41

You

преди 6 години

58% с промити мозъци от руска пропаганда. Колкото по-свързани със запада и европа, толкова по-добре.Ползите от приема на еврото са неимоверни. Много по-големи от кратковременните неудобства докато се въвежда. Все пак сме пазарна икономика и цените се определят на пазарен принцип. Аз, съм преживял това един път вече, не забелязах големи разлики в цените в магазините а всичко останало беше преизчислено до цент.

40

българина

преди 6 години

Първо от 27 държави половината са в еврозоната а другата половина не искат да го приемат по една проста причина, загуба на суверенитет. Еврото се печата във франкфурт не в атина софия или вършава. 400млрд евро тази година ецб е изкупило немски държавен и частен дълг не гръцки. С други думи ако сме вътре ще станем още по бедни и неравнопоставени

39

толераЗД

преди 6 години

Българинът не е готов, така е. Обаче не за колана, ами за личните си навици. Управлението (демократично избраното такова) е представителна извадка на населението. А то е точно такова - шепа бабаити и връзкари, които затягат колана на обикновения човек без капчица срам. В отговор, обикновеният човек търси всевъзможни начини да скатае. Празник за нас е ако успеем да минем метър. Та за еврото не сме готови, че и за Шенген не сме.

38

Анонимен

преди 6 години

Какви са тези глупости? Много по-удобно ще е за всички да имаме евро, и без това сега левът е закован за него. Знам от опит, че за чужденците е много по-удобно да не се занимават с обмен. А и така само храним безсмислено банки и чендж бюра. Българите трябва да са много зле, ако наистина не виждат тези предимства, а иначе безпомощността на управлението за въвеждане на еврото може и да се замазва с подобни платени статийки.

37

Me

преди 6 години

Аз, не виждам нищо лошо в Еврото. Напротив, още една камара пари ще се излеят в българската икономика. Търговията и туризма ще се улеснят. Какво лошо има в това?

36

Пурку

преди 6 години

Защо не им поставят условие нашите кратунковци, има шенген има евро?

35

4o40

преди 6 години

аз го искам еврото

34

Анонимен

преди 6 години

Абе тая крантъ за какво затягане на колана говори.Та той кога се е разхлабвал,та още да го стягаме.Ама тези "видни експерти" по всичко не ги касае тази работа.Те са добре захлебени да ръсят простотии по телевизиите и да промиват мозъците на хората.

33

Анонимен

преди 6 години

Българинът проевропейски настроен??? Проклет да е ЕС!

32

ДС

преди 6 години

Еми променете закона бе. Махнете ограничението на масималното облагане. Само в България я има тази простотия максималния осигурителен доход да е 2600. Във всяка една бяла държава няма такова чудо. Колкото си по-богат плащаш по-високи данъци. Само тук и в страните от 3-тия свят бедните плащаме всичко.

31

да бе да

преди 6 години

Каква "колона" ще затягаме? И за кое по-добро? 30 години ги слушам, на всеки избори гласувам и все е за "по-добро"...и нищо добро няма за народа, само за ония 240 $винье в парламента....

30

Анонимен

преди 6 години

Какво е тва фалшивото евро бе, давайте златните грошове и гулдени тука !

29

П.Петров

преди 6 години

Манипулативно ! Ние де факто сме с евро, щом сме във валутен борд към еврото, но не се ползваме от облагите му - облекчени инвестиции, износ, ниски лихви, адекватно отразяване на БВП върху доходите. Само печалбите на банковия картел ще намалеят.Колкото до армията, ние така и така имаме символична армия, по-добре да има обща европейска.Данъчните ставки не е добре да се унифицират, защото това ще лиши изостаналите региони от инструмент за стимулиране на инвестициите.

28

криста

преди 6 години

Дали ще питат въобще българите тези чужденци от парламента ?

27

Европа

преди 6 години

Около 3 000 000 българи вече са приели еврото, и всеки ден се разплащат с него! И аз съм един от тези. Не го искат нашите продажни мафиоти в парламента, понеже тогава статистиката ще е очевадна и народа ще скочи! Не може да взимаш 80-90? пенсия и 200 -300? заплата и да си нормално живеещ човек! Това е причината да не е въведено досега.

26

Анонимен

преди 6 години

До фактПодкрепи фактът си с аргументи, моля !

25

Анонимен

преди 6 години

GLUPOSTI NIKOI NE NI E PITAL

24

Анонимен

преди 6 години

Против еврото!Имаме си национална парична единица. Колко пъти ще сменят парите, бре!? Стига вече!Като въведат еврото какво ще стане- по-добро здравеопазване, по-ниска цена на тока, водата, горивото, по-ниски цени и по- високо качество на храните, стоките и услугите, по- високи заплати и пенсии, повече работни места?! Нищо.

23

факт

преди 6 години

Процентите против са повече,ако се въведе Еврото при тези ниски доходи народа ще обеднее още повече,цените ще се вдигнат и само една малка част ще спечелят.

22

Анонимен

преди 6 години

"Да затегнем колана, зя да сме добре в бъдеще"... Ейййй, платени мутки, главата да ви счупя! Това го чух за първи път на 20 години, през 1990 г. И не спирам да затягам. Колко искате още крадливи ***. Аз да затягам Цецо, Бойко и Корнелия да разпускат! С откраднатото да ви копат, несретници нагли!!!