12

anonimen

преди 6 години

Двойни западни стандарти.За Косово може - независимост, за Каталуния - не може.

11

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

ОБЪРКАХА МУ СЕ СМЕТКИТЕ НА ПУЧЕДОМ !ТАКА Е КОГА СЕ ПРАВЯТ СМЕТКИ БЕЗ КРЪЧМАРЯ !

10

Анонимен

преди 6 години

Така или иначе до 30г.всички българи,ще се изнесем на Запад,ако имаме политици на место,да вземат да ни сменят с каталунците,даже нашата територия е по-голяма,всички ще сме доволни,каталунците най-после ще видят независимост.

9

Анонимен

преди 6 години

Пучдемон чака Испания да наруши конституцията и да нахлуе в автономната област без причина. След това ще има декларация да се изгонят окупаторите на автономната област и нарушителите на конституцията.

8

Анонимен

преди 6 години

Да ама не,не ама да с писъмца и кой как брои палетите извозвани към и от урни при това и спуснати от интернет допълнителен,ако не двоен харч по някакви членове до пореден член и членове на комисии от малка до голяма за затаена надежда с привкус на сценарий,а за продуцента на продукцията не става и въпрос,мърмориха ли му или му четоха за урок.

7

Анонимен

преди 6 години

Българското председателство трябва да играе основна роля в посредничеството между Пучдемон и Рахой. Поне с нещо значимо да се запомни нашето председателство

6

Анонимен

преди 6 години

Каталуно-Кастилската републиканско-монархическа държава :D

5

българин-юнак

преди 6 години

До миризмаАко трябва да я запалим тази Испания, но да не допускаме сепаратизъм. Защото ние искаме да сме член на един стабилитетен ЕС. Нека да подкрепим централната власт в борбата ѝ срещу сепаратистките региони.

4

миризма

преди 6 години

Дано не съм прав, но ми мирише на запалена Испания.Запалят ли Испания ... цяла еворпа ще пати.

3

гербист от ЕНП

преди 6 години

Нека да се натисне Пучдемонт с всички средства за да се откаже от сепаратизма си. Ние не искаме сепаратизъм в ЕС, а обединение и пбща политика, която ние да провеждаме.

2

Момо

преди 6 години

То това да не е Сърбия, а?Забравете ги тоя работи с независимостта без силна армия.

1

Анонимен

преди 6 години

Game over Пучдемно - на този етап няма никаъв печеливш ход, няма и международна подкрепа.Може единствено да се откаже от независимостта и да подаде оставка - всичко друго би било излишно шикалкавене и игра с огъня.