7

Комунист-капиталист

преди 6 години

Големите винараки изби са собственост на комунистическите убийци, които заклаха истинските им собственици след 1944 г. и ги "национализираха", като след 1989 г. си ги присвоиха и така убийците станаха собственици на имотите на жертвите си. *** са крадливи *** и нямат никакъв морал, а статийки като тези са флашификати за хпра които не пият вино и нямат достъп до чужди вина. Каквито политиците, такива и докторите, такива и винарите - от комунист качество не чакай, той е свикнал да краде.

6

8-мо място, от 8-те

преди 6 години

Българското вино се произвежда от комунистически мутри, които си присвоиха държавните изби. Качеството е отвратително, а българите (тези които пият вино) си го правят сами, а по-голямата част от останалите българи пият други питиети и не толкова вино. Българските вина по света са на много ниско качество сравнени с производители от Чили, Южна Америка, Аржентина, Австралия и други, а сравнение с вина от Испания, Франция, Италия е смешно.Мутра вино не прави, каквито и етикети да слагат на бутлкит

5

Y Yotov

преди 6 години

Za tolkova godini v Germaniq samo vednaj vidqh v REAL Bg vino CHERGA za 2-3 euro i tova beshe.Makedonsko vino mojesh da si kupish navsqkade.

4

риторично

преди 6 години

Виното качествено, скъпо, ама арендаторът, който ни работи лозята не дава никаква рента. Все годината не е добра, реколтата слаба.

3

Анонимен

преди 6 години

Не знам колко е добро и ароматно но тук в Германия в големите вериги не можеш да видиш Българско вино...? За съжаление има всякакви други но български не.

2

Анонимен

преди 6 години

Ами то в ЕС вино се произвежда от 8 държави.

1

Анонимен

преди 6 години

гладна мечка оро не игра