10

?

преди 6 години

Защо не пишете , че жилищата са строени през соц.време, когато имаше работа и можеш да си позволиш заем с мн. ниска лихва ?

9

Анонимен

преди 6 години

За мобилността на работната ръка, вероятно пишат само ергените. Я си представете, че сте семейни с две учащи деца, и вие си намирате работа в друг град. За да се преместите, жена ви трябва да напусне работа и децата да се преместят. А дали жена ви ще си намери работа в другия град? Децата ще преживеят стреса от ново у-ще.

8

Анонимен

преди 6 години

Няма бедни държави - има бедни народи. В Германия заплати високи, ама народът ги дава за наеми. Нашите милионери по един на 300 човека бият немските един на 2750. Е при толкова милионери откъде народът да има пари. Те са милионери предимно от престъпна дейност и от мизерните заплати които плащат на хората.

7

Анонимен

преди 6 години

Анонимен 10, бих казал след максимум 20 години.

6

Анонимен

преди 6 години

След 1 век 50% от старите панелки ще са опасни за живущите.

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7:))))Благодаря за математическата корекцияправ сино за неспособността на хората да са мобилни като в европейските държави не е акъл, а наблюдение.Не знам дали е добро или лошо, само констатирам тази разлика.

4

Анонимен

преди 6 години

6-ти, ти си катастрофирал в математиката, но и акъл даваш :)

3

Анонимен

преди 6 години

Т.е. само 3 процента а живеят под наем, Така е българина предпочита дя пътува до работата си и да живее в бащиното жилище, отколкото да наеме удобно жилище според случая ,нормално е поради икономически причини. Но не дава мобилност на работната ръка, с изключение на браншовете които се славят с нормални заплати(високи за българия)

2

Анонимен

преди 6 години

Те пък едни жилищаааа... Елате вижте на запад в какви домове живеят хората.

1

Последни времена

преди 6 години

Едно от малкото неща дето планът Ран-Ът не онищужиха в тая страна. Но и по този проблем се работи трескаво. Постановление 208 ще вземе зарязаните ви бащини къщи из села и паланки. След това ще измислят и 209 за необитаваните апартаменти.