82

инж Цв. Владова

преди 6 години

До Срочно КНДР успява да се опази, за да не я последва съдбата на арабските държави и никого не заплашва, а ПРЕДУПРЕЖДАВА- САЩ да не си позволяват да ги заплашват. Най добре е да не се повтарят лъжите на американската пропаганда. Да си гледаме нашите проблеми, а не корейските. Между САЩ и СЕВЕРНА КОРЕЯ не е приключена с мирен договор жестоката война от 1953 година.

81

има нашествие

преди 6 години

ИМа външно нашествие >нашествениците чрез произведени по д техен контрол холограми обсебват огромен брой уреди едновременно вкл микро нано и под *** съоръжения вградени в лични и банкови карти ..Една от целите им е ликвидация на живота на повърхноста .ОБсебват цели служби министерства,ведомства и причиняват огромни вреди на земята вкл с тежко терористични скенери инсталирани на автомобили и сателити.

80

Срочно

преди 6 години

КНДР е жертв ана нагли диверснати които обезпечават външен враг ан САЩ и стимулират огромни военни разходи на съседните и страни..Ползват се спец вкасини и пси активни наркоспец добавки подавани чрез тн лекарства,витамини. напоследък Ким и други са поразени и с микрочипове и нано импланти подобни на тези ползвани за обсебване на подставени в Киев.,Съветвам срочно да се огледат увреждания на КНДР С нагло вредна техника вкл инсталирани вЮжна корея.ДА се блокират облъчвателите вкл и звуковите .

79

Интернет

преди 6 години

Защо не спрат Интернета на дебелака Ким? Прави се заглушаване на територията на Сев. Корея и умират прави комунистите. Защо им се разрешава излаз от *** им?

78

Anonymous

преди 6 години

Бедни и гладни уж , били, пък после специалисти по ядрени и инфорационни технологии.Западната пропаганда вече много издиша, те си мислят, че само в САЩ и Англия има университети и умни хора.

77

Ким

преди 6 години

Абе тия нали бяха умрели от глад бе.Атомна после Водородна после Магнитно оръдие за земетресения сега и кибератаки.Май комунизма се оказва по добър от загнилия капитализъм.А тия травестити от НАТО само пълнят гащите и чакат Китай да стане първа икономическа сила.Тръмпчо да бяга за памперси че по време на война ще свършат и ще трябва да пере ако на ръка.

76

Анонимен

преди 6 години

Айде преди да пишете нещо, да проверите как се правят банкови транзакции, а? джурнълятъ? Това не е като да вземеш вестника от пощата на комшията. Лъжете, а има някои, дето ви четат глупостите и си мислят, че са истина. Отивам да източа от чичо ви бил гейтс 12-13 милиона, че няма джобни. кретеносодоиди!

75

Анонимен

преди 6 години

Северна Корея, Русия, Венецуела, Куба - вечно ще са бедни и мизерни.Ако хакерски атаки ударят САЩ, това няма да направи корейците по-богати, ама изобщо.Нищо Америка ще обеднее, тя е прекалено богата.Накрая пак Щатите ще са победител.Китай също ще помага на Америка, защото без търговията с нея е загинал.Русия е блато, тя не може да се оправи сама, камо ли да помага на другите.

74

Крали Марко

преди 6 години

сащ съществуват единствено и само от войни и убийства на цяли нации и държави. Също като вампири живеят от кръвта на другите държави. Винаги съм знаел че са най голямото зло на земята.По голямо зло са от исляма.

73

Анонимен

преди 6 години

Нали бяха бедни и неуки... какво стана сега?

72

Анонимен

преди 6 години

89 кпрейските пичове отдавна са се взели в ръце, ти си тоя който не си, защото вярваш на американската пропаганда за там. ама сега се охълцаха като видяха ракетата. преди това корейците хакнаха сони, но на такива като теб тогава ти пускаха с"грешено преведени" детски песнички. е, сега вече наистина и децата там пеят -*** америка.И са прави. Никой не е дал право на американците да се месяъ навсякъде и да заплашват който не им харесва, нека се видят зор, а ако продължават и мор.

71

Анонимен

преди 6 години

Браво Ким. Обожавам Северна Корея.

70

До 87

преди 6 години

Смея се на простотиите които пишеш тук! Каквото искаш пиши. Това показва едно, безсилие. Живея понякога в САЩ, идвам си тук, отново пътувам. Разликата е огромна. А и такива реакции като твоите, честно, говорят за заболяване. САЩ имат гадна външна политика, и България страда. Но защо, защото нашите полуграмотни управници са се нагъзили безсрамно, което САЩ използват. Но да ми хвалиш СК, че има потенциал да се справи със САЩ е глупост. Мащабите са несъпоставими! Я да отворят СК, 98% ще отидат в ЮК

69

Анонимен

преди 6 години

До вчера нямаха компютри и интернет, днес вече са най-добрите хакери на света, пичове вземете се в ръце.

68

Анонимен

преди 6 години

Имат акъл - имат подготвени хора! Не подценявайте Северна Корея! Корейците от целия полуостров са един народ. Ако Ким нареди, ще правят смартфони! И още - пак калпаво заглавие - единственото творчество на "по публикацията работи" - КНДР не е комунистическа, това е страната на победилата идеология чучхе! Ако се обявиш за комунист, свършено е с теб!

67

Анонимен

преди 6 години

Киберпотенциал....къде го откриха в СК? Жълтуркото се чуди с какво да плаши още. СК е резултат от Руския комунизъм който така и не усетихме но резултатите му действат и до днес. Жълтия Дебелак е оставил народа си да мре от глад, а тези които не искат да живеят този Кучешки живот умират в лагери от глад, болести и бой.Много моля защитниците на СК, заминете за този концлагер и поживейте месец, два. Но си вземете консерви, фенерчета, дрехи, може и цистерна гориво.Баси смешниците, хвалят един убиец!

66

Анонимен

преди 6 години

Много късно идва тази "информация" в БГ! Трябваше да е преди случката с КТБ !Идеята е прекрасна - от днес нататък всички банкови "гафове" ще ни ги обясняват с кибер-атаки от Северна Корея и Москва!

65

Анонимен

преди 6 години

Двегодишно дете умря от глад в Ловеч. Детето е починало на прага на болницата в областния център. Системно недохранване и лошо отглеждане е била причината за смъpтта момченцето според съдебния лекар.

64

Анонимен

преди 6 години

Интернет може да е измисленот америгуанци но без WWWе нещо примитивно и неинтересно. А *** е изобретен от европеец.

63

Анонимен

преди 6 години

Американските санкции не енеобходимо даже да се отменят-- те действат много добре впосока на изолация на сащ.Всякакви санкции на сащ саизолация на сащ от останалиясвят.