6

Анонимен

преди 6 години

Тази снимка е от едни филм, който е страхотен ! Обаче не се сещам за името на филма. Снахата е Дженифър Лопес, а свекървата е Джейн Фонда ! Филмът е много забавен ! Препоръчвам го ! Относно свекървите - нещата май до късмет опират. И това, което 1 е написал наистина е вярно - но по-важно е мъжът да НЕ Е мамино синче ! Защото иначе където и да живее с жена си, пак за всичко ще пита маминка и кака даже. Случи ми се лично, аз съм много самостоятелна, нямаше как да изпълнявам безкрайните заръки...

5

Анонимен

преди 6 години

дебеличката не е ли жей ло

4

преди 6 години

Изобщо не се забърквайте, ако ви е мил живота.

3

Хм

преди 6 години

Две жени в една кухня е по-страшно от два тигъра в тясна клетка....Виж, свекъра винаги прави мили очи на снахата,а понякога и нещо повече(хи-хи).

2

Анонимен

преди 6 години

До 1 Ако той не обича жената и не е уважителен мъж.Това не помага.Ако е възпитан и уважителен към жените въобще,дори да живее на квартира и при родителите си нещата си вървят.Защото,той като мъж си "тежи" на мястото независимо, къде живее.Научил е във времето, че неговите неща са си негови и че това е неговата жена и трябва се уважава.Когато една свекърва уважва и обича сина си уважава неговия избор!

1

1. Осигурете жилище

преди 6 години

или възможност да плащате наем за такова и чак след това създайте семейство.2. Убедете се, че кандидат-женихът ще може да живее отделно от майка си и няма непрекъснато да мрънка, че не му угаждате като нея.3. Обаждайте се редовно на свекървата, канете я на кафе и сладкиш, изслушвайте я, избягвайте спорове с нея, ходете в дома й да й помогнете, когато има много работа.Но самостоятелното жилищеисъпруг, който не е мамино синчесаГЛАВНИТЕ УСЛОВИЯ, за да нямате кавги със свекървата!