8

Анонимен

преди 6 години

То жени ли са там ...То озъбени паткани с косми на всякъде.

7

До 3

преди 6 години

Малкото момичета са плод и на културата и на човешкия егоизъм.Пояснявам.В Китай пенсии няма. Според традициите старите хора живеят, гледат и се издържат от сина си докато умрат. В Индия семейството на момичето осигурява старта на новото семейство със зестра, жилище и земи. Има случаи при брак на момиче с момче от по-висока каста, семейството на момичето буквално да плащат всеки месец издръжки.Ето това поражда нежеланието за момиче и бъдеще в Китай и Индия мъжете ще бъдат 100 мил повече.

6

Край

преди 6 години

Жените са богатството на една нация. Един мъж може да направи стотици и хиляди деца НО една жена може да изгледа и направи хора само 3-5 деца максимум.

5

Анонимен

преди 6 години

До НаходчивТе някак си успяват да забременея преди първия цикъл още

4

Находчив

преди 6 години

Ето ви възможност за добър бизнес.Ще изнасяме ромки, веднага щом им дойде цикълът.Ще се харчат като топъл хляб, ще им сложим високи цени.На родителите им ще се дават по 10% от цената, взета за момичето, а другото отива в хазната, за да покрие разходите, които сме направили за развъждането на роми по нашите земи и за поне частична компенсация на зулумите, които те правят.

3

Анонимен

преди 6 години

Такава им е културата искат момчета, ама сега да се размножават с надуваеми кукли.

2

Надето

преди 6 години

И Ангелчо си има такава секс кукла,а не е азиатец.

1

Анонимен

преди 6 години

Защо бе си вземат бежанки от Близкия изток, както тук ни съветват, разни *** "експерти"