48

Чан Кайши

преди 6 години

Там където се раждат много мъже избухва война.Така беше по време на трите войни в България.Така беше и в бивша Югославия.Така е било и с Германия между двете световни.Така било и с Япония между двете войни.И в Испания преди гражданската война.Господ го е решил.Бъдещето е на Азия и БРИКС.Бат Бойко каза че БВП на Китай Русия Индия Иран и КНДР вече е по голям от Г 7.Така че травеститите от НАТО да купуват вазелин и да тръгват към Азия.Краят им е близо.

47

Тъпанар

преди 6 години

Не искам да звуча брутално, но точно тези нации - Китай, Индия, Индонезия и още няколко други е нужно да се из.***.де.ра.стят малко или да си праскат кукли. Там живее половината чпвечество на Земята. Ако им се даде възможност да се размножават безнаказано, до къде ще стигне всичко?

46

Анонимен

преди 6 години

До НЕ САМО ТАМ . . .Би ли уточнил какво разбираш под привилегии за жените? Дали това, че жена ти работи наравно с теб, плаща данъци и спазва закона и на всичкото отгоре вечер след работа готви чисти и пере е привилегия? Ако да, жените са привилегировани, голяма привилегия е да работиш на пълен работен ден и после още няколко часа вкъщи.

45

Анонимен

преди 6 години

До НЕ САМО ТАМ . . .В мюсюлманския свят хората не се отказвали от дъщерите си?! Уааааа! Е, ти изкърти миФката! По-гениално нещо не бях чувала! Само дето от време на време ги пребиват с камъни, на площада, ама иначе много ги обичат. Да не говорим за хилядите убити момиченца още при раждането, защото да имаш момиче не е престижно и тя изобщо не е човек.

44

НЕ САМО ТАМ . . .

преди 6 години

И В МНОГО ДРУГИ ДЪРЖАВИ Е ТАКА . Което говори единствено за семейните им закони . И у нас вече има такива признаци . При такъв семеен кодекс и такова семейно правораздавне естествено че никой няма да иска привилегирована жена . И ще се стреми да се отърве от нея час по-скоро !!! Това е причината - привилегиите за жените и беззащитността на мъжете пред всички закони . В мюсюлманските страни жените нямат привилегии и там родителите не се отказват от дъщерите си . Не съм мюсюлманин не симпатизирам.

43

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 50Китай е над милорд, Индия също! Ако не си забелязал проблемът не е, че няма достатъчно деца, а че децата са предимно от мъжки пол.Та пази Боже, китайците да се вслушат в съвета ти да правят по 15 деца! Е, тогава не войни, не световен град, не болести, ами не знам какво ще стане!

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 50Мдааааа, друго си е да ползваш жените само за разплод и да умират при раждането на 10-ото.

41

малкия содому

преди 6 години

"Като няма женички, има козички!"- Судуму, 160 санта, от Габруву до Млад....

40

Анонимен

преди 6 години

Нали знаете какво е каза. Айнщайн за простотията и Вселената? Е, тия са поредното доказателство, че е бил напълно прав!!!

39

Анонимен

преди 6 години

че те са от едно тесто бе

38

Гошу

преди 6 години

Айде, индийците ги знаем що за стока са, ама китайците не вярвах, че и те са толкова смотани. Ами ще дойде време, когато търсенето ще определи предлагането и тази тенденция ще се обърне. Тогава вече всички ще искат момиче и ще го дават само срещу дебела зестра, ама от страната на момчето :)))

37

Анонимен

преди 6 години

То пък едни кроасани, с палмова мазнина!

36

bluesky1

преди 6 години

Ахахахахааааааа.....това е дъното за човечеството! Колко много простотия броди по този свят!

35

Анонимен

преди 6 години

Ами че то и тука е така. Кроасаните са кът, повечето са кифли.

34

Анонимен

преди 6 години

С жена добре, с жена зле. Няма пълно щастие.

33

Helleborus

преди 6 години

Комунистическото мислене, няма проблем да убиваме жените, после няма проблем да делим жената на двама мъже. И не е по-драстично от нашето "демократично" мислене, да питаме детето от кой пол иска да бъде и да го пробваме ту така, ту така, да му подарим хормони. Когато хората си мислят, че всичко е въпрос на решение, което ти се хареса днес, което ти е приятно и удобно, така се получава. Единствено разбирането, че има ред, който е даден свише, пази хората от все по-големите абсурди.

32

ДОБРА ИДЕЯ

преди 6 години

Имам предложение - ДА ИЗНАСЯМЕ РОМКИ, РОДНО ПРОИЗВОДСТВО В АЗИЯ! И ние си решаваме проблема, и те. Да започват веднага мисионери да преподават китайски във Факултето...

31

Анонимен

преди 6 години

Ами не е лесно да си и...т! Не искахте дъщери, на ви сега кукли!

30

А бяла раса ще има л

преди 6 години

Френските журналистки да си гледат нашите проблеми, че от черни и араби вече не е Европа, а да не мисли Китай, те ще се оправят. И без това при тях липсата на жени е най-сигурният контрацептив, така че няма лошо да намалеят малко

29

Професор

преди 6 години

Нашите алоджийки да учат Китайски....