Кадър: VIP Brother

Алекс Богданска и Дани Петканов приеха с еуфория седмичната мисия във VIP Brother, в която трябваше да разиграят една традиционна българска сватба. След като Лудия репортер подари пръстен на любимата, двамата взеха решение да вдигнат истинска сватба.

Те бяха подложени на "детектор на лъжата", като дали отговорите им са истински определяха останалите съквартиранти. Алекс и Дани шокираха останалите с признанията, че докато са били заедно всеки от тях е изневерил повече от пет пъти на другия. Тото дори директно си зададе въпроса дали въобще са били заедно. Влюбените обаче бяха категорични, че се обичат и искат да са заедно и в реалния живот.

Ентусиазмът им обаче бе попарен от майката на Алекс в телефонно обаждане, което трябваше да изиграе роля на покана за тържеството.

"Ние с баща ти категорично няма да дойдем. Обичаме те, но се държиш като 12-годишна тийнейджърка. Спомни си какво преживя преди една година. Излезте, поживейте заедно и преценете дали сте един за друг", заяви майката на Богданска.

Алекс се разрева и опита да обясни колко се обичат, но майка й бе непреклонна. Дойде и логичния въпрос за Алекс - кого ще предпочете, Дани или родителите си?

Междувременно мъжете в къщата, особено Дани Златков и Алфредо, се раздадоха на ергенското парти на Петканов. За тяхното добро настроение се прогрижиха три танцьорки в оскъдно облекло.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase