16

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Абе червени тюфлеци, комунистически ***, вие не гледате да се работи по същество, вие гледате само да рушите и крадете най-нагло. Колко тъмни сделки сте направили я с "братска" Русия я с "братски" САЩ. Малко ли крадохте, че "лаете" за още. Още ли искате да глозгате България. Нямате срама долни ***!

15

Анонимен

преди 6 години

Да спазваш законите и констируцията на България ли наричате глупости, г-н "българин"? Или просто по навик или заплата ис плюете ей така, без основание по опозицията?

14

Анонимен

преди 6 години

Да се маха Делян от НС

13

българин

преди 6 години

Тези червените само с глупости ли ще се занимават.Нищо не правят за по-добро на хората само със сплетни и клюки се занимават -тя рибата се вмирисва от главата!

12

Анонимен

преди 6 години

А на Георги Стоилов, дето нямал нищо общо с брат си, задържан за рекет и изнудване, кога ще му гласуват оставката?

11

Дельо

преди 6 години

Най-добрият комунист,е студеният вече комунист !

10

Анонимен

преди 6 години

До Hafen.Да, ама не-по израза на емблематичния Петко Бочаров.Чл. 72 от Конституцията-Пълномощията на народния представител се прекратяват предсрочно при:1. подаване на оставка пред Народното събрание.Оставката не се гласува, това не е вот на доверие, парламента само се информира за подадената оставка.Забавно ще стане когато КС констатира, че Делян Добрев е с прекратен мандат от датата на регистриране на оставката му в деловодството на НС, и особено ако с негов решаващ глас са приети закони..

9

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

БСП тълкуват конституцията, както дявол евангелието! Простата логика говори, че щом има Гласуване на оставка, то може тя и да се отхвърли! Иначе Добрев щеше да я депозира в деловодстовото и готово! Ама *** са свикнали:"Рапорт даден, рапорт приет..".

8

Реалист

преди 6 години

До мислещ. С тези разсъждения изобщо не си мислещ. И кой предлагаш да дойде (ако има желаещ такъв) - Господ? Или някой откачалник-месия? Айде, мерси.

7

БСП са

преди 6 години

Защо, бе, червени? А Манол Генов кога?

6

Анонимен

преди 6 години

До мислещНЕ СА ПРАВИ

5

мислещ

преди 6 години

В СЛУЧАЯ СА ПРАВИ И ДАНО КС ВЪВЕДАТ РЕД.КОНСТИТУЦИЯТА ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВА ОТ ВСИЧКИ А В СЛУЧАЯ ГЕРБ НЕ Я СПАЗВАТ.В ДЪРЖАВАТА ЦАРИ АНАРХИЯ И НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ВЪВЕДЕ РЕД.УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДОКАЗАХА ЧЕ НЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ,БСП И ДПС НЕКА НЕ СЕ НАТИСКАТ И ТЕ.ДА ДОЙДЕ НЯКОЙ ОТ ВЪН И ДА ПОМОГНЕ НА РОДИНАТА НИ.

4

до 1

преди 6 години

Нима, ами че тогава партийни членове беха Боко Цоко и цуца. Какъв герб щеше да има ако ги нямаше основателите на това велико нещо.

3

Анонимен

преди 6 години

Вярно ли е че Добрев е от малцинството ъ?

2

Мразещ БС(К)П!!!!

преди 6 години

Егати и смешниците са тези - пълна трагедия. Не подкрепям ГЕРБ, но това е е нелепо

1

Анонимен

преди 6 години

БСП СА ЖАЛКИ. САМО ДОКАЗВАТ, ЧЕ НАТО СГРЕШИ КАТО НЕ ГИ ИЗБИ ОЩЕ ПРЕЗ 1990 ГОДИНА.