46

Пич

преди 6 години

От заглавието някак си се разбира, че кравите са по-долни животни от кучетата. Тоест за кравите е ОК да седят по клетки, и да ги гледат като храна за хората, ама с кучетата не е редно. Забелязвате ли колко ограничени създания сме това хората?!

45

Анонимен

преди 6 години

Ей писна ми всеки ден да чета, че БАБХ не си върши работата, ми да разкарат управляващите там, явно не могат да си вършат работата.

44

пфу до 40

преди 6 години

И пак както сме фоби носим по-малко страдание по света отколкото *** като теб.

43

Анонимен

преди 6 години

До ЖЕСТОКОСТГлупости! Колко ум ли имаш в кратуната си, да измисляш такива лъжи!

42

Анонимен

преди 6 години

До до Берлин -...нормалният човек може да се разхожда наблизо, да му се плези, да му вика БАУ...ба си критериите за нормален човек!

41

До 24

преди 6 години

До ОнзиИ защо си мислиш, че никой не се е възмутил."Шведите", всичките бяха арестувани.

40

Do 37

преди 6 години

До пфуДам, знаем ви такива като теб.Мразите всички "фили".А, вие сте...всичките "фоби".

39

ЖЕСТОКОСТ

преди 6 години

По времето на Бай Тошо и Соца имаше една Практика подкрепен със Закон .Един Път в Годината се правеше хайка за убийство на кучета .Мобилизираха Регистрирани Ловци , правеха двойка с Милиционер и Кмета .Минаваха по къщи и апартаменти - ако не ти е регистрирано кучето в Общината и не плащаш Данък , и няма Личен Ветеринар , направо го убиваха от упор .Патроните носеше Милиционера и ги даваше на Ловеца , даваше му заповед за разстрел .

38

Анонимен

преди 6 години

Да се взриви кучкарника с кучепродавеца заедно. Има куче, има проблем, няма кучелюб, няма проблем.

37

пфу

преди 6 години

Същите кучелюбци които реват сега си пускат животните навън, като не могат повече да ги гледат или купуват от *** като този. Един дол дренки сте вие животнофилите.

36

Анонимен

преди 6 години

До до БерлинДа, няма куче което да ритнеш, защото никой не си оставя животните на улицата, а в приюта. Говоря, ако ритнеш частно куче. Глобата минава 2000-3000 евро! Това се смята, не само за агресия срещу кучето, а че извършителя е потенциален агресор и опасен за обществото! Дори в суровия капиталистически САЩ за убийство на куче се влиза в затвор.Хората са приели, че щом може да убиеш животно, си потенциален престъпник и може да посегнеш и на човек, и са прави.

35

Кучелюб

преди 6 години

Развъдниците и търговията с кучета се поддържа от надути снобари, които искат всичко да им е марково. Чуете ли собственик на животно да нарече бездомно "бълхарник" и "***", питайте го дали е сигурен, че неговото е поколения назад чистокръвно. А самият собственик чистокръвен и породист ли е?

34

до Берлин

преди 6 години

Защо не кажеш и каква е глобата ако куче те ухапе или дори уплаши? Значи в Германия който има куче го държи ЗДРАВО за късата каишка, а нормалният човек може да се разхожда наблизо, да му се плези, да му вика БАУ, но ако кучето "прояви агресия"...какво правим а!? Освен това там НЯМА улични кучета, и ако кучккар си изостави песса, може да отиде и в затвора. В Германия не може да оставиш паничка с вода или храна на улицата- за птички, куценца, мишки или др. душички. Там няма куче, което да ритнеш

33

Берлин

преди 6 години

До До 26Ще се намеся в спора, защото това абсолютно не е вярно.Кучета в Германия можеш да водиш навсякъде, не само в автобуса, а дори и в таксито.Единственото място където има табелка "Ние трябва да останем отвън" се намира на вратите на супермаркетите, където се продава храна. Тук ако ритнеш куче глобата е ужасно висока, а не дай си боже да му причиниш нараняване или да го убиеш - има десетки случаи на съдени с ефективни присъди, заради ритане на кучета на улицата. За другите животни също.

32

WAS PROBLEM

преди 6 години

Този бизнесмен го глобете ако е продавал без касови бележки,фактури и не е плащал ДДС! Или ако кучета пречат на живущите наоколо. Иначе все едно гледа 300 прасета в 1 помещение, ха-ха! Кучето е лаещ инвентар да ни служи. Може и да го заколим за храна на лъв, прасе, а прасето да ядем, че е по-вкусно. И купилите кучета от него дали са ги регистрирали да плащат данък? Дали им чистят изпражненията по улиците? Дали ги водят на каишка, а!?

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 27,да бе, не са развити. а българите не мислят въобще за пари, те са духовно извисени.

30

Анонимен

преди 6 години

Ние сме държавата на песовете, най-важното нещо са песовете, станели нещо с тях тридневен траур.

29

До 26

преди 6 години

Напротив това са кучелюбски простотии които изобщо не отговарят на истината. В изброените от страни, в градския траспорт има са кучета водачи, за домашните такива има строги правила, като свободна разходка и изхождане само в определени оградени терени, извън тях само на повод и намордник. Така че г-н кучелюб тези простотии си ги разправяйте само вашите сектански сбирки!

28

Петко

преди 6 години

Решили сме всички проблеми в тая държава и опряхме до кучетата !

27

Анонимен

преди 6 години

Долуспоменатите общества изобщо не са развити. На запад мислят само за пари а ние взимаме пример и също като тях има безброй случаи на зверства. Българското общество беше на светлинни години напред пред западното. Когато имаше контрол и мурите бяха в затворите, подобни изпълнения бяха невъзможни. Сега при слободията може всичко, хората се превърнаха в зверове ламтящи за пари и жестоки забавления.