96

ЗАПОЗНАТ

преди 6 години

НАШАТА ОГРАДА НЕ СТРУВА ГОСПОДА !!! КОЙТО ИСКА ДА ВИДИ ИСТИНСКА ОГРАДА НА ГРАНИЦАТА С ОХРАНИТЕЛНИ КУЛИ И АВТОНОМНИ ОРЪЖЕЙНИ СИСТЕМИ (12,7 ММ КАРТЕЧНИЦИ С ТЕРМОВИЗИОРИ) НЕКА ДА ПОГЛЕДНЕ ТУРСКАТА !!! ВЪВ ВЪЗДУХА НАД ТУРСКАТА ОГРАДА ПАТРУЛИРАТ И ВЪОРЪЖЕНИ ДРОНИ ТУРСКО ПРОИЗВОДСТВО !!!!ПРЕД ОГРАДАТА ТУРЦИТЕ СА ИЗКОПАЛИ РОВ А ПРЕДИ РОВА ИМА МИННО ПОЛЕ !!!!!!!А ЗАБРАВИХ ОГРАДАТА МИ НА СЕЛО Е ПО-ЗДРАВА !!!!!

95

Я гледай....

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА 98 Ти недей да сравнявяш възможностите на Турция с нашите.Сравнявай я с възможностите на Русия.Така е по честно.

94

Така е

преди 6 години

Ямата се е образувала от големите дъждове. А ти Еленке, организирай младежкото БСП , поканете и Бригадир Аспарухов за патрон и запълнете дупката.Направете най после нещо полезно.

93

Helleborus

преди 6 години

Така постъпиха и в образованието, не конкретизираха, за да контролират всички. Можеха да се прицелят в родители, които не образоват децата си чрез никакъв образователен продукт. Или такива, които не владеят български и не могат да го предадат на децата си. Но те предпочетоха да изпълнят наказателната си акция върху всички семейства и преслушаха и онези, които обучават децата си доста успешно, но по други системи. Държавата използва борбата с престъпниците като претекст, да контролира.

92

Helleborus

преди 6 години

Според управляващите патриоти, ние не можем дори да си говорим помежду си, ако първо не сме се допитали до тях. Защото може пък да е радикален ислям. Но не им стиска да назоват проблема по име и да конкретизират престъплението. И не искат, защото не се страхуват толкова от радикалния ислям, колкото от истината! И целта им е да имат контрол над съзнанието на обществото. Престъпленията не се борят с ограничаване свободата на словото, а с назоваването им ясно и борба единствено с престъпниците.

91

месара

преди 6 години

елено еленоооо, кажи като каква се падаш на другаря серго та те вкара в политиката, като роднина ли си или като бивша метреса? а политиката я остави на политиците, това не е като да щракаш с апарата и да лaпаш яко пари!

90

Helleborus

преди 6 години

Управляващите унищожиха доста много човешки права, за които хората са се борили стотици години. Затова поредният закон забраняващ нещо не ме изненадва. Държавата никога не е имала правомощия да забранява действие, което изрично не е доказала, че е престъпление. Но сега се въвеждат масово забрани и регулации под претекст за сигурност, нищо ново под слънцето, този дух ми е съвсем познат от историята. Според новото законодателство и Христос щеше да е разпнат още един път, за неподчинение на властта

89

ognyanz

преди 6 години

До "Helleborus": Добре беше, че преди управляващите благодаряха и обещаваха да направят нещо по въпроса, но сега вече не само че не благодарят, а подскачат като ощипани моми. Нямало цензура и нямало криене на истинското състояние? Нека някой журналист, който не е народен представител като Йончева да се опита да отиде до оградата на границата и да заснеме нещо. Ще го пуснат ли? Силно се съмнявам.

88

Агджата

преди 6 години

Ще отворя фотошопа и ще направя снимки как Йончева и *** ми прескачат дедовеца 40 минути!

87

Анонимен

преди 6 години

Ами тъй като все още сме в гратисния период преди обнародването на решението, а и оградата е обект от национално значение, по-добре би било Елена Йончева да изкара филма си в следващите няколко дни.

86

Анонимен

преди 6 години

До ХА ХА ПРЪЦИ извънземни с летящи чинии.Пък Турция ще си стои в чисто нов триметров кафез.

85

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 6 години

ТУРЦИЯ ЗА 1 ГОДИНА ПОСТРОИ 911 ( ДЕВЕТСТОТИН И ЕДИНАДЕСЕТ) КИЛОМЕТРА БЕТОННА СТЕНА НА ГРАНИЦАТА СИ СЪС СИРИЯ - ВИСОКА 3 МЕТРА ( + 1 БОДЛИВА ТЕЛ) СЪС ПРИЛЕЖАЩ ПЪТ, + КАНАЛ 4×4, + МИННО ПОЛЕ, + БЕТОННИ КУЛИ - 25 МЕТРОВИ (5 ЕТАЖА) :)))), В МОМЕНТА СТРОЯТ 144 КМ НА ГРАНИЦАТА С ИРАН - ВСЕКИ МОМЕН ЩЕ Е ГОТОВ - ПОЧНАХА Я ПРЕДИ 4 МЕСЕЦА,ПОСЛЕ Е ИРАК, АРМЕНИЯ , ГРУЗИЯ, ГЪРЦИЯ, И ДОКАТО НИЕ ДОВЪРШИМ НАШАТА - ЩЕ ИМАМЕ БЕТОННА ОТ ТУРЦИЯ - С АВТОНОМНИ ВЪОРАЖЕНИ РОБОТИ :))))))

84

Анонимен

преди 6 години

Тази Йончева явно критическата сериозно я гази!То бива плюнки ,ама нейното е извън всякакви граници.Това само комунист го може.

83

Burzum

преди 6 години

Баси оградата,баси временното защитно съоръжение,баси държавата значи.....

82

Анонимен

преди 6 години

Ленче, разнищи ли русенските си другаре?

81

Helleborus

преди 6 години

Добре, че е успяла да направи филма за оградата, преди есенните дъждове да я отнесат. А от управляващата партия би трябвало да благодарят, нали така правеха преди, спрямо журналистите, благодарим ви, че ни показахте този случай, за да го поправим.

80

Анонимен

преди 6 години

Тази жена беше няколко години параван за съмнителната ориентация на лидера на неокомунистите и син на убиеца-шумкар Димитър Станишев. За награда я произведоха за журналистка и я държаха на хранилка, а сега и депутатка я направиха. Не вярвам и на една дума от това, което казва.

79

Анонимен

преди 6 години

Еднолично Вожда налага цензура, и не само това.Слухтенето продължава, оня блогър дето се разбра за него е само част от привикваните за критики към Вожда.Платените с наши пари т.н. държавни органи са в ръцете на Вожда и Той ги употребява срщу нас.Много хитро, нали.Все пак истината няма сила, която да е скрие.Малка територия сме и ги знаем бандюгите.Друг е въпросът, че йе ни стиска да го кажем така , както го прави Йончева.

78

Анонимен

преди 6 години

До Тошко Тошко, показва ти едно- как са ти откраднали парите, за да трепериш за децата и бъдещето си и как с твоите пари се дава възможност да забогатеят уж "некомунистите". Вдяна ли? Или да ти го обясня по- просто?

77

Анонимен

преди 6 години

До *** на СергейМуджихадините идват на рояци, утре ще ти резнат тиквата, той дудне с кога спал тоз и оня.