116

НЕ ТИ ВЯРВАМЕ !

преди 6 години

Време е двамата реално управляващи България Бойко Борисов и Цветанов да докажат своята интелигентност и психическа пригодност:-Защо "Докторските дисертации" на двамата не са достъпни в интернет, което е в противоречие на закона за висшето образвание-Кога Борисов и Цветанов ще преминат тест за интелигентност към независимата международна организация MENSA-Ще опровергае ли Цветанов твърдението, че е учил в помощно училище или т.н. училище за бавноразвиващи се-Защо не владеят чужди езици

115

Анонимен

преди 6 години

Войната е само в кратуната на Дондуковската старшинка с прякор грипена, и понеже деса-поетеса е изпукала 20-те заплати, шведския комисион вече мираж и фатмакито реши да се включи в лобирането и за другите родове войски и експресното въоражаване, обаче народа не е глупав и като всяка друга гладна червена въшка ще остане с три пръста в гъЗо.

114

Малеййй"))))))

преди 6 години

Пожарникар , роднина,пожарникар ,роднина...

113

Анонимен

преди 6 години

От Бодигард до строителен предприема и военен стратег.....генералисимус само всемогъщия го може

112

Анонимен

преди 6 години

Основен приоритет за Борисов е "усвояването". Много се е специализирал в тая насока. Вече уреди и неродените си внуци до десето коляно.

111

Анонимен

преди 6 години

Обикновено при война се иска да се затягат коланите. Това ли намеква тоя умник? На него вече сигурно му изработват специален колан, че с нормалните не може да се препаше. То не са сланини да се тресат, то не е чудо. Как бяга след топката само той си знае.

110

Азз

преди 6 години

Война има! И тя е държавата и всички държавни институции/парламент, съд, здравеопазване, МВР.../ срещу собствения си народ, който всяка година намаля с 40-50 000 души...

109

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 127 ти си тотално НЕ ориентиран

108

Helleborus

преди 6 години

Понякога си мисля, че "демокрацията" е измислена само, за да се вкара разкол в християнския свят. Истинските ценности не се състоят във формата на управление, а във формулирането на самите ценности. Християнството ги формулираше правилно, демокрацията ни вкара в едно тресавище. Мултикултурализъм, отворено общество, интеграция, самоопределяне, сексуални извращения, ръст на престъпността, инвазия и несигурност. Джихадисти ни колят, ние ги крадем. Колко още доктрини ще експериментират върху хората?

107

Анонимен

преди 6 години

Ами грешката да издигнеш Цедка струва скъпо. Дойде един фат... който и в най-смелите и розови сънища не е сънувал, че с генерала си ще е президент. Сега ще търпиш за дяволъка си с майката на нацията.

106

Гражданин

преди 6 години

Управление чрез страх! Съветски модел остава и да маршируваме.

105

Helleborus

преди 6 години

Обществата, които сме исторически възпитавани в прошка, любов и милосърдие, имаме духовна родственост, която е по-силна от причините, които ни разделят. Които са нарочно и несъстоятелно изтъквани от лобита, които не желаят такова обединение на база изконни ценности. Непрестанно на някои от нашите държави се обяснява, че този е лош, а онзи е добър, на база измислена идеология. Лоши стават ту Русия, ту Полша, Великобритания, санкционираме се... но не е сега момента за такива дребнавости.

104

Анонимен

преди 6 години

Винкел Пернишки е голям дипломат - най големия

103

Helleborus

преди 6 години

Отношението на руснаците към нас е зле тълкувано, защото не се познава историята. Грижата, която България е показвала към тях, е родителска грижа. Родителят те учи на езика и буквите, възпитава те, дава ти ценностите. Подсъзнателно, същинската реакция е на изоставеното дете. Макар толкова огромен народ да не може да си го признае, но от там идва болката им, че точно ние страним от тях. Те са обсебващи, властни, нахални и като нищо могат да ни смажат. Но ние имаме ангажимент да ги възпитаваме.

102

Истината за нас

преди 6 години

Псуваме го този престъпник на снимката, но той открадна милиарди и дори пак да падне от власт, което е сигурно, ще избяга някъде и ще си харчи на воля. Ние с вас ще останем да му оправяме бакиите и кражбите.

101

kolio99

преди 6 години

таз фурнаджийска лопатка иска да се отметне сега пак от увеличението на заплатките ли, че наближава 1-ви януари:-))))0

100

Тиквата пак е зле

преди 6 години

"Ако искаш мир, готви се за война!"Това дори мутрите от СИК (бивш колеги на Тиквич) го знаеха и си го татуираха по шкембаците! Само той не го е разбрал!

99

Helleborus

преди 6 години

Ако Русия стане част от нашата общност, политическите различия ще се обсъждат вътре в семейството, макар да има караници, но руснаците, ако не са унизявани така, никога няма да предпочетат военен съюз против Европа. Ако САЩ и Русия спрат да се карат и "християнската" общност остане сплотена, а тя е на няколко континента, сами остават само арабите и комунистите, няма да посмеят да направят нищо. Русия трябва да бъде извадена от сферата на влияние на деструктивните общества.

98

Анонимен

преди 6 години

Каква война бе на гол тумбак чифте пищофи -Конграчулейшънс

97

Анонимен

преди 6 години

Запада искаше Украйна с Крим. Украйна без Крим е безполезна за НАТО. Нито ще ги приемат в ЕС, нито в НАТО. Не можаха да отнемат военноморската база на Русия. От Украйна ще се отделят още 2-3 рускоговорящи области като автономии или независими републики. После ще се присъединят към Руската федерация.