Къде точно е казал човека, че са НАЙ-ВАЖНОТО нещо в живота му. Абе, хора, вие наред ли сте??? Какво лошо има в това да се отнасяш добре с животните? Защо всеки, който не ги рита и плюе като вас значи е повреден??? Кой е повредения в случай? Разбира се, че едно чисто същество, без значение от кой вид е, стои по-високо от една дребна, злобна човешка душица.... сред хората има много по-големи *** отколкото измежду животните.

20

хаха

преди 6 години

И как бързо ще намериш нов собственик на стотици кучета??? Боко, вземи лично отношение беее...!!

19

До 18

преди 6 години

Освен да ти се извиня, че не съм гей социопат или фригидна женичка в перманентен цикъл? Не ми пука за кучетата - те са просто вещ, лаещ инвентар, създадени от нас хора да ни служат. Толкова по темата, а сега продължавай да мърмориш.

18

Анонимен

преди 6 години

Българския селянин русофил и любител на Путин, и комунизма ... не се трогва от жестокост.Българския селянин русофил и любител на Путин и комунизма ОБИЧА мръсотията и жестокостите

17

Анонимен

преди 6 години

Това е изключително тежко престъпление и в случая положението на кучетата е най-малккият проблем. В такъв развъдник най-вероятно няма добър ветеринарен и санитарен контрол, а щом като животните се и самоизяждат, стават агресивни по природа и опасностите за хората се увеличават. Оделно гледани в контакт с крави, които се използват като източник на хранителни продукти. Този "бизнесмен" трябва да лежи дълго.

16

До 14

преди 6 години

Щом песовете са ти най-важното нещо в живота, замисли се колко си повреден.

15

Анонимен

преди 6 години

Страна сме един път. Ако някой журналист или гражданин не пусне сигнал за нещо то МВР или др. структура НЕ СИ МЪРДА ПРЪСТТА.

14

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПеса поне може да допринесе малко щастие в живота на някого, ти и това не можеш, за това на хората им пука за песове, а не за тебе.

13

ДС

преди 6 години

Защо храним тия от МВР, ДАНС,......... ако трябва ние да им вършим работата еми, по-добре да намалим на половина.

12

Цайсбидон

преди 6 години

Е как бе, щом е за кучетата вдигаме цялата държава на крак. Четири лапи, прородозащитници и други освидетелствани маниаци, все пак са най-важните на света и всички трябва да правим каквото те кажат.

11

Айсел

преди 6 години

Де така да се тревожеха някои за хората. Онзи ден умря млада жена от кучешка тения. На първо място сме в Европа по това заболяване. Не чух някой да се разплаче от този факт.

10

Анонимен

преди 6 години

Не ме интересуват разни кучета - болните кучелюби да ронят сълзи. Човека прави бизнес, какво значие как живеят песовете?

9

Анонимен

преди 6 години

Ристо си плаче за човешки развъдник - пандиза.Ама надали.

8

Анонимен

преди 6 години

Значи кравите може в клетки, до кучетата, но кучетата в клетки до кравите не може!?

7

Анонимен

преди 6 години

Как точно им пречат кравите?Някои хора отказват да разберат, че кучетата са животни, а не "детенцето" им, "душичката", "милото". Най-обикновен хищник, който напада ако е гладен или нервен.