20

Анонимен

преди 6 години

Съединените щати ще се изолират в света и техният авторитет ще отслабне.Абе като спатарясат КНДР и след него Иран авторитетът им ще се вдигне до небесата, както по времето на Рейгън, който не цепеше басма на никого, млатеше комунистите и джихадистите яко по кратуните.

19

Анонимен

преди 6 години

Еврейска маша. Продаде им дъщерята и внуците, за да вземе власт. Докато ВСИЧКИ евреи не се затворят в една държава, все ще има проблеми.

18

Анонимен

преди 6 години

Побъркан старец. Впрочем ситуацията в САЩ е токова забатачена, че нищо не може да ги спаси вече, имаше шанс когато rлyпакът Горбачов за малко да им раздаде богатствата на Русия, но се появи Путин. Сега се опитват да разпалят някаква голяма война да закърпят положението, но няма да стане, ако има война тя ще бъде главно на територията на САЩ, по точно в космоса на небеот на САЩ и ще бъдат тотално унищожени, макар че и те ще успеят да направят много поразии.

17

Анонимен

преди 6 години

ВЕЛИК ЧОВЕК ВЕЛИК!

16

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЗАЩОТО ТРЪМП ИМ КАЗА КАКВО Е АМЕРИКА! СЪВСЕМ ЧЕСТНО!

15

Анонимен

преди 6 години

Иначе гнусното еврейско лоби, което е свикнало да дърпа конците на политиката в САЩ не го понася.----------------------------------------Аз не ги разбирам тези работи. Ама щом всички казвате, че Тръмп е натрил носа на евреите и всички евреи го плюят, защо тогава прави неща, които се приветстват от Ерусалим.Цитат: "Тя бе приветствана от Ерусалим"Последно против евреите ли работи или срещу тях, щото в случая работи ЗА тях. Обяснете, моля, че не разбирам. Иначе излиза, че говорим наизуст.

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Иначе гнусното еврейско лоби, което е свикнало да дърпа конците на политиката в САЩ не го понася.--------------Айде стига простотии.Зетят на Тръмп е евреин, от известния род Кушнер.Няма никакви лобита в САЩ, когато става въпрос за външна политика.Президентът назначава Правителството и е Главнокомандващ, значи всички останали козируват и изпълняват. А Президентът е казал, че САЩ ще мачка.

13

еднакво мото

преди 6 години

то и при ким важи "america first"

12

Анонимен

преди 6 години

А нас какво ни интересуват примитивите от ФАЩ? Те краварите да питат първо Китай, какво им е позволено и какво не!

11

До 10

преди 6 години

"Америка винаги е била най- развитата страна" ахахаха, не думай. Това "винаги" през твоят животец ли е било или кога? :-) А колкото повече *** социалистете неолиберали пишман демократи, толкова повече Тръмпи им го...ъъ, ги слага на място.

10

Анонимен

преди 6 години

Ционистите си мислеха, че могат да спретнат нещо като Майданчето в Киев и да катурнат Доналд Тръмп, но не познаха. Сметките им излязоха грешни и сега не им остава нищо друго, освен да впрегнат цялата си медийна империя да го плюват.Но хората отдавна не вярват на техните Фейк Нюз - особено на тези от СНН.

9

Анонимен

преди 6 години

Путин - Господарят на Света, назначава навсякъде свои хора.Дори и Президент на САЩ си назначи - как не го е срам.Това в кръга на шегата. Иначе гнусното еврейско лоби, което е свикнало да дърпа конците на политиката в САЩ не го понася. Започна да го оплюва още от началото на предизобрната му кампания, а още по-силно след като еврейското протеже Хилари бе разпита тотално в почти всички важнини и влиятелни щати.Америка поиска Тръмп, Америка гласува за Тръм и Тръмп ще управялва Америка.

8

Анонимен

преди 6 години

Америка винаги е била най- развитата страна и това няма да се промени в бризките няколкостотин хиляди години.

7

Анонимен

преди 6 години

Ама какъв кадър си избра Путин! Разтръска Америка из основи.

6

CUBA LIBRE

преди 6 години

VIVA TRUMP, VIVA AMERICA!!!

5

Анонимен

преди 6 години

Този човек ми върна вярата в света и в Америка! Че бяха изтипосали разни *** като маркс, Енгелс и Айнщайн и пълно гейове.

4

Анонимен

преди 6 години

ГОЛЯМА РАБОТА Е ТОЯ МЪЖ, ГОЛЯМА! ВСИЧКИТЕ ЕВРЕИ СЕ СКЪСАХА ДА ГО ПЛЮЯТ ОЩЕ ОТ НАЧАЛОТО НА КАМПАНИЯТА МУ.

3

анонимен

преди 6 години

изобщо не се изолирва сьздава конфликти продава орьжие за милиарди и послеотива да потушава конфликтите има ли кьтче от земното кьлбо кьдето да не са се набьркали и да мьтят водата убиици по генезис изтеглете се от балканите ичерно море не ви искам в моята родина

2

Анонимен

преди 6 години

САЩ имат вътрешни проблеми за решаване прав е Тръмп.

1

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

ВЕЛИК ПРЕЗИДЕНТ НА ВЕЛИКА НАЦИЯ!