21

Румен

преди 6 години

бум на покупка на нови колибум на покупка на нови жилищабум на почивките в чужбинаи изведнъж,затягане на колана...да,...затягат тия,яхнати и окрадени от ония по горе...проф. Антоанета Христова,дали затяга колана и тя? А?

20

Девил

преди 6 години

Апелирам за две неща:а) да се махнем от ЕСиб) да направим стъпки към връщане на комунизмаКолкото по-скоро - толкова по-добре!!!

19

До 15

преди 6 години

Не му трябва на човек да знае добре български.По-добре да знаеш английски,немски,руски или турски.Така няма да имаш проблеми в чужбина и в живота.

18

Циник

преди 6 години

Поне в това - тези 58% са прави!

17

Иван Пешев

преди 6 години

Ами 58% повече са , просто така им е по изгодно. С еврото някой ще трябва да плати сметката и ще са тези на заплата които не могат да си гласуват сами заплатата тоест тези които ще вземат решението няма да ги засегне което си е конфликт на интереси искам ние да им гласуваме заплатите и тогава бих казал че е справедливо иначе си е грабеж и уговорката за ненасилствена смяна на властта може да отпадне поне морално аз няма да се чувствам обвързан да ги пазя тези хора защото просто не са хора.

16

на

преди 6 години

Българинът му писна да затага колана, за да бъде по-добре в "бъдеще",което все не идва.Така беше и при "светлото" комунистическо бъдеще,така ни подлъгват и сега.Живее се в настоящето и точка.

15

До 4

преди 6 години

Опитваш се да раздаваш акъл, а даже не можеш да се изразяваш на български.

14

аС

преди 6 години

Само, че този колан не е на кръста, а на врата на българина, оставен да изпие до дъно горчивата чаша на победените в онази студена война.Осъществената мечта на Чърчил!

13

Свако Цако

преди 6 години

Крайно време е да махнем борда, и това грозно и тъпо евро и да си заживеем в хиперинфлация с по 500 000 хил. лв. заплата равна на 5 долара, а пенсиите я имат долар я не.

12

Селянин

преди 6 години

Аз съм твърдо ЗА

11

Мачкай мат'ряла

преди 6 години

Българина няма право на глас.Каквото наредят господарите от ЕС това става в българия.Вие обърнахте гръб на Русия и предпочетохте ЕС. За това сега ще мълчите и изпълнявате заповеди.Hahaha

10

Анонимен

преди 6 години

Тази госпожа е ПРОФЕСОР в кавички, платена от либерал фаговете.

9

Така е

преди 6 години

Колана няма повече дупки.До тук беше.

8

niki

преди 6 години

Че то и сега валутния борд е вързан към еврото, тоест ние сме с евро, но без да имаме ползите от самото евро.

7

Анонимен

преди 6 години

аз съм ЗА еврото. И не съм единствен вероятно.

6

Анонимен

преди 6 години

Единственото, което ще стане като приемем еврото, е че заемите ни ще се превалутират и може и да изкочи някоя любопитност в каква валута напрактика са теглени и какъв им е размера.

5

Анонимен

преди 6 години

Еее, значи все пак се изпусна, че приемането на еврото веднага ще удари по джоба ни, нищо, че сме с най-скъсаните джобове. Ами затова българина не ще еврото бе проф. Христова. Българинът притежава житейска мъдрост и му е напълно ясно, че искате да го изклатите отново, до дупка, до скъсване, ааахх колко сте Д*О*Л*Н*ИИИИ!!!

4

Анонимен

преди 6 години

Както със всичко останало, хората, особено живялите в комунизъм ги е страх от промяната и от новото, по-добре да си живеят в добре позната мизерия отколкото да рискуват да живеят по-добре вбъдеще. Същото е и отношението към новите технологии, знанията (както знаете учим от учебници с матерял в него на 50 години), различните хора и тн. Незнанието е страх към новото, ignorance is bliss.

3

Анонимен

преди 6 години

Еврото е грозна валута, ще трябва да гледаме разни "евроценности" и непознати мутри на хартийките им.

2

Анонимен

преди 6 години

То няма нито една държава на тоя свят която е минала на евро и е по-добре от преди.