76

Анонимен

преди 6 години

Алекс и Дани препоръчвам ви да гледате Американският хит Това сме НиеЗа да видите какво е истинска любов истинско уважение щастие Любов емоции доброта сьлзи и щастие Да видите каква прекрасна връзка имат съпрузите Ребека и ДжакИ техните деца Кейт Кевин и осиновеният им син РандьрТова е само сериал но е като истинският живот

75

Анонимен

преди 6 години

Верно казвали "Любовта е лудост"!!!!!!!

74

:-) умря ми коня от

преди 6 години

Така дами и господа се изкарват едни бързи 200000лв.По апартамент на всеки от тях, А ПЪК ВИЕ ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА ПУСКАТЕ СМС , ЧЕ ПАРИ ЗА АКТЬОРИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЪБЕРАТ.А и излезе новата 7 серия на БМВ, чичко продуцент трябва да си я купи, НЕ МОЖЕ ДА КАРА ТОЙ СТАРА 7 СЕРИЯ ОТ 2017.

73

наблюдател

преди 6 години

Тез за никакъв трибукввник не стават, и двамата са за таковане.

72

Анонимен

преди 6 години

Има нещо много сбъркано в това личният ти живот да е на показ пред всички.

71

Love

преди 6 години

Аз като ги гледам и все едно виждам мен и мъжа ми ,и си спомням как той удари коляното с пръстена и ми предложи преди 2 години,с тая разлика че аз плаках и скачах,вярвайте в любовта хора,това е най-прекрасното чувство ,любовта върти света.

70

Неа

преди 6 години

А между другото аз вярвам че Дани Петканов наистина си я харесва , но и си е артист ...така че чувствата не са много силни , но пък у нея никакви ги няма .

69

Неа

преди 6 години

Не ги държи и секса , щом си изневеряват . Просто моменти взаимни симпатии , нищо съществено . А и както виждате хората правят пари от тези симпатии и се шуми покрай тях затова е изгодно да са заедно . В един момент това ще спря и ще паразитират на друг гръб .

68

Живот като на Цирк

преди 6 години

Страшен сценарии за бабите на село :)

67

Анонимен

преди 6 години

Тези ще са семейство както казват старите хора Ден до пладне! В момента ги държи секса омръзнат ли си и край със семейния живот.

66

Неа

преди 6 години

Той и е изневерявал повече от 5 пъти ... Тя му е изневерявала повече от 5 пъти ... Абе те въобще имали ли са време един за друг? Кога са били заедно ?

65

Анонимен

преди 6 години

И не говорете пьлни глупостиПърво погледнете каква простотия е Дързост и красота всеки спи с всяка Пьлна одврад а тази хиена С извинение Брук е спала с всички мьже и има 4 деца като нея пьлни тьпаци и тази Тейрьр не струваСериала е пьлна тьпня А турските сериали не струват *** тьпни а и индиските Малката булка е голяма тьпня Вип Брадър е супер и нито Дързост и красота нито турските и индийски простотии могат да стъпят на малкият пръст на това яко предаване

64

Анонимен

преди 6 години

Престанете да обиждате аман от хора който обиждатПърво се погледнете вие а после говорете за Алекс и ДаниТе се обичат и любов иматАко искат майката и бащата да одобряват щом се обичат Нека да БЬДАТ щастливиА и не е турски сериал а яко предаванеВип Брадър е супер и е на 1 място по гледаностА Фермата какво е голяма простотия крадат от Вип Брадър

63

Николай

преди 6 години

Всичко е игра!

62

Гошу

преди 6 години

Не я виждам аз тази връзка след Брадъра. И да се оженят, до 1 година ще се разведат. Богданска е прекалено млада, красива и й се живее. Оня Дани е голям льольо, ще страда много, защото му личи, че е много влюбен.

61

Анонимен

преди 6 години

До azТой щото е много стока... Търкулило се гърнето, па си намерило похлупака. Нека се вземат, те са един дол дренки.

60

az

преди 6 години

Лудия репортер ми падна в очите, щом продължава да се занимава с тая ***.Това е българския народ - евтини мизерници.

59

Макавей

преди 6 години

Що за ..Звезда. е този Дани.каращ момчета да си лижат зърната срещу 20 лева в гнусната контратема на Милен Цветков.пълно опошляване.*** и подстрекаване към раэврат.Еманация на едно прогнило от всякъде общество пътуващо към неизбежната си.но заслужена гибел.

58

65

преди 6 години

По_голяма простотия няма.Горките им родители,колко ли срам преглъщата.И двамата за една година са се ч у кали с десет различни .За мен са случайно забърсани,след пиянска вечер.Каква жена е тая Богданска_ку ,,,,рва ли е що ли е.***

57

ППП

преди 6 години

Да ги вкарат под душа и да ги снимат. И без това няма гледаемост бай брадара.