156

хаха

преди 6 години

Ей премиер, половината от копчетата на ръкава ти са изпопадали! Не се занимай с несвойствени неща, ами накарй някой да ти ги зашие. какво чакаш , да остане само едно да виси на конец ли? Опрви себе си после държавата "оправяй"!

155

До 165

преди 6 години

Хаха,какви ги говориш байно?Сигурно Мин.година Грипенчо е сънувал ,че ще става Президент!Щеше да си руча голямата пенсиика и да подсмърча!

154

Анонимен

преди 6 години

Ако ми сложите зареден автомат в ръцете ще почна от целият политико-пр***сешки елит и всички масони :D Нали кризата в близкият изток и в европа я създадоха точно тия хора, на които лижеш задни*четата, Бойче, не знаеш ли какъв е масонският план за религиите и света като цяло, или и ти им се върза на супер професионалното лицемерие, където най-безочливо ни пробутват храни второ качество на по-висока цена, докато ние се умилкваме за малко повече евро, накрая така ще го дuхаме, вие тогава ще дuхнете

153

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 6 години

БРАВО БОЙКО :)НИЕ ТУРЦИТЕ СМЕ ДИПЛОМАТИ, НЕ СМЕ ДИВАЦИ, ДОКАТО ТИ СИ С НАС И НИЕ СМЕ С ТЕБ- НЕ БЕРИ ГРИЖА :)НО , КОЙТО Е ТРЪГНАЛ СРЕЩУ НАС - ЖАЛНА МУ МАЙКА :)ЕЙ И САЩ , В МОМЕНТА УДАРИ ДЪНОТО В БЛИЗКИЯ ИЗТОК, НА ТУРЧИН ФАСАФОНИ НЕ МОЖЕШ ДА ПРАВИШ, КОЙТО НИ УВАЖАВА - И НИЕ ГО УВАЖАВАМЕ :)ЕВАЛЛА БОЙКО :)

152

Анонимен

преди 6 години

ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕ ВОЙНАТА ЩЕ ИЗБУХНЕ ВУЛКАНЪТ В ЙЕЛОУСТОУН, ТОЙ ЩЕ СВЪРШИ ДОБРА РАБОТА.

151

Анонимен

преди 6 години

А бе, Грипенчо, ама той е там горе , пък вие клечите през скапаното си лаптопче и никога няма са бъдете на неговото място.

150

Анонимен

преди 6 години

Европитеците си мислят, че ако има война ще стоим и ще гледаме зрелища.Първи ние ще се изпарим, България винаги е била между шамарите.

149

Анонимен

преди 6 години

под приоритети да не е имал предвид памперси?

148

Анонимен

преди 6 години

Мъчи се да си спомни какво беше това ВИНЕТУ дето е чел за него преди 50 години.

147

Анонимен

преди 6 години

Унуй на снимката мисли.....Леле....страх да те хване!!!!

146

До 157

преди 6 години

А преди това има Генералщабна Академия в София и Москва.

145

Патриот

преди 6 години

Расиста Тръмп иска да възроди Трeтия райх и да нападне жълтурите ще се бием със каквото имаме. А тоя да стои със смъкнати *** и да аналИзира ситуацията туй го умее най-добре. Акъл море - глава шамандура.

144

Анонимен

преди 6 години

Когато съперничеството отстъпи, на негово място идва човечността, една изсторическа истина за която сме виновни всички ние, видът ни е такъв, създаваме условия, започваме с война и разруха, унищожаваме постигнато с десетилетия, а после отново идва момент на благоденствие и градеж, една интересна цикличност която всяко поколение успява да разбере, но не успява да направи нищо за да го промени.., дали пък няма да сме първите.., едва ли

143

Анонимен

преди 6 години

До 154Този с прякора грипенчо е завършил с отличие Военновъздушната Академия на САЩ.ТОЛКОВА ПО ЗЛЕ ЗА НЕГО! ОТ ФАЩ НИЩО УМНО НЕ Е ДОШЛО!

142

Анонимен

преди 6 години

ХAХAХA руските хурррви цъкaт минуси, ще ви цепнеме шортите, по- мизернa рaшкa никогa не е билa и 41- вa не сте били толко зле хaхaхa

141

хаха

преди 6 години

Не ни трябва армия, не ни трябва НАТО! Трябва ли по един червен конец на ръцете КАТО НЕГОВИЯ! Чевен конец пази и от война и е най доброто за националната сигурност в момента

140

До 129

преди 6 години

Този с прякора грипенчо е завършил с отличие Военновъздушната Академия на САЩ. За разлика от теб който си на ниво 3 клас и имаш речник на пиян каруцар.

139

Анонимен

преди 6 години

Войнa ще имa, Третaтa световнa ще трябвa дa опрaви небивaлиците нa предните Две! Дa живее Хилядолетния Рaйх, Бог с нaми и плитък гроб зa русия!

138

Войната

преди 6 години

започна в края на 1989 другаре...ама не с оръжия, а с лоша храна, лошо образование, лошо здравеопазване, с риалитита и смартфони на изплащане. Жертвите лесно могат да се преброят колко милиона са. Кой не скача е червен.

137

Анонимен

преди 6 години

Преди всичко е интересно, към кого е въпроса "ще има ли война" и кога да очакваме отговор