42

Анонимен

преди 6 години

До 42Пищят такива нежни , като тебе. Всичките овиснаха на клона. И те много приказваха, като тебе ...вечв ги няма :)

41

Българин

преди 6 години

Всяка тypкиня се радва, срещайки усмивката на бял мъж.

40

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 41Твоите началници руснаците имат много повече петрол от САЩ, но това никак не им помогна нито в икономиката нито в политика. На 2 пъти през последните 100 години Русия/СССР/ на два пъти беше на смъртен одър и двата пъти я спасява САЩ. Сега Путин положи Русия отново пред гроба, но този път не съм сигурен че САЩ ще бъдат толкова великодушни колкото предишните 2 пъти.

39

Хахахахаха

преди 6 години

Нали тази дърважа беше изолирана, живеещи в каменната ера с техника на руснаците от преди 50 години? Как става, че държава за където се говори, че няма един комютър изведнъж са били супер PC факири? Вече изобщо не вярвам какво се пише за тази държава

38

Анонимен

преди 6 години

"Америка затова е Велика, защото дава възможност на всеки способен и можещ човек да развие възможностите си,"Ааааа, ясно, е защо аджеба тогава се дъррвят на Северна Корея и не оставят способния и можещ Ким да развива възможностите си, а? Тука вече разговорът ни приключиииии.

37

Анонимен

преди 6 години

Стелта си е реален и да не ти се налага да го виждаш. Ще пищиш, като жена по тъмно.От мозъчни промивки гледам че и на светло пищиш.

36

Анонимен

преди 6 години

Ако петролът не се продаваше с долари с които САЩ плащаха на умовете които обираха от цял свят, нито Фон Браун щеше да отиде до Луната нито Джон Атанасов щеше да измисли принципа на компютъра нито Едисон елетрическата лампа, а още щяха да колят индианците и да стрелят по бизоните и т.н. и т.н.

35

Анонимен

преди 6 години

Сърбите свалиха един стелт на случаен принцип , който стигна чак над Белград БЕз да го засече ПВО. А беше само един в нея вечер, ако бяха 10 ...Днес нямаше да има Белград. Стелта си е реален и да не ти се налага да го виждаш. Ще пищиш, като жена по тъмно.

34

Калеко Алеко

преди 6 години

Америка затова е Велика, защото дава възможност на всеки способен и можещ човек да развие възможностите си, а после новаторите които са отишли там и са създали нещо ново, с гордост заявяват че са Американци. Същото се отнася за Канада, Австралия, както и за страните от Западна Европа. В страни като раССия ходят само такива като Сноудън, както и едно-две величия, които искаха да скрият данъците си. Затова *** крадат технологии и правят нескопосани копия на това което вече е направено

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 34Като си толкова умен почти колкото руски мужик, измисли ли как да отмениш санкциите наложени на велика Русия?

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 32Типичният русофилски *** разсъждава точно като теб.

31

Анонимен

преди 6 години

"И сега говорят за стелтове които ще влезнат в производство чак 2020 г., при положение че американците ги имат от миналия век .."Сърбите вече се извиниха за свалянето на "великия" стелт. Те не знаеха че е невидим, та затуй....

30

Анонимен

преди 6 години

Недумай такъв потенциал ...чак няма да спа хахаха. САЩ измислиха компютрите , системите , облаците са техни , мрежите са техни , Интернет е техен ...изкуствения интелект е техен. Само с едно копче , ще им спрат всичко. Колко умопомрачен трябва да си даже да си помислиш за "потенциал" на държава от 5 тия свят.

29

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 31Ако не бяха живяли в САЩ, нито Фон Браун щеше да отиде до Луната нито Джон Атанасов щеше да измисли принципа на компютъра нито Едисон елетрическата лампа, и т.н. и т.н., а твоите руснаци още щяха да воюват с конница.

28

Анонимен

преди 6 години

Аре не ме светкай ако обичаш за Джон Атанасов и компютрите, щото си твърде бос. Двоичния принцип в изчислителната техника е измислен още от Блез Паскал. Но да омаловажават или не признават достиженията на Атанасов са способни само промитите от атлантическа цереушева пропаганда соррошшки родоотстъпници и предатели.

27

Анонимен

преди 6 години

"Добре че беше Хитлер за да имат ракети прототип на Фау-2." За "американската" програма Аполо говориш, нали. И за "американския" компютър създаден от Джон Атанасов. Америка не е нация бе, швепс. Достиженията им не са американски. Добре че са двамата французи Кадияк и Шевроле да ги научат как се правят автомобили. Реднек си и туй то!

26

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 22Всъщност на теб ясно ли ти е какво е измислил Джон Атанасов? От това дето си го написал изобщо не си на ясно. Веднъж преди 2СВ се загледал в бутилките в един бар наредени на полици едни над други и забелязал че някои от тях са пълни а други празни, тогава му хрумва идеята че ако означи пълните с единица а празните с нула може да се направи двоична аритметика между полиците. Това е и основният принцип в днешните компютри, използване на двоична аритметика на базата на състояния

25

Тръмп

преди 6 години

КНДР е велика държава!

24

Анонимен

преди 6 години

СК е световна сила, краварите треперят от ужас пред Ким и кибер-армията му. Прасчо ще затрие краварника и ще докара нова светова криза на колене пред Прасчо и просете пощада.

23

Калеко Алеко

преди 6 години

До Анонимен .... такива като *** и севернокорейците винаги ще вървят след развитите нации. Добре че беше Хитлер за да имат ракети прототип на Фау-2. Добре че беше Хуго Шмайзер, за да имат автомат Калашников. Добре че беше войната в персийския залив, за да видят ракетите Томахоук и 20 год. по-късно да направят някакви техни подобия, като тези в Каспийско море. И сега говорят за стелтове които ще влезнат в производство чак 2020 г., при положение че американците ги имат от миналия век ......