35

Анонимен

преди 6 години

за всичко друго да но не и за шенгеня. шенгеня е нашия блян, като влезем ще заменим хлеба и майчиното мляко със шенгенско щастие и нашите еднорози ще могат спокойно да скачат от дъга на дъга из шенгенеските териториии. ПС: *** давай милиардите за тенекийките, ангажиментец си поел все пак и не се показвай много много че офсите почват да негодуват.

34

anonymous

преди 6 години

Ами двойните заплати за качеството на храните, заплатите и пенсиите?За Германия и франция е тоя ЕС , да се разпада по-бързо, това си е геноцид към БГ-народ и икономическо робство.Ясно ли е на продажните евроатлантици?

33

34

преди 6 години

Искай да ти увеличат грантовете, че рублата много падна напоследък

32

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Това е мъж на място, браво Радев.Кога Бойковица ще каже нещо на "началниците"?Посланиците съответно нищо не са отговорили, защото за тях България е безгласна буква.И защото има сговорчиви като Бойковица.Бойко - смени си пола, не се мъчи. Кой век сме...

31

Зеу

преди 6 години

Зеуйеният чорапогащник е наредил на ЕС посланиците да го слушат , иначе ще откаже да ходи в ЕС и право в Кремъл.

30

...

преди 6 години

Посланиците, след кратка въздишка си го преместиха в другия крачол и потвърдиха резултата през джоба.

29

Анонимен

преди 6 години

Западът без лицемерие и двойни стандарти? Това е невъзможно.

28

ф

преди 6 години

Поредната безсмислена и ненужна среща. Посланиците дори не са разговаряли с Радев, а направо са си тръгнали. Радев няма никакъв авторитет и само излага България. Оставка!

27

Радев-фигурант

преди 6 години

Радев-зелените чорапи е един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например , че небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва. Кому е нужен такъв президент ?

26

Анонимен

преди 6 години

"Правилната стратегия за общността и индивидуалните държави членки е да разполагат с широк спектър от способности, които да гарантират постоянна готовност в днешната непредсказуема среда" - колко точен и конкретен отговор! И този вчера стана калайжия и му почерне г*за - научи се като дрът комунист нищо да не казва с много приказки! Ама като се има впредвид кой му дава акъл се вижда,че е отличен ученик!

25

сминдух енд чесън

преди 6 години

А ние коректен и лоялен партньор на ЕС ли сме,защото според мен не сме.Единствено в усвояването на средствата на Евросъюза сме доста ентусиазирани,всичко останало е напук.

24

да

преди 6 години

а, бе не се хващай да ги разказваш тия вицове пред хора, че няма да се получи :)))а щом освен, че си ги съчиняваш и си ги харесваш..няма лошо :)))

23

Анонимен

преди 6 години

Що бе, вица е хубавЕто още един стар отлежал виц:Попитали радио Ереван:- Какви са евро переспективите пред България?- Ако не може да бъде нормална държава, поне да бъде нормална лудница.

22

Анонимен

преди 6 години

тоя бая му стяга фуражката :)

21

да

преди 6 години

откажи се от вицовете..не ти се получават :))))много са ти плоски :))))

20

Анонимен

преди 6 години

Радев към Посланик:- Искаме в Шенген !Посланик: Намалете Корупцията !Радев: Искаме в ЕВРО зоната !Посланик: Премахнете Сивата икономика !Радев: Без двойни стандарти !Посланик: Без двойни агенти !

19

Анонимен

преди 6 години

Няма начин румбата да не споменал за падането на санкциите към кремъл, нали си е ***

18

да

преди 6 години

.... са пред инфарктскоро ще им събираме багажа за Белене:))))))))

17

Анонимен

преди 6 години

*** пак се изложи като кифладжия

16

!!!

преди 6 години

л'акеите на Брюксел у нас са в паника..така хубаво си вървеше до сега години и години... получаваха си паричките от Запад за да предават интересите на България, да размахват послушно опашки и всички бяха доволни...е, Радев им развали купона на л'изачите на з'адници !!