39

Анонимен

преди 6 години

До Гоце от Сирищник 41Но народа *** е - за това, Гоце се домогна до властта!

38

изнервен

преди 6 години

Първанов, първанов, язък че си бил президент - най-висшият орган в държавата е Народното събрание. КСНС е една смешна сбирщина за бръщолевене и нищоправене.

37

не позна

преди 6 години

До Джедай МастърОще по това време,за което говориш ти Винс Макмеън е признал че не е истинско.Не че не се е знаело,но никой не го беше обявил така както той го направи.

36

Гоце от Сирищник

преди 6 години

Ех, ти Гоце издокаран,от Москва агент докаран.Виж се колко жалък стана,цял народ ти гледа срама.

35

Гюнтер

преди 6 години

Вие я превърнахте в,такава бе доносник сирищнишки!!!!Архар триперлив гнусссен!!!!

34

пенко

преди 6 години

ПРАВ Е !!! НО ОТ "ПРИЛИЧНОТО "СИ ИМЕНИЕ /В ПОЛИТЕ НА ПЛАНИНА ЛЮЛИН /ЛИ ГО КАЗВА НОМЕНКЛАТУРНОТО ПАРТОКРАТСКО ЧОВЕЧЕ ??? АКО РАЗСЪДИМ НОРМАЛНО ...ПРЕЗИ-ДЕНТ И ПРЕЦЕ-ДЕНТ ...ВСЕ СЕ ПРЕВЕЖДА КАТО ---ЗЪБЛЬО !!!

33

СЪБУДИ СЕ БЪЛГАРИНО.

преди 6 години

....ЗАПОЧНИ ДА РЕКЕТИРАШ , ДА ПРОДАВАШ ДРОГА ДА ТЪРГУВАШ С *** , КАТО "БАТКОВЦИТЕ" , НА ДЕПУТАТИТЕ -- ДРУГАРИ, ОТ БСП!ТОВА СА --НОВИТЕ НОРМИ НА ПАРТИЕН ЖИВОТ В БКП/бсп!ТОВА Е ---ВЕЛИКАТА ПРОМЯНА ПРИ НИНОВА!!!КАТО ВЗЕМЕТЕ ВЛАСТТА--РЕКЕТА ЩЕ Е НЕОГРАНИЧЕН В БЪЛГАРИЯ!!!!

32

Анонимен

преди 6 години

До АзЧе Гоцето Архара е кръгла нула това никой не оспорва, но за Радев си в голяма грешка той в сравнение с Архара е две кръгли нули т.е. WC.

31

Аз

преди 6 години

г-н Първанов, пред Президента генерал Радев сте една голяма нула , която за съжаление оскотелия българси народ търпя два мандата. По същия начин търпи и третия мандат на пожарникаря. Това са имитациите. А на Радев бих препоръчал - мачкай генерале наред ако трябва и пряко законите, защото те са измислени да защитават имитаторите!

30

Анонимен

преди 6 години

САМО ГЕНЕРАЛ РАДЕВ И ВЛАДИМИР ПУТИН ДРУГОТО Е ЛЕШ И СУДЖУЦИИсъбуди се задремал ми българино събудите

29

Анонимен

преди 6 години

Седефчо вече гърми само със заглушител!

28

Шефа

преди 6 години

Първанов тази Ваша констатация се отнася само за АБВ , когато Вие и бяхте шеф!Така е драги , сам си издаде чалъмите!

27

Край

преди 6 години

Що никоя партия не пита колко харчи за застраховане държавата и колко обезщетения получава от застрахователите - разликата за последните 10г. сигурно е над милиард. Що партиите не се карат да оправят управлението на държавните търговски дружества - от 90те години е Правилника по които се управляват и е видно че по него са източени ВСИЧКИТЕ от БДЖ до Тецовете и болниците.

26

the Ghost

преди 6 години

Кой да го каже. Като че ли аз бях президент. Поредната мишка изляза от дупката си.

25

Край

преди 6 години

До Факт неоспорим. Винаги съм се учудвал на старанието на българите да имитираме. Като се почне от баклава с фъстъци минеш през слънчогледова тахан халва и свършиш с бозата от пшеница и подсладител. Българина винаги навсякъде имитира и прави ментета. Естествено и политиката и държавата ни е менте.

24

Край

преди 6 години

Разбира се че "партиите" ви играят цирка - колко много се мразим и как се борим един с други. Партиите са заедно в далаверата "саниране", заедно бяха в далаверата "КТБ" заедно са в далаверата "обществени поръчки" и точенето на държавните дружества. Идеологии няма има само интереси. Българските партии са организирани престъпни групи.

23

ФАКТ--НЕОСПОРИМ

преди 6 години

У НАС--ВСИЧКО Е ИМИТАЦИЯ.....ОТ ПОЛИТИКАТА ...ДО ЗАБАВНАТА МУЗИКА , ШОУ-ПРОГРАМИТЕ НА ТВ И ХРАНИТЕЛНИТЕ ПРОДУКТИ , КОИТО ЯДЕМ!*** Е "СОЦ-ПРОДУКТ"----МИСЛЕНЕТО НЕ МУ Е МНОГО ПО СИЛИТЕ...ЗАТОВА , ЛЕСНО ИМИТИРА И СЕ ГОРДЕЕ ДАЖЕ С ТОВА!ТАКА Е НАВСЯКЪДЕ , В "ПОСТ-СОЦА" ...ХА,ХА,ХААААААААААА....

22

Анонимен

преди 6 години

Имитация на какво?На пазарна икономика, на капитализъм, на демокрация, на правова държава.

21

Анонимен

преди 6 години

73 г. комунизъм.

20

Го4о

преди 6 години

Скука: Няма вече кой да ходи на лов за диви кози, да подписва "големи шлемове".....