40

Анонимен

преди 6 години

Че то "доктрината на оттеглянето" започна още при Обамата.Тръмп сега не се е оттеглил, просто е по-гявол. Оставя другите да се наси.....т сами, примерно като другарят Ким.

39

Анонимен

преди 6 години

Обама направи много отстъпки, хвана се на хорото на евроревльовците и отслаби значително позициите на САЩ. Ако искаш уважение, ако искаш да прокараш интереса си, трябва да анализираш силните си страни и да ги използваш, за постигане на целта си. Да клякаш пред КНДР, Иран, ислямски фундаменталисти, екофанатици и т.н., с ясното съзнание че правиш толкова големи компромиси, че в бъдеще те ще направят слаб е признак на слабохаректерност и най-прекия път към посредствеността!

38

Анонимен

преди 6 години

В цялата статия личи единствено личната неприязъм на автора към Тръмп и нищо повече. Липсва сериозния анализ, общо взето Тръмп се оказа враг 1 за всички мекокитковци с твърдата си риторика и действия, на фона на гей-политиците в ЕС. Тръмп е истински лидер, твърд, решителен и готов да поеме отговорността да вземе наложителни, но непоулярни решения. Не можеш да си силен, когато постоянно правиш отстъпки, когато се държиш като ревлива свръхемоционална женичка.

37

Анонимен

преди 6 години

дОКЛАДЪТ, ЧЕ РУСИЯ Е ЗАПЛАХА НОМЕР 1 Е АБСОЛЮТНО ВЕРРЕН!

36

Анонимен

преди 6 години

Много разбирачи много нещо в този сайт. Като сте толкова умни , че давате акъл на САЩ вземете и оправете Бълтария , а не само да драскате глупости по .

35

До С. Димитров

преди 6 години

ДрОгарю Димитров, САЩ е най-развиваща се държава защото си защитава интереса в цял свят. От години живея тами тук, и ясно виждам как се тътрим в корупция и бедност, в пълно беззаконие и ограбване на българина. В САЩ има проблеми, но като сравним живота ни тук и този там, просто няма сравнение. Чувам поне от 20 худини как загива Америка. И още не е. Живея в NY. Само с организацията на транспорта и града те години напред. За ваше съжаление не умират. Работят и на умните и можещите плащат много.

34

Симеон Димитров

преди 6 години

До anonymous, Само за последните 20 години САЩ са нашматкали долари на стойност 155 пъти надхвърляща цялата собственост на САЩ като държава. Това е факт ,който се знае от всеки макро икономист. Икономиката им е на изкуствено дишане. Не създава резерви, само дефицит. По 1.5 трилиона долара на година. Външният им дълг е вече 21 трилиона. А зад долара стои само голят з...к на американския президент.Доларите нямт покритие от 1975 година.Тапети.

33

Симеон Димитров

преди 6 години

До Г. Сомов, не знам какво вие предпочитате, но разбирам защо сме били 480 години под властта на падишаха. Заради овце като вас. Няма да върнем античното величие на България, но можем да имаме достойнство и благодарност към тези които са ни освободили. Ако не знаете ако Русия беше загубила войната в 1876 г. ние щяхме да имаме съдбата или на кюрдите или на арменците в Турция. Факт е обаче че руската икономика бележи постоянен ръст, а крадльовците от САЩ затъват все повече.

32

Симеон Димитров

преди 6 години

Ако бяхте живели поне една година в САЩ , едва ли щяхте да пишете подобни дитирамби за безкрайното щастие да се живее в САЩ. Освен това САЩ са световен пар'азит. Те изсмукват ресурси и дори интелект срещу шарени хартийки, които печатат безконтролно и могат да си напечатат колкото искат. На практика американската мечта я плащаме ние.

31

Г. Сомов

преди 6 години

До "Картинката е Ясна" , Браво на правописа. Я кажи ти коя школа завърши ? И до другият *** който претендира , че съм аз , ти знаеш какво си рядко комунистическо . Утивай там от където са те изкарали.

30

Картинката е ясна!

преди 6 години

До Г. СомовСомов! Изкарай един курс по правопис и се ограмоти малко! Чак след това се пробвай да разсъждаваш! Хайде, за по- сложните думи има някакъв резон понякога да бъдат бъркани, но когато основна дума, като "купувам", употребявана десетки пъти на ден, ти я пишеш "копувам", това вече не е неволна грешка или следствие от бързо писане с клавиатурата! Това е неграмотност!

29

Г. Сомов

преди 6 години

До #30, да бе , прав си , че доларът е хартйка. Прав си за другите работи. Но кажи ми ти какво предпочиташ пред USA ? Да разбира се България. Реалността е ,че България няма да си възвърне античното си величие. Тогава какво остава за теб? Euro Union продажни ценности ? Коруптна Русия ? Китайски комунизъм ? Да Американските хартйки почват да правят смисъл. Не е идеално но е по хубаво от другите алтернативи и затова петролът се копупа с $$$$$$.

28

Анонимен

преди 6 години

Щом един регионален съдия от Хаваите може да отмени указ на Тръмп, къде му е силата на президентчо!

27

anonymous

преди 6 години

До Додо 33Хората в Либия, Сирия , Ирак и Украйна са жертви на гадната политика на САЩ, Англия и Франция.Западните страни свалят законни правителства за да могат да крадат злато, уран,нефт и газ и да поддържат стандарта си висок. За сметка живота на хората.

26

Додо

преди 6 години

Америка на Тръмп ЕСТЕСТВЕНО ще бъде изолирана от "света", ако под това разбирате Запада, който е ОСЛЕПЯЛ за напъна на Исляма за световна доминация и перманентно представя мюсюлманите за жертви, вместо за агресорите, които са! Всички форми на Джихад са впрегнали-тероризъм, миграция, размножаване, полит-театри, виктимизации и т.н., но "Културата" на Запада се е отрекла от ценностите, които са я създали! Не желае да се бори за културното си оцеляване и демонизира Тръмп, когато вижда че той го прави

25

Анонимен

преди 6 години

общото при Тръмп и Ким е: Америка фърст!

24

anonymous

преди 6 години

Русия е най-великата държава на света, взе си Крим , ако иска може да вземе и цяла Украйна, украинците вече съжаляват за Майдана-сега ги управляват едни неофашисти и ***.Да свикват американци, англичани, французи и други западни лицемери.

23

anonymous

преди 6 години

Доларът е хартийка без покритие, бълван от частната организация Държавен резерв на САЩ.За да крадат ресурси и да финансират цветни революции.САЩ е корпоративна и частна държава, империя пред разпад.

22

Анонимен

преди 6 години

сигурен съм 4е ще приживеят изолация от северна Корея , Иран и Асад .... Путин да му мисли щото след Крим го изолиза цял свят дори Беларус не го призна

21

Анонимен

преди 6 години

До 1448Интересно сам ли стигна до този извод или ти беше внушен по русофилска линия от метрополията Русия?