20

Су 34

преди 6 години

До АнонименМоже, Украйна и Молдавия не са в НАТО.

19

Су 34

преди 6 години

Взета е Северна Добруджа, а не Южна. Ние и руснаците сме едно цяло - те са ние и ние сме те. Така, че не става върос за *** на нищо чуждо!

18

Анонимен

преди 6 години

*** вече не може да прати и един патрон в Приднестровието.Отвсякъде е блокирано от натовски съюзници.

17

Шоп

преди 6 години

До Су 34А знаеш ли, че Добруджа е взета като компенсация за Бесарабия?Братята ти руснаци, на които лижеш Г 3, са си платили заграбването на Бесарабия с наша територия.

16

Анонимен

преди 6 години

До Су 34А Велика ***, която ни взе Македония и Беломорието не ни бърка, така ли?По твоята логика унищожението на Руската федерация е от първостепенна важност за всички страни в света, нали?

15

Су 34

преди 6 години

Ми, бърка ни, защото всяка съседна страна станала по голяма по територия е заплаха за околните страни. Справка Велика Румъния, която взе от нас Южна Добруджа.

14

Шоп

преди 6 години

Добре, така да е, важното е, че ни пази от север.

13

Анонимен

преди 6 години

До Шоп Румънската територия е била провинция на Първата Българска империя.По време на Втората Българска империя ,през повечето време е била васална на БГ царе.

12

Шоп

преди 6 години

Не мога да разбера какво толкова ви бърка в Г3 румънското обединение... Румъния е най-православната държава в света, бивша провинция на Втората Българска империя. Всеки, който се бори да изрита руското влияние, е наш приятел. Братска Киевска Русь, братска Румъния, братските САЩ...

11

Шоп

преди 6 години

Руснаците нямат достъп до Молдова.Молдовците са румънци.

10

гого

преди 6 години

колкото македония ще стане България и австрия германия толкова и молдова ще стане Румъния

9

:):)

преди 6 години

тоз *** го наритаха от Румъния и отиде да се прави на велик в Молдива. Саакашвили в румънски одежди.Руснаците ще му намажат ските.

8

Су 34

преди 6 години

Додон най-добре им го каза на такива като Бъсеску. На брифинга след победата на президентските избори показа карта на средновековна Молдавия, в чиито предели влиза и Букурещ.Това беше недвусмислено послание от Путин. Който има мозък ще разбере за какво става въпрос, още повече на фона на случая с Крим!

7

Бдинец

преди 6 години

В средновековието ,и началото на 19век,е имало Молдовска държава,защо,да няма и сега.Румънците,като ги имат за братя,да вемат да им върнат Западна Молдова.

6

Анонимен

преди 6 години

Много умно от страна на домнул Бъсеску.Бие шута на Приднестровието и прибира Молдова.Приднестровските руски из роди после ще лазят по колена за европейски паспорти. Пожелавам успех на румънските ни съседи!

5

Анонимен

преди 6 години

Никакво "унире" няма да има, защото никой в Москва няма да позволи на румънската шайка да си разиграва коня! А смеят ли румънците да се опълчат на Москва? Не смеят. Спомените от северния фланг при Сталинград са твърде пресни!

4

Анонимен

преди 6 години

И последната държава ще им вземат на рашягитею. Ами така става, когато се правиш на голям , а мяташ кокали на кучетата. Един ден кучетата те изяждат. Украйна, Сърбия и Молдова са последните държави само 3 ...И трябваше да ги залеят с пари ...Но *** алчен рашага иска само за него.

3

Андрешко

преди 6 години

Целта е румънците да заграбят цяла Молдова,така както Германия и Франциях чрез ЕС искат да завладеят и командват цяла Европа,т.е. това което Франция и Германия съответно,чрез Наполеон и Хитлер не постигнаха,сега са на път да го постигнат по дипломатически път и доброволно. Никой да не мисли,че западноевропейците са се загрижили много за нас. Те гледат как могат да ни експлоатират максимално.

2

Анонимен

преди 6 години

Фейк нюз

1

Анонимен

преди 6 години

НЯМА ДА ИМА.