76

Бай Тошо

преди 6 години

Великата китайска стена от бури и урагани не се плаши вече 2500 години, бурите се плашат от нея. Но...как можем да се сравняваме все пак с хора... живели преди 2500 години.

75

Сталин

преди 6 години

Гадове!Предатели!Немедлено да бъдат разстреляни!

74

....

преди 6 години

До АнонименЕвала на чевените ... ОТ СИН ЛИДЕР,изгонена от чевения лидер за корупция и СЕГА ЧЕРВЕН ЛИДЕР :) а пък тая не си правя труда да й запомня името :) такаче ЧЕРВЕНИ БРАРЯ напред към крепосничеството :)

73

Подлога на Сергей

преди 6 години

От както Елена Йончева беше публична държанка и параван на серГЕЙ Станишев, думите и нямат никаква тежест.

72

Анонимен

преди 6 години

Хайде бе такава дупка от дъжд аз за 40 години такова чудо не съм видял. БСП утре като ДПС им заповяда да няма ограда какво ще говори Йончева?

71

Ел.Йончева-жалко е

преди 6 години

А бе тази Елена Йончева не беше ли любовницата на Станишко , който България изгони с камъни? Е сега тази ли ще дава посоката на България? Това ли са новите лица в БСП ? Смешно и жалко е...

70

за 59ти

преди 6 години

ти лично това видя ли го или само така си повтаряш проруската пропаганда? Що не идеш да се пробваш да минеш през оградата и да си направиш едно селфи щом е толкова лесно? Или се притесняваш да не ти нацепят шлифера граничарите?------------------------------------------------------------------------------------------------------------А не искаш ли и сувенир да ти донеса? С автограф от Тиквоний или Вицето Му?Пиши в тубата граница - българия ограда мигранти - и гледай. ****л.

69

Тошко

преди 6 години

С този "филм" Йончева ще покаже на арабите, че оградата е слаба и да заповядат в България, когато си пожелаят. Така те помагат за дружбата М/У терористите от БСП и ИДИЛ.

68

Зозо

преди 6 години

Тая одеве така лъжеше при Ц. Ризова, че спрях звука да не я слушам. То бива глупости, ама прекалява другарката от руски произход!

67

Го4о

преди 6 години

Тази ДЗУРЛАнистка все я цензурират ту в Украйна, ту в България - аман от неосъществили се хора в политиката!

66

Крас

преди 6 години

Който е служил на границата знае как срущу природата не можеш се пребори.Виждал съм с очите си как кльона изчезва след пороен дъжд или орда диви прасета го отнасят с 24 реда бодлива тел и здраво забити бетонни колове в земята.Виждал съм и през зимата от сняг 2,5 метрова ограда да не се види къде е . Тръмп ще строи 9 метрова ограда с Мексико и се чуди каква да е а ние ли.Оградите и ключалките са за да покажат на външни хора, че са нежелани от другата страна .Другото е политика.

65

Анонимен

преди 6 години

То бива да крадеш но да е с мярка. Винкела гепил та се забравил и падна дъжд. Валя ден-два и оградата се килна!! Значи основите поставени от Винкела са менте! Или изобщо ги няма, за цимента е писано, че е поставен но не е. И кой строи стената, Винкела. Тогава значи, че той е свил кинтите. Къде е сега като Матросов, с голи гърди да защото оградката си. Или се е смушил нейде и чака да отмине бурята. Ех, Винкел,Винкел, ква стана тя. Толкова хвалба му удари, че правиш оградата, а ти ди гепил здраво!

64

Анонимен

преди 6 години

Една жена за 6 месеца им разказа играта в пряк смисъл. Евала на такива хора дето им стискат да показват истината.

63

Анонимен

преди 6 години

Ааааа, *** се събират тайно на Позитано, Станишев спуска задачата, да се копае през нощта дупката. През деня, герберугите зариват начело с Винкела, а през нощта Йончева и други копаят. И к'о пра'им сега? Ще спрат ли *** да копаят, а герберугите да зариват? Кой знае???

62

Анонимен

преди 6 години

Ами щом няма нищо нередно,защо управляващите цензурираха практически този филм,като веднага щом разбраха за него обявиха тая бодлива тел за обект от национално значение.Май някой яко се уплаши.

61

Анонимен

преди 6 години

Браво на ГЕРБ. Не допуска до власт крадливата и лъжлива рубладжийско-шумкарска па.смина

60

Анонимен

преди 6 години

Браво на Йончева!Направи диви и щастливи крадливите герберо-патреотарски суджуци.

59

"-"

преди 6 години

Йончева обяви: На оградата на границата има огромна яма!------Ха, сега де!!!! Кой ми с---а в гащите?????))))))))

58

Анонимен

преди 6 години

Много некадърна и неприятна като журналистка, а и като човек, а като депутат да не говорим. Разчита на лъжи и интриги за да манипулира, типично по комунистически

57

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да се напъват троловете да си заслужат стотинките, факт е, че оградата е построена калпаво, и това, още преди Йончева, е заснето и от чужда телевизия. А вие тука плюйте БСП, БКП, Путин, Орешарски, Станишев ... който искате. Истината е, че оградата е поредния пример за ГЕРБ-авите крадци и е супер смешно да се извиняват с дъждовете. Ами утре като падне сняг?